Varikosel ve hamilelik

1 buçuk ay oldu eşim ameliyat olalı canım. Çok şükür ki bizim de doktorumuz çok iyiydi , 2 gün zor oturup kalktı sadece sonrası problemsizdi . Basit bir ameliyatmış.

Merhabalar buraya yazan arkadaşlar yazılarınızı okudum. Durumunda değişiklik olanlar var mı acaba merak ettim Benim eşimde varikoselden bekarken 2 kez ameliyat olmuş. 8 aylık evliyiz biz de bebek düşünüyoruz. Spermiyogram da yaptırmıştı eşim Eylül ayında. Ben de sizlerin tecrübe ve bilgilerinden faydalanmak istiyorum.

merhaba canım en az altı ay gerekiyomuş ameliyat sonrası biz hala beklemedeyiz 2 ay oldu 3 e girdik yumurta takibi yapıtırıyorum daha doğrusu ovülasyon testiyle ben takip ediyorum hayırlısı bakalım

Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere de inşallah. Eşimin ameliyatları 2011 de fln yapılmış üzerinden baya geçti. Bizim vajinismus sıkıntımız oldu onu aştık çok şükür ilk kez düzenli bir şekilde bu ay denedik ama olmadı adet oldum.

ilkler biraz kırıyo insanı tabi ama sonraki aylarda alışıyosun ama inşallah sen alışanlardan olmazsın canım Allah nasip etsin hepimize

İdrar yollarından enfeksiyon yaşadım ürolojiye gittiğimde eşimin sonuçlarını da gösterdim. Milyon sayısı iyi fakat ileri hareketliliğini yavaş buldu. %24 ileri hareketlilik. %45 i yavaş hareketli. Varikosel nüksetmiş mi kontrol etmek lazım fln dedi.

Adetim düzenli değil bazen 30 gün bazen 36-37 günde oluyorum. Yumurtlama zamanım belli değil o yüzden 2 günde 1 deneme yapılması gerekiyor. Eşim de işi nedeniyle il dışına gidip geliyordu o yüzden bu ay ancak deneyebildik. Dışardan basit duruyor ama işin derinine inince bir sürü şey öğreniyor insan ve bu işin kolay olmadığını anlıyor canım.

kesinlikle kolay değil ama nasip olunca engel tanımıyo bende zamanında idrar yolu enfeksiyonu yaşadım şuan hiç bi sorunum yok tahliller iyi adetler düzenli ama zamanı varmışki bekliyoruz, dediğin gibi bekledikçede okuyp öğreniyoruz adetim yeni bitti bakalım teste devam

Stres de etkiliyor yumurtlamayı kötü anlamda. Akışına bırakıp sakin olmakda yarar var. Dediğin gibi herşeyin bir zamanı var.

Eşim yarına randevu aldı. Varikosel nüksetmiş mi kontrol için gidicek. Bakalım nolucak. Hayırlı sonuçlar çıkar inşallah.

Eşimin sonuçlarına normal demiş doktor varikosel nüksetmemiş çok şükür kimsenin sesi çıkmıyor değişiklik olan yok mu?

Benim eşimde de var varikosel 15 gün önce öğrendik . 19 aylık evliyim bir düşük yaşadım. 13 aydır korunmasız ilişki var fakat olmuyor. dr ameliyat ddi . eşimin işinden dolayı agustos da olmayı düşünüyor. varikoselli öğrendiğimiz günden beri keçi boynuzu pekmezi tüketiyor akşamları bir tatlı kaşığı. sizin uyguladığınız bir kür varmı?

Biz bir kür uygulamadık henüz. Ben de duydum keçi boynuzu pekmezini. Eşim bekarken 2 kez ameliyat olmuş varikoselden. Bana evlenmeden önce bahsetmişti. Ki eşimin varikoseli en ileri derecedeymiş. O zamanlar doktor evlenmesini tavsiye etmiş. Eskiye göre çok şükür ki sonuçları gayet iyi. Sigara da etkiliyor. Eşim 10 gün fln oluyor sigarayı bıraktı.

Pekmez den eşim de arada yedi ama düzenli değil. İbrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü çok duydum onu uygulayabiliriz.

Pekmez den eşim de arada yedi ama düzenli değil. İbrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü çok duydum onu uygulayabiliriz.

ben bi kere yaptım içemedi . onun için pekmezini yiyor. sigara alkol kullanmıyor. yemek seçme gibi bir durumu yok.
E vitamini de mi kullandırsam acaba diye bi düşünüyorum. umarım bu hastalık gecer yaa.kişileri çok etkiliyor. insanın ruh halideğişiyor

Benim eşimde de varikoselden şüphelendı ultrason istedi çarşamba günü herşeyi yapıcaz doktora goturucez inşallah hiç bişey cikmaz insan artık vücut olarak değil beyin olarak yorulmaya basliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…