- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
arkadaşlar benımde sağ bacağımda diz bölümünün iç tarafı ve biraz yukarısında vardı kırmızı kızmızı kılcal damar çok göze batmıyodu ama ilerlemesini istemediğim için kalpdamar cerrahına gittim oda eşinin lazer tedavisi yaptığı bi hastaneye yönlendirdi lazer tedavisi oldum(bu arada çok acıyo) birde bi jel veriolar onu sürün dedi bir iki ay sonra kontrole gittiğimde eşim bu tarfaı yapmış diğerini tam yapmamaış dedi tüm samimiyetiyle:)) tekrar git dedi bu safer doktor benım pipirikliğimi anladı ona göre bazıyerlere gerek bile yok dedi bende olmuşken temizlensin isityodum iğne yaptı tekrar olan yerlere lazer olunca önce kabuk bağlıyo iğnede kabuklaşma olmuyo ama sonuca gelelim 2 aydan fazla oldu önceden kırmızı olan yerler kahverengimsi bu güya oranın tutuğu ve iyleşme sürecinde olduğunu gösteriyomuş ama bi doktordanda bazı durumlarda leke olarak kalma ihtimalinde olduğunu duydum yakın bi zamanda başka bi doktora gidip göstermeyi düşünüyorum(benım doktorun tayini çıktıda) doktorumun dediğine göre bigün bakacakmısım onalr yok:)) yaza kadar geçer demişti hadi bakalım bukadar uzunmu sürüyo sonuç almak başka yaptıran varmıııı????????????
Selam Natura,
Ben de sadece iğne tedavisi oldum, mor kılcal damarlarımdan da artık kurtulmanın vakti geldi.. Seninkilerin durumu nasıl, kahverengi lekeler geçti mi? Memnun musun sonuçtan? Bilgi verebilir misin rica etsem?