- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
doktor tüp bebek dedi ben şoktayım dediğin çıktı ya kuzu ne yapsam bilemiyorum aradım burda diyarbakırda bahçeci tüp bebek var değerleri söyledim aşılama zor dedi. direk tüp dedi. varikosel ameliyatlarının hepsinde yükselme olmaz şans yüzde elli dedi. rabbim size hemen nasib etsin inşallah canım.
doktor tüp bebek dedi ben şoktayım dediğin çıktı ya kuzu ne yapsam bilemiyorum aradım burda diyarbakırda bahçeci tüp bebek var değerleri söyledim aşılama zor dedi. direk tüp dedi. varikosel ameliyatlarının hepsinde yükselme olmaz şans yüzde elli dedi. rabbim size hemen nasib etsin inşallah canım.
maddi durumum şuanda çok müsait değil canım 2 yıl oldu evleneli ve hala borç ödüyoruz malesef bi de eşim askere gidecek benim hayaller biraz daha bekleyecek anlaşılan 8 milyar civarı dedi konuştuğum doktor hala bir umut beklemek istiyorum ama oooy oyy kuzu ne yapacağımı bilemiyorum. rabbim sen bize ve bizim gibi bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini ver. rabbim inşallah sizi bu yollarla uğraştırmaz canım. parasında değilim de hani o ilk hamile olduğunu öğrendiğin an eşinle paylaşma anı varya onu yaşamak çok isterdim.. bi de herkesin hamile kalıp acıyan gözlerle kolumu sıvazlayıp bana teselli vermesi beni çok üzüyor. ALLAH büyük yinede kuzum bekleyeceğiz.. başka çare yok.Bide aşılama için uğraşma zaten boşa zaman kaybı inan.
Direk tüp bebek tedavisine başla maddi durumun varsa
Canım önceki mesajlarına baktım da gerçekten benim daha beter olmam lazım heralde...maddi durumum şuanda çok müsait değil canım 2 yıl oldu evleneli ve hala borç ödüyoruz malesef bi de eşim askere gidecek benim hayaller biraz daha bekleyecek anlaşılan 8 milyar civarı dedi konuştuğum doktor hala bir umut beklemek istiyorum ama oooy oyy kuzu ne yapacağımı bilemiyorum. rabbim sen bize ve bizim gibi bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini ver. rabbim inşallah sizi bu yollarla uğraştırmaz canım. parasında değilim de hani o ilk hamile olduğunu öğrendiğin an eşinle paylaşma anı varya onu yaşamak çok isterdim.. bi de herkesin hamile kalıp acıyan gözlerle kolumu sıvazlayıp bana teselli vermesi beni çok üzüyor. ALLAH büyük yinede kuzum bekleyeceğiz.. başka çare yok.
Canım önceki mesajlarına baktım da gerçekten benim daha beter olmam lazım heralde...
Öncelikle şunu söyliyim eşim de de varikosel var ve ameliyat olmadı..
VE ÖZELLİKLE BUNA DİKKAT ET Bizim sperm sayımız sadece 200 BİN....Yani tüp bebeğe bile zor dediler bu sayıyla...
Ama sizin sayınız 16 milyon ve umutsuzsun ...valla şuan eşim test yaptırsa ve 16 milyon çıksa uçarım sevinçten havaya bi ...
Ve şuan o spermin sadece 1,2 tanesi çıksın da tüp bebek yapalım diye ameliyat olanlar var .... Bunları söylüyorum çünkü umudunu yitirme kendini hırpalama bu şekilde üzerek...
2 yıldır bizde borç ödüyoruz ve şuan cebimizde 50 tl bile yok ,,ki 10 bin tl ye nasıl tüp bebek yaptırıcaz,,destek yok yardım etcek aile yakını yok nasıl olucak ??? Bizim ki daha daha daha vahim bi durum ama ben hep şunu dedim 1 gün bende hamile olucam birgün bende anne olucam bir gün eşim de baba olucak ... İNANMAKTAN VAZGEÇME ASLA !!!
Doktorların söylediği kadarıyla varikosele bağlı olmayabilirmiş çünkü varikosel bu derece sayıyı düşürmezmiş...eğer ameliyat olursa daha da sonuç kötü olabilirmiş bunu söyleyen doktorlar genelde istanbul da iyi bir tüp bebek doktorları...Yani amleiyat olmadan bu şekilde çıkışı devam ederse elimizde olan spermlerle tüp bebek denicez...Kiyamam ben sana eşin neden ameliyat olmuyor ki belki iyileşecek
Doktorların söylediği kadarıyla varikosele bağlı olmayabilirmiş çünkü varikosel bu derece sayıyı düşürmezmiş...eğer ameliyat olursa daha da sonuç kötü olabilirmiş bunu söyleyen doktorlar genelde istanbul da iyi bir tüp bebek doktorları...Yani amleiyat olmadan bu şekilde çıkışı devam ederse elimizde olan spermlerle tüp bebek denicez...
Canım benim rabbim yardımcınız olsun öncelikli dua edeceğim senin için çok üzüldüm eşinin durumu için . Herkesin derdi kendine ağır geliyor işte kuzum. Çok şukursüzüm belkide haklısın.Canım önceki mesajlarına baktım da gerçekten benim daha beter olmam lazım heralde...
Öncelikle şunu söyliyim eşim de de varikosel var ve ameliyat olmadı..
VE ÖZELLİKLE BUNA DİKKAT ET Bizim sperm sayımız sadece 200 BİN....Yani tüp bebeğe bile zor dediler bu sayıyla...
Ama sizin sayınız 16 milyon ve umutsuzsun ...valla şuan eşim test yaptırsa ve 16 milyon çıksa uçarım sevinçten havaya bi ...
Ve şuan o spermin sadece 1,2 tanesi çıksın da tüp bebek yapalım diye ameliyat olanlar var .... Bunları söylüyorum çünkü umudunu yitirme kendini hırpalama bu şekilde üzerek...
2 yıldır bizde borç ödüyoruz ve şuan cebimizde 50 tl bile yok ,,ki 10 bin tl ye nasıl tüp bebek yaptırıcaz,,destek yok yardım etcek aile yakını yok nasıl olucak ??? Bizim ki daha daha daha vahim bi durum ama ben hep şunu dedim 1 gün bende hamile olucam birgün bende anne olucam bir gün eşim de baba olucak ... İNANMAKTAN VAZGEÇME ASLA !!!
Şükür et canım çok kötü durumda değilsiniz...Ben o sonuca inan havaya uçarım sonra da o sayıyı artırıcam die adamın ağzına ne varsa dayarımCanım benim rabbim yardımcınız olsun öncelikli dua edeceğim senin için çok üzüldüm eşinin durumu için . Herkesin derdi kendine ağır geliyor işte kuzum. Çok şukursüzüm belkide haklısın.
Sebepsiz değil aslında azosperm die geçio ama azosperm hiç çıkış olmayanlar için deniiyor die biliyorum....Varikosel düşürüyormuş fakat bu kadar bu derece düşürmüyormuş ... Biz henüz 2 yıllığız rapor da zor görünüyor...sperm sayıınız da yükselme olmuştur büyük ihtimal,eğer ameliyat düzgün yapıldıysa... bizim sayı 200 bin ama ileri hız %45 ... tabi sayı düşük olduğu için ne kadar hızlı olsa da yetmiyor ..Sebepsiz infertilite mi ? Varikosel dusurmuyorsa bir sebebi olmalı aslnda.
Sen proxeed plus al icir eşine tüp bebek yapmaya karar verdiğiniz 3 ay icinde kullansn kuzum.
Devlet 3 yıllık evliliklerde masraflarin %70ini karşılıyor zaten çok bir para gitmiyor bize göre.
Bana 10 milyar dediler çünkü ilaclarla vs.
Eğer 3 yıllık evli olmuş olsaydim o rakam 3.4 bine düşecek sanırım bakalım herşey birkaç ay sonra spermiogramda belli olacak ameliyat işe yaramışmı diye.
Bu 10.000.00 sperm vardı bizde sanirm
Ama ileri hız %1 di
Bizde ileri hız sıfır işte kuzu hepimiz ayrı sınaniyoruz işte ne varsa yıkıyorum sigarayı da bırakıyor bakalım bekleyeceğiz inşallah kendiliğinden olur hepinizin kuzular amiiin..Sebepsiz değil aslında azosperm die geçio ama azosperm hiç çıkış olmayanlar için deniiyor die biliyorum....Varikosel düşürüyormuş fakat bu kadar bu derece düşürmüyormuş ... Biz henüz 2 yıllığız rapor da zor görünüyor...sperm sayıınız da yükselme olmuştur büyük ihtimal,eğer ameliyat düzgün yapıldıysa... bizim sayı 200 bin ama ileri hız %45 ... tabi sayı düşük olduğu için ne kadar hızlı olsa da yetmiyor ..
Sebepsiz değil aslında azosperm die geçio ama azosperm hiç çıkış olmayanlar için deniiyor die biliyorum....Varikosel düşürüyormuş fakat bu kadar bu derece düşürmüyormuş ... Biz henüz 2 yıllığız rapor da zor görünüyor...sperm sayıınız da yükselme olmuştur büyük ihtimal,eğer ameliyat düzgün yapıldıysa... bizim sayı 200 bin ama ileri hız %45 ... tabi sayı düşük olduğu için ne kadar hızlı olsa da yetmiyor ..
yükselmez canım en az 3 ay gerekiyor demişti bize doktor, ama inşallah hızlı yükselirCanım daha 1 hafta oldu ameliyat olali hemen yukselirmi ki ?
Aaaaa Yeni olmuş beklemeniz lazım biraz daha 1 ay dolduğunda bi test versin eşin ...normalde 3 ay sonra diolar test için bildiğim kadarıyla ... Mutlaka keçi boynuzu vitamin çakşır suyu gibi şeyler içir eşine...Canım daha 1 hafta oldu ameliyat olali hemen yukselirmi ki ?
İnşallahhhh cnm bırakması daha iyi olur....Bizde ileri hız sıfır işte kuzu hepimiz ayrı sınaniyoruz işte ne varsa yıkıyorum sigarayı da bırakıyor bakalım bekleyeceğiz inşallah kendiliğinden olur hepinizin kuzular amiiin..
yükselmez canım en az 3 ay gerekiyor demişti bize doktor, ama inşallah hızlı yükselir
Bence o da merak eder sonucuEşim ilk testi zor verdi ikinciye ne der bilmiyorum zaten 3 ay sonra polis zoruyla götürmeyi düşünüyorum
Birsürü keci boynuzu pekmezi ve kurusu.
Fındık fıstık vs. Aldik
Ins kuzu ya bide tamamen düşermiş değerler allah korusun da.
Ameliyat sız mı canm? Hayırlı olsun insaallah.kızlar cümleten iyi akşamlar dörtbucuk ayın sonunda Allahın izniyle hamile kaldım keçiboynuzu kürü pekmez ve e vitamini takviyesi ikinci ayda etkili oldu şükür aksatmayın arkadaşlar sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?