Varlık seviyesindesin diyor...

'sen varlık seviyesindesin insan seviyesinde değilsin ben seni eleştirerek doğruya yöneltiyorum seni insanlık seviyesine çıkarmaya çalışıyorum '

kusura bakmayın çok güldüm bu lafa allah affetsin ya hsahfdasfd. birisi bana söylese bunu bu kadar yaratıcı bir cümle kurduğu için basardım kahkahayı. şakayla karışık söylendiğini varsayıyorum elbet. ben de bu şekilde yaparım eleştirilerimi, ben de gülerim karşımdaki de güler. eşiniz çok kafa insanmış -tabi eğer gerçekten de hakaret anlamında söylemediyse bunu.

düzenleme: mesajınızın devamını da okudum evet eşiniz benim sandığım türden biri değil, boş konuşanın tekiymiş. siz haklısınız

Ter konusunda tedavi olunuz.Yumurta kabuğu konusunda 2 dk da olsa koymayınız.Diğer konularda eşiniz haksız.Hamıle kadına bagırmak nedır?

Sende yapamadığımı sen tamamla diyeceksin
Bırak sürekli bana emretmeyi diyeceksin!
Adam sizin kusurlarınızı aramakla meşgul onda aşağlık komplexi mevcut

Bana da onlar hiç yaramıyor dogal diye galiba . Yine en etkilisi marketlerde satılan roll onlar . R....a tek geçerim .

Tüyle alakası yok canım.dr a gittim genetik dedi 6 ayda bir botoks çözümü dedi
Eczanelerde terlemeyi önleyen roll on satiliyor d....r diye . Ama tamamen kesiyor 5 gün falan kulansaniz bayagi bir kesiyor yeri . Mucize gibi bir şey çok zararı vardır ama hayatınızı bu kadar etkiliyorsa aralıklı olarak kullansanız . Onu kullanınca asla ter sıvısı cikmiyo zaten üstüne de doğal tuzlardan sürerseniz mis gibi. Benim koku değildi ama öyle terliyordum ki bir şey giymeye korkuyordum belli olacak terim diye . Sunumlar falan da yapınca ondan aldım bayağı işimi gördü ama çok aralıklarla kullandım zarar vermesin diye . Gerçi şimdi kullandığımız roll onlar sanki çok masum

Fazla sert davranıyor size. Hamileyken azarlamış kustunuz diye ya o çok koydu bana. Ne bileyim böyle yaşamak zor. Allah yardım etsin. Biraz çıkışın bence çok şıımarmış beyfendi

hımm.. felsefik cümle kurabilen öküzümsü koca, ender rastlanan türlerden.
beğenmiyorsa kendi yapsın paşa hazretleri eleştirileriyle sizi varlık seviyesinden insanlık seviyesine getiriyormuşmuş bak sen.kendi gelebilmiş gibi o seviyeye

Sizin eşiniz insan dimi ? İnsan kılığında başka bir şey olmasın ? Tekrar bir baksanız...
Sinirlerim arşa yükseldi, dağı taşı aştı şuan.
Böyle birine karşı cevap olarak ne diyorsunuz merak ettim. Onu bir i*in g* tüne sokunsanıza anlasın dünya kaç bucakmış. Allah kahretsin böyle adamı ya

Asıl kendi yokluk seviyesinde bir de kalkmış insan değilsin diyor ruh hastası. Kusura bakmayın ama hastalık bu normal değil. Eşiniz yüksek ihtimalle okb hastası. Az yesin de bir işin ucundan tutsun madem. En sinir olduğum erkek tipi bu kaynana modeli olanlar. Evde kv olmamasına rağmen kv ruhu dolaşıyor resmen. Üstte diyenler olmuş bir cinnete bakar diye, kesinlikle haklılar. Sağlam bir cingar çıkarın. Ehhhh yeter be diye başlayıp, Kalk kendin yap senin babanın uşağı yok diye devam eden. Sonra da sürekli açığını bulup yüzüne vurun. Fiziksel görünüşü ile ilgili olabilir, erkekliği ile ilgili olabilir, kesinlikle yapın yani hiç acımayın. Onun silahıyla onu vurun öz güveni Bi düşsün beyzadenin

Canım bebeğin altını temizliyorum çekil ya öyle mi temizlenir biraz eline yakışsın diyor mesela.
Bazen sıkışıp onun tuvaletine giriyorum yani şöyle evde bir ebeveyn banyosu var bir normal banyo.ebeveyn tuvaleti benim.diğeri kendinin.bazen sıkışıp onunkine girsem girme benim tuvaletime diyor.bazen dışarı çıkacaz öesela sıkıştım ya seninkine girivereyim diye izin istiyorum resmen.
Her şeye bir kusur buluyor.peyniri kapalı cam kaseye değil de normal dikdörtgen bir kasaye koyuyorum üzerine de streç geçiyorum bununniye buna koydın buna koyma vs diyor.ya haklı galiba çünki ben de ev işi konusunda çok beceriksizim.

Fazla sert davranıyor size. Hamileyken azarlamış kustunuz diye ya o çok koydu bana. Ne bileyim böyle yaşamak zor. Allah yardım etsin. Biraz çıkışın bence çok şıımarmış beyfendi
Ya hamileyken yine tuvalete koştum.lavabonun içine kustum.klozete niye kusmamışım da lavaboya kusmuşum.adam bunyüzden bana söylendi mesela.bir de ben kusarken diğer odada ıslık çalıyor.

Şunuda eklemek istedim titizlik falan değil bu. İş bilmemezlik, yapmamazlık. Eğer eline iki bez alıpta sil süpür toz alsaydı, camları silseydi, ütüyü yapsaydı, koltukları silip ardından bide yemek yapsaydı ve tüm bunları çocukla yapsaydı görürdüm ben o titiz adamı... çoğu titizim diye geçinenlerde böyle bence. Hal bilmez ahval bilmez...

Ya ben mesela çok da düzenli değilim mutfak dolap içlerim düzenli değil.ne kadar yağsam da beceremiyorum. ailesine beni anlatıyor düzenli değil böyle olduğunu bilmiyordum vs diye.

Elini asla ama asla işe vurmaz.ama ben ne yapsam başıma gelir öyle mi yapılır böyle mi yapılır der sürekli.

Hamileyken doğuma 2 gün kala bana sordu halıları silmek mi süpürmek mi istersin diye.süpüreyim dedim o da silecekti.ama süpürgemi beğenmeyim tekrar kendi süpürdü.2 gün sonra da doğuma gittim.yine hamileyken sofrada çayı dmktüm diye bana kızdı.ben sofrada ağladım o da üzüldü vicdana mı geldi ne yanağımdan öpüp özür diledi.

Suçu kendinizde buluyor her konuda eşinizi haklı buluyorsanız size çok üzüldüm hatta fake hesap mı ya diye düşündüm içimden cevaplarınızı okudukça ne yalan söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…