varligini hissedemedigim ANNEM

Neden bilmiyorum bende annemle beraber yaşarken çok sıkıntı yaşardım hep kaçıp gitmek isterdim ama şimdi evliyim başka şehirde yaşıyorum çok uzağım ona ve şimdi onun yanına kaçıp gitmek istiyorum hayat ne garip hep zorlukları görünce kaçmak istiyor keşke dayanma gücüm olsaydı herşeye gögüs gerebilseydim o kadar üzgünümki şu an anlatamam size

içim cız etti üzülme bu durumda olan yalnız sen değilsin.Kaç yaşındayım annem de bana bir kez sarılıp yavrum dememiştir.yapacak bişey yok kabullenmekten başka ben öyle yaptım.annene kızıp evlenme sakın.su akar yolunu bulur biraz sabır ve tevekkül sevgiler

senin yazını okuduğumda ben böyl ebi konu mu açmıştım ALLAH Allah dedim...yazdıkların o denli birebir benziyor benim yaşadıklarıma inan....
seninle aynı durumdayım fakat ben nişanlıyım evet gitmek istiyorum artık..beni hiç anlamıyor gerçi dinlemiyor..aslında ben ona maddi manevi hep yardım ediyorum ...ancak ben bi tek can sıkkınlığımı dile getirmek istesem benden cok alınır üzülür trip atar....ben artık yoruldum bunaldım daraldım....
bişey desem on katı tepki veriyor ...sinirleniyor..hasta oluyor..napacam bilmiyorum...

Herkese Merhaba,
Ne büyük bir boşluk,Ne büyük bir eksiklik,benimde senden hiç bir farkım yok 32 yaşındayım kendimi bildim bileli her gece ağlatır o eksiklik, bir abim var iki kardeşiz annem onu başının üstünde taşır beni ayağının altında ezer,daha dün eşime anne olduktan sonra çok daha net anladım benim annem aslında yok dedim,asla aramam,ayda yılda bir kendisi arar,az konuşurum,öylesine bıktırmış ki,yokluğu daha çok huzur veriyor,sesimi çıkarmıyorum olabildiğince az görüşmek için elimden geleni yapıyorum,onun yaptıkları bir anne yüreğinden çıkacak şeyler değil,çocukluğum,genç kızlığım kayıp buna yanarım,üzülürüm,yaramı kapatmalıyım artık büyüdüm aşmalıyım bunları derim ama o eksiklik şimdi bile içimi dağlar,yapabileceğim en iyi şey oğluma bu eksikliği asla hissettirmemek,her koşulda onun yanında olmak diye düşünürüm.
Annesine koşan birini görürsem gözlerim dolu dolu olur ne mutlu ona derim.

Üstelik benim babam da iyi adamdır ama pasiftir,annem sev derse sever,gel derse gelir,beni aramamasını söylerse aramaz :(

Maalesef zorla güzellik olmuyor,değiştirebileceğimiz bir şey yok,karşındaki taş,kavgaya tartışmaya gerek yok,arkanı dön sen bilirsin de geç,geleceğini iyi planla,iş güç sahibi ol,onun da canı sağ olsun boşver,aklına geldiğinde yapabileceğin tek şey ağlayıp rahatlamak.

Herkesin yolu açık olsun :)

sizin cok iyi bir anne olacaginizdan eminim nelerden eksik kaldiysaniz cocuklariniza onu verecekseniz böyle düsünün acinizi dindirmez ama en azindan nasil anne olunacagini annenize gösterin ki utanir belki . Sizinde yolunuz acik olsun

kk.ya üye olmadan önce ailesinden sevgi ,şefkat ,merhamet vb.görmeyen bir tek ben varım sanıyordum
meğer benden başka kendi aiesiyle sorun yaşayanlar da varmış
benim annemle aram eh işte idare eder
babamla ise 28 yaşıma geldim değil kızım demek ,doğru dürüst iki kelime etmemişizdir
evlendim barklandım çoluk çocuğa karıştım hala daha sesini yükselttiğinde korkar titrerim
küçükken ara sıra bir hatam olduğunda bir iki vururdu, ama bir bağırması vardı allaaah hastanelik etse ondan iyidir diyorum

önüne gelecek ilk kişiyle evlenmeyi falan aklından çıkar yağmurdan kaçarken doluya tutulursun allah korusun
sabret ilahi adalet elbet bir gün tecelli edecek ,
allah yardımcın olsun canım

ne yazik ki tek tegilsiniz tek degilim :( keske bit tek biz olsak kimse bilmese bu durumun agirligini ama insan ailesini secemiyor malesef. Cok sükür ediyorum bu durumuma Allah yoklugunu göstermesin kimseye. Tesekkürler

herkes tabiki kendi yasadini bilir. ama sunu belirtmek isterim. benim annemde cok ilgili bir anne deyildi. beni bir defa öptügünü hatirlamam canim kizim dedigini. ama onu tam 4,5 sene önce kaybettim. simdi diyorumki onun yapmadini ben yapsaydim o beni öpmüyorsa ben onu öpseydim o beni sevdini söylememiyorsa ben onu nekadar sevdimi söyleseydim. inan suanda belki cok kirdin üzgün olabilirsin ama gercekten annenin yeri cok farkli..

Keske yapabilsek bu dediklerinde o kadar haklisinki, bu yüzden cok pisman olacagima eminim ama görmedigim seyleri yapmak bana o kafar agir geliyor ki. Elim gitmiyor, dilim varmiyor :(

aynen benım annemde cok sert ve katı bı annedır ama gercekten dogru yarın obur gun baslarına bısey gelse cok pısman olursunuz ben o yolu takıp edıyorum benı uzse bıle 10 dk sonra arıyorum sadece konusmak ıstıyorum o vıcdan azabı benı oldurucek ama annem nasıl olursa olsun hep olsun cunku ınsanın her yasında anneye ıhtıyacı var bundan emınım

seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Bende yaklaşık 3 aydır annemle konuşmuyorum. Ben evliyim memleketimden uzakta yaşıyorum,ara ara anlaşmazlıklarımızdan dolayı konuşmadığımız olur ama bunca zaman hep ben alttan aldım ben aradım uzatmadım, ama bu defa aramadım. 3 ay oldu.. o da beni aramıyor.. ben oysa en fazla 1 hafta dayanırdım sonra hemen arardım bişey olmamış gibi..o beni arayana kadar aramama kararı aldım bende.. çocukluğumdan beri anlaşamazdık zaten, sevgi görmedim hiç, kızım dediğini bilmem, sarıldığını, öptüğünü hiç hatırlamıyorum..Temel sağlam olmayınca gelecekte böyle sorunlar oluyo işte.. Şimdi bende anneyim 2 yaşında oğlum var, anne olduktan sonra anneme öfkem daha da çoğaldı.. Nasıl kıyabiliyor bana, 31 yaşındayım beni 1 kere öpmeden, bağrına basmadan nasıl yaşayabilmiş diye.. Benim oğlumu öpmediğim sarılmadığım gün an yok..uykusnda bile özlüyorken.. benim annem diyorum nasıl kıymış bana.. :(

en cokta bu acitir insanin icini zaten. Annelik duygusu herkes icin ayni degilmidir? siz bunlari hissederken anneniz nasil hissetmez nasil böyle davranmaz. Cok büyük bir bosluk bu ne yapsak dolmuycak :(

bugün canım çok sıkkındı tamda bu konu üzerine nette bakınıyordum normalde karsıma çıkmıyo belki burda yazan vardır benim gibi olan vardır diye.. insan böyle durumlarda kendi gibi birilierini görmesi belki çok acı ama insanı rahatlatıyo.. ben çocukluğumdan beri çok ağlardım şuan 26 yaşındayım evliyim ve hala dahada anne sevgisinin eksikliğini sancısını yüreğimde hissederim Allahım nasip ederse bir oğlum olcak ve hamileliğim öyle kötü geçtiki hayatım nerdeyse zindan olmuştu ama annem bir kere olsun gelmedi aramadı sormadı ne yiyon ne için demedi insan hiç mi düşünmez nasıl içi elveriri.. önceleri ergenlik hep ben abartıyorum sanırım ergenlik bunalımlarımı acaba benmi çok alınganım derdim ama anladım ki ekskliğimi böyle suçu kendimde bularak kapatmaya çalışıyormuşum çünkü bunu yaşım büyüdükçe daha iyi anladım heleki hamile kaldıktan sonra.. kendi kendime ne kadar aman boşver artık ihtiyacın yok takma eşine doğcak çocuğuna bak sen desemde insan bazen çok tıkanıyo ( şuan olduğum gibi ) istiyorum işte annem arasın sorsun çok bişey diğil bir kerecik kızım desin sarılsın biliyormusun annem beni hayatımda bir kere bile olsun öpmedi bayramlar hariç onada öpme denilemz sadace yanak deyer çeker bunun bir nedeni varmı dersenin elbette yok karakter mi diyim yoksa gerçekten sevgisizlik mi bilemiyorum ama şunu biliyorum ki her ne sebep olursa olsun hayatta hiç bir anne çocuğunu yanlız bırakmamalı çünkü insan kıyamaz benim doğmamış çocuğuma kıyamadığım gibi...
Allah hepizin yanında yoldaşı olur elbet..

Her bir satirinda kendimi buldum. Aklima gelmeyen icimde kalan cümlerleride sen tamamlamissin. Bu konuda yanliz olmadigimi bilmek gercekten mutlu etmiyo keske birbirimizi bu kadar iyi anlamasak ( bu konuda ) Sizin cocuguna cok iyi bir anne olacaginizdan eminim, bu güne kadar yasamadiginiz ne varsa bebeginize yasatacaksiniz ve cok güzel bir anne olacaksiniz insallah. Bende cok fazla abarttigimi düsünür kendime kizar hatta nefret ederdim simdi daha iyi anliyorum ki bunlari yapmamdaki sebep kendimi kendirmakmis, sorunun bende oldugunu bilmek daha cok acitacakamis gibi....
Bebeginizi saglikla bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah, Allah yardimcimiz olsun

sizin cok iyi bir anne olacaginizdan eminim nelerden eksik kaldiysaniz cocuklariniza onu verecekseniz böyle düsünün acinizi dindirmez ama en azindan nasil anne olunacagini annenize gösterin ki utanir belki . Sizinde yolunuz acik olsun

Teşekkür ederim,1 tane oglum var,öpücüklere boğuyorum onu,umarım mutlu bir bir birey olmasına katkım büyük olur :)

Her bir satirinda kendimi buldum. Aklima gelmeyen icimde kalan cümlerleride sen tamamlamissin. Bu konuda yanliz olmadigimi bilmek gercekten mutlu etmiyo keske birbirimizi bu kadar iyi anlamasak ( bu konuda ) Sizin cocuguna cok iyi bir anne olacaginizdan eminim, bu güne kadar yasamadiginiz ne varsa bebeginize yasatacaksiniz ve cok güzel bir anne olacaksiniz insallah. Bende cok fazla abarttigimi düsünür kendime kizar hatta nefret ederdim simdi daha iyi anliyorum ki bunlari yapmamdaki sebep kendimi kendirmakmis, sorunun bende oldugunu bilmek daha cok acitacakamis gibi....
Bebeginizi saglikla bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah, Allah yardimcimiz olsun

çok tşküer edrim cnm inşallahh bebğimi sağlıkla kucağım alırım aynı dilekler benden sana olsun .. aynı durumda olmak evt çok kötü ama insan psikolojisini rahatlatmak için kendi gibi birilerini buluncada kötüde olsa biraz olsun rahatlıyo.. sanırım sende aynı durumdasın konuşmak istersen konuşuruz sende takmamaya çalış başka bişey söyleyemiyorum maaleseff..

Back
X