- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Bir ay daha bekleyeceğim olmadı artık yapacak birşey yok canım başka yollar arayacağız
Ne kadar oldu sizin canm ameliyattan sonra? Bize doktor 3 ay sonra sperm testi yaptir dedi bide bir vitamin önerdi ameliyattan 3 hafta sonra icmeye baslarsa en hizli derece de hem sayı hem hız yükselicek dedi o vitaminden sonra.
Varikoseli olan kişiler de denemiş ilacı ameliyat yapmadan önce o şekilde bile hizla yükselmis ve çocuğu olanlar cokmuş.
Bizede öyle denemek istedi ama biz önce ameliyat olsun tekrar ugrasmak istemiyoruz dedik. Proxeed plus sanırım tam adı aklımda değil
Cnm bu ilaci bikac yerde bende okudum acaba gercekten ise yariyor mudur.. benim esime de varikosel teshisi kondu ve doktor sadece e vitamini verdi o kadar..
Şüphesiz kullan canm.
Hemen eczaneden temin edin ve başlasın kullanmaya hemde hızlı bir şekilde arttırıyormuş.
Evet canım ilacın adı doğru proxceed plus bize doktor öyle birşey dememişti malesef kesin kullansın ilacı çok faydası olan insan biliyorum. Biz yeni öğrendik 6ay oldu bizim ameliyat olalı canım değerler sıkıntılı. Eşim sadece e vitamini ve klomen kullanmıştı pek bi faydasını görmedik. Inşallah hemen yükselir değerler kuzu. 3.ayda 6.ayda ve 9.ayda yaptiriliyor test canım doğru. Insandan insana değişiyor hamilelik süreci muhakkak keçi boynuzu pekmezi icir. En kısa zamanda hayırlı evlat nasib Etsin Rabbim AminnNe kadar oldu sizin canm ameliyattan sonra? Bize doktor 3 ay sonra sperm testi yaptir dedi bide bir vitamin önerdi ameliyattan 3 hafta sonra icmeye baslarsa en hizli derece de hem sayı hem hız yükselicek dedi o vitaminden sonra.
Varikoseli olan kişiler de denemiş ilacı ameliyat yapmadan önce o şekilde bile hizla yükselmis ve çocuğu olanlar cokmuş.
Bizede öyle denemek istedi ama biz önce ameliyat olsun tekrar ugrasmak istemiyoruz dedik. Proxeed plus sanırım tam adı aklımda değil
Kesin kullansın ilacı canım bize kimse demedi çok faydalıymisCnm bu ilaci bikac yerde bende okudum acaba gercekten ise yariyor mudur.. benim esime de varikosel teshisi kondu ve doktor sadece e vitamini verdi o kadar..
Elbette canım yinede İster istemez takılıyor işte naparsin inanıyorum Rabbime ama çaba da gerekiyor kuzu buna inanıyorum.Hayırlısıyla olur inşallah takma kafana allah büyüktür
Kesin kullansın ilacı canım bize kimse demedi çok faydalıymis
canım ben cok az süre kullandırdım eşime muhakkak vardır faydası yapın derim bi de keçi boynuzu pekmezii vee proxceed plus doktor oldum çıktım başınızaBirazdan gidip alacagiz cnm ins faydasi olur. Gerci icerisinde bir sürü vitamin var olur diye düsünüyorum :) su zeytinyagindaki incir olayi etkili mi peki, onu da mi yapsak
Çakşır ı Yeni duydum senden ama ayrı ayrı ver olmadı ne bilim inşallah faydası olur kuzuBiz pekmezi caksir tozuyla karistirmistik ama sevmedi benimki midesini bulandirdi. Oyle olunca onu kullanamadik malesef
Evet canım ilacın adı doğru proxceed plus bize doktor öyle birşey dememişti malesef kesin kullansın ilacı çok faydası olan insan biliyorum. Biz yeni öğrendik 6ay oldu bizim ameliyat olalı canım değerler sıkıntılı. Eşim sadece e vitamini ve klomen kullanmıştı pek bi faydasını görmedik. Inşallah hemen yükselir değerler kuzu. 3.ayda 6.ayda ve 9.ayda yaptiriliyor test canım doğru. Insandan insana değişiyor hamilelik süreci muhakkak keçi boynuzu pekmezi icir. En kısa zamanda hayırlı evlat nasib Etsin Rabbim Aminn
Çakşır ı Yeni duydum senden ama ayrı ayrı ver olmadı ne bilim inşallah faydası olur kuzu
rabbim hayırlısıyla bir an önce nasib etsin de inşallah başka birşeye gerek kalmadan aldık biz kullanıyoruz proxceed plus bide keçi boynuzu özü, bunları kullanıp aşılama deneyecek gibiyiz biz canım bakalım ben aşılama başlığına taşınıyor gibiyim hayırlısı olsun hakkımızda bakalımAmin bitanem yaa sana bana isteyen herkese inşallah tez zamanda...
Umarım seninle tüp bebek başlığı altında da karşılaşmadan hamile kalırız
doktor tüp bebek dedi ben şoktayım dediğin çıktı ya kuzu ne yapsam bilemiyorum aradım burda diyarbakırda bahçeci tüp bebek var değerleri söyledim aşılama zor dedi. direk tüp dedi. varikosel ameliyatlarının hepsinde yükselme olmaz şans yüzde elli dedi. rabbim size hemen nasib etsin inşallah canım.Amin bitanem yaa sana bana isteyen herkese inşallah tez zamanda...
Umarım seninle tüp bebek başlığı altında da karşılaşmadan hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?