Varikosel ve hamilelik

ahh canım bana o kadar umut ildun ki tatlim. bizimde ameliyatin üzerinden 4 ay gevti. canim spermiyogram degerleriniz neydi
sağol canım darısı başına inşallah.. bizde ileri harekette sorun vardı %60 hareketsizdi ama ameliyat işe yaramışki tekrar test yapmaya gerek kalmadan hamile kaldım. kürleri yabana atma acayip etkisi oluyomuş anladım

Canım çok sevindim maşallah bizlere destek dua et olur mu umut oluyorsunuz bizlere destek

emin olun hep öğrenmeden önceki psikolojimi düşünüyorum ve devamlı dua ediyorum Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

emin olun hep öğrenmeden önceki psikolojimi düşünüyorum ve devamlı dua ediyorum Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
allah razı olsun canım benim rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasib etsin inşallah peki sana birşey sorabilir miyim bu kullandığın kürler dışında birşeye dikkat ettin mi ? ne bilim yumurtlama zamanına yediğin içtiğin şeylere münasebetten sonra yatmaya falan yoksa süpriz mi oldu :) bir de sarı akıntın falan oldu mu? ay ne çok sordum kusura bakma

rica ederim zevle yardımcı olurum benim adetletim düzenli olduğundan yumurtlama tarihimi aşağı yukarı biliyodum akıntı filan artıyo zaten 2 günde bir adete yaklaşana kadar hep ilişki oldu en az onbeş dk uzandım. onun dışında hiç ekstra bişey yapmadım canım ayakları üşütme sen sarı akıntı ondan oluyomuş benim akıntım az ama beyaz .umarım yardımcı olabilmişimdir.

teşekkür ederim canım bende iki günde bir ilişkiye dikkat ediyorum ve uzanıyorum bi 20 dk falan inşallah faydalı olur. evet bu ara dikkat etmiyorum pek kendime üşütmüş olabilirim çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar benim eşimde de varikosel varmış doktor hemen ameliyat demedi denemeye devam edin böylede olur çocuğunuz dedi ama yine de ameliyatı bize bıraktı istersek eğer olabilirmişiz. Çok korkuyorum 14 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz her ay hamile hislerine kapılıp sonrasında da hüsrana uğruyorum. Aslında şöyle oldu ben çok takıntlı olduğum için düşündüğüm ay hemen doktora gittim hiç bir problem yok dedi. 2-3 ay olmayınca tabi eşimden gitmesni istedm. Araştırma hastanesine gitti sonuçlar morfoloji normal sayı 120 mil hareket %28. Tabi hareket düşük doktor hç bir ilaç vermedi normal ddi yolladı. Eşimde doktor normal derse gerisine takılmaz ben tabi araştırmışm blyrm hareket düşük. Ağldım sızladm bi süre sonra bana kıyamadı devlet hastanesine teste gttk. Aman ALLAHIM şok olduk. Sayı 4 milyon hareket 40. Sayı 120 yken nasl 4 olur ua ordaki doktora eski test sonucunu gösterdi doktor sen en iysi tekrar araştırmada yaptr ddi tabi eşim daraldı doğal olarak. Ben tabi o ara keçi boynuzu kürü içirdm 3 ay. 120mil 4milyona düşemez die kndmi avuttum avuttm ve yne hamile kalamaynca geçen ay tekrar araştrmaya gtti. Bu kez sayı 38.5 milyon hareket %39 morfoloji normal. Doktor normal ddi proxeed verdi bu dahada iyi eder ama yinede bi ultrason alayım dedi ve öğrendkki varikosel şimdi biz napalım ameliyat mı olsun yoksa bu değerler normal mi. Pskolojim alt üst kurcaladkça daha çok şey çıkıyo sanki. RABBİM isteyen herkese nasip eylesin inşallah hayırlısıyla.

bence ameliyatinizo ertelemeyin. bizde ameliyat olduk korkulacak birsey yok ameliyat sonrasi kurlerin ilaclarin faydasini daha net gorursunuz

Ameliyatı ertelemeyin 7 şubatta ameliyat oldu eşim nisan sonu hamile olduğumu öğrendim suanda 18 haftalik hamileyim ameliyat sonrası keciboynuzu kürü ve pekmezi yedir ceviz ve fındık fıstık la destekle ameliyattan 3 ay sonra kontrolü vardı gerek kalmadı gitmeye zor da değil ameliyat

Sağolun kızlar cvplarınız için. Henüz 5 aydır deniyoruz diye bi üç ay daha deneyelim sonra olmadı ameliyat olcak. Canm çok sevindm senin adına sağlıkla kucağına almayı nasp etsn RABBİM. Ameliyattan önceki sperm değerleriniz neydi öğreneblir miyim. Bide ilişki sıklığın nasıl gün aşırı mı deniyosun.

8 milyon spermin % 27 si hareketliydi morfoloji %27 doktorumuz olmaz diye birşey yok olur ama geç olur dedi ayrıca kasık ağrısı vardı eşimin oda geçti bende 5 ay denedim baktım olmuyor daha fazla geç kalmadan gidelim dedim iyikide gitmisiz yoksa beklicektik herkes daha erken bir yıliniz bir dolsun dedin beklemedim ameliyat sonrası iki adet gördüm üçüncü adeti görmeden gebe kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba canım öncelikle bu durum sabır isteyen bir durum metanetli olmalısın ama hız ve morfolojiniz iyi sayı da yükselir İnşallah proxceed ı muhakkak kullansın eşin ben olmaması taraftarıyım ya düzelmezse bizimkinde çok bir fark olmadı inan kimisine olur kimisine olmazmış değişim yani ben ameliyat olacak kadar bir sıkıntı göremiyorum 2Ay ilacı düzenli kullanan bi yakinimizin çocuğu oldu ben derim ki bi 2 3Ay ilaç kür falan kullanın baktınız olmuyor ameliyat olsun eşin

Ya çok kararsızım ever doktor değerler kötü değil çok böyle de olabilir dedi ama demekki etkiliyoki varikosel 5 aydır olmadı şuan 6. Ayımızdayız daha adet olmadm ama kesin olcam keşke bi mucize olsaaa bu ay o güzel haberi alsam benim gibi btün bekleyiş içinde olanlara Rabbim nasip eylesin sırayla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Şuan napıcamı bilmiyorum bi arkadaşım var 1 bucuk seneye yakın olmadı ve yaptıklarını da biliyodul çünkü evlenmeden önce hemen çocuk yapcam diodu. 1 bucuk sene üstüne hamile kaldı. Hiç bir sorunumuz yoktu vücut geç hazorlndı diodu Rabbim ona güldü çok şükür ama iki gün önce eşini tanıyan birisinden tesadüfem öğrendimki eşi varikosel ameliyatı olmuş demekki olmadan olmuyodu. Bn şimdi napıcam bilmiyorum olursa daha mı kötü olcak yada riski mi varrrr daha da düşerse bn zor toparlanırm Rabbim hayırlsyla güldür yüzümüzü nolur

Canım doktor bu değerle de olurdediyse olur benim kız kardeşimde ve eşinde hiçbir problem yoktu ama onların 8Ay da çocukları oldu bence en az 1sene dene ve bi süreçte kullansın eşin ilacı falan bence olur Rabbim nasib eder inşallah.. Seni anlıyorum her ay hüsrana uğramak zor ama 5Ay inan çok az bir süre biraz daha deneyin derim. Bizde morfoloji yüzde 2 ve ileri hız 0 ve sayı da 14milyon falan. Yani sizin değerlerinin çok iyi ve eşim ameliyat olalı 8Ay olmuştu bu degerlerle basbasaydik doktor herkeste iyileşme olmaz dedi şuan çatılırken yok ama değerler bu canım. Yine de sen bilirsin tabi.

canım çok geçmiş olsun aynı yollardan geçmiş biri olarak seni anladığımı belirteyim öncelikle... şuanki psikolojin herşey normal olsada çocuk olmayacak durumda kendimden biliyorum. inan o kadar stres yapmıştıkki havadan nem kapar hale gelmiştik herkes batıyodu kimseyle görüşmek istemiyodum resmen o kadar söyleyeyim.sonra sorunu öğrendik 8 ayın sonunda sanırım yanlış olmasın varikosel dendi değerler iyi ameliyat için bekleyin diyen bile oldu ama olduk şükür 4. ayında ben gebe kaldım şükür. ol kurtul diye düşünüyorum ama yine de karar sizin yani öncelikle eşinin.

canımm sağol cvbın için. Bazen ben de evet erken diyorum deneyelim diyorum ama sonra ol kurtul diyorum off bilmiyorm. Sen hamile misn canm burda isimleri karışıtyrm

Canm sizin ameliyat öncesi ve snrasınsa değerlerinz nasldı yazablr msnnn ayy çk sevndm snn adınaaa

canımm sağol cvbın için. Bazen ben de evet erken diyorum deneyelim diyorum ama sonra ol kurtul diyorum off bilmiyorm. Sen hamile misn canm burda isimleri karışıtyrm
Benim 2buçuk yıl oldu evleneli çocuğum yok canım biz varikoseli çok geç öğrendik ve ağır varikoselmis eşim 1yıldan önce olmaz çocuk bünye anca toparlar dedi. 11Ay oldu ameliyat olalı az kaldı inşallah bekliyoruz canım inşallah nasib olsun hepimize evlat

ca
canim seni o kadar iyi anliyorum ki bizimde ameliyatimizin üzerinden 9 ay geçti. ama hala olan biten bir sey yok. tam 21 aydir bebekle ugrasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…