- Konu Sahibi birkusolsam
-
Şöyle söyleyeyim senin durumunda olan benim eşim ( ter ağız kokusu problemi dağınıklık) vardı. Onu sevdiğim için nazikçe uyara uyara hallettik. Seninki seni sevmiyor. Daha dogrusu sevse bile cok az. Baksana seni küçümsüyor. Insan saygı duymadığı birine sevgi duyamaz. Onun seni daha fazla sevmesi için önce sen kendini seveceksin. Seni aşağıladığı zaman ona kızmaktan kırmaktan sen de onu aşağılanmaktan korkma. Benim bu hayatta ögrendigin bir sey varsa birine bir şeyi yaptırmak ya da öğretmek istiyorsan empati yaptıracaksın . Aşağılanmak ne demek nasıl bir his öğret ona.Bitiriyor sevgimi canım.peki sevse bana böyle davranmaz mı yoksa sevdiği bir kadına da mı böyle davranır huyu mu budur?
Iyi de kadın kendi görüşünü söylemiş siz cevap vermek zorunda degilsiniz. Sinirinizi bozmayın. İslamın saf ilkelerine göre bu milletin çoğu yaşamıyor ya da benzeri Atatürkün saf ilkelerini de yanlış yorumlayan cok insan var. Sinir bozulacak vir durum yok. Bu kadar sıkmayın canınızıSevgili @Mune lütfen dini içerik yüzünden banlanmak istemiyorum. Her konuya dini bir içerik ile cevap veriliyor, biz cevap verince dini içerik konuşmuş oluyoruz. Yani dişi çürüyüp ağrıyana dua oku geçer demek sorun değil, ne alakası var dua ile dişçiye git . Bilimden şaşma din de akıllı olmayı emreder demek suç. bu ayrımı yapalım artık ya kimse dini veriler ile konuşmasın ya da herkes konuşsun. Kadınların türlü eziyetlerle ve bahanelerle öldürüldüğü müslüman oranı yüksek ülkemizde islama göre kadının iş yapmasına gerek bile yok denmesi insanın sinirini bozuyor. Hergün istisnasız hergün konu açılıyor buraya ramazan başladığından beri eşim oruç beni dövdü akşamına iftar hazırladı.
Huyu bu diye kandırma kendini. İnsan sevince huyunu da degistirir suyunu daBitiriyor sevgimi canım.peki sevse bana böyle davranmaz mı yoksa sevdiği bir kadına da mı böyle davranır huyu mu budur?
Tamam sıkmam.Iyi de kadın kendi görüşünü söylemiş siz cevap vermek zorunda degilsiniz. Sinirinizi bozmayın. İslamın saf ilkelerine göre bu milletin çoğu yaşamıyor ya da benzeri Atatürkün saf ilkelerini de yanlış yorumlayan cok insan var. Sinir bozulacak vir durum yok. Bu kadar sıkmayın canınızı
Sizin yazdığınız mesajda eski türklerde böyledir bizim kültürümüzde böyledir dememişsiniz ki ? Siz dini referanslar üzerinden konuşmuşsunuz. Yoksa islam öncesi kadına hürmet konusunda oldukça bilgim var ve gurur duyuyorum. Şurada binlerce kadınız bu ülkenin de büyük bir kısmı müslüman sizin süslü cümlelerle ifade ettiğiniz hayal dünyasını kaç kadın yaşıyor ? Belki sizin kadar olamam belli ki siz premium müslümansınız ama bende müslümanım 36 yıldır ek olarak ülke ve dünya gerçeklerinden de haberdarım. Sizin bu ülkede kadınların durumunuzdan haberiniz var mı ? Bugün kk nın tüm kadınları yahu biz müslümanız yemek yapmıyorum iftarı ne yaparsan yap kardeşim parasını ver hizmetçi tut yaptır desin eşine , deneyelim mi ? Yarın tüm forum ne konuşacağız acaba ? İyi insan olmanın vicdanlı olmanın hangi dine inandığınızla alakası yok.Ramazan başladığından beri oruçlu erkekler gündüz eşlerini dövüyor mesela bunları da mı okumuyorsunuz cidden merak ettiğim için soruyorum ?
Bence varlık seviyesinde kalmış insan seviyesine hiç çıkamayacak olan kendisi.Ya arkadaşlar çok sinirliyim.ben ev işlerinde iyi değilimdir.eşim de iyi değil ama titiz benden titiz bendrn düzenli.bir tane bebeğim var ya ben yetiştiremiyorum.bana hiç yardım etmez ama sürekli eleştirir.o niye öyle bu niye böyle ay çıldıracam.en son tezgahta yumurta kırmıştım kabuğunu tezgahın üzerine bırakıverdim ama 2dk sonra silecem yani orayı.ay bana bir kızdı.sen nasıl insansın yumurta kabuğu oraya mı koyulur? Koku yapacak.ben de ona kızdığımda sen varlık seviyesindesin insan seviyesinde değilsin ben seni eleştirerek doğruya yöneltiyorum seni insanlık seviyesine çıkarmaya çalışıyorum dedi.mesela bulaşık makinesinden tabak falan çıktığında bu yumurta kokuyor der.ben çok terlerim banyodan çıkayım 1 saate hiç banyo yapmamış gibi olurum. ay bana leş gibi korkuyorsun der.benim yattığım kanepeye yatma demişti birinde de.terim çıkıyormuş.ya ben ev işleri konusunda iyi değilim ama idare de ettiğimi düşünüyorum.o hiçbirşeye elini sürmez.birinde de 8 aylık hamileyim koridora kustum diye bana kızdı neden banyoya yetişemedin diye kızdı.kustuğum yerleri de başımda durup şurayı da temizle burayı da sil diye bana yaptırmıştı.ya ben napıcam bu adamla sinirden ağlıyorum şu anda.kendisi de diğer odada ıslık çalıyor.
Bacimmm sen nabtin bayramda kesmeye kiyamadigin öküze basmissin nikahi birde yavrulamissin gecmis olsun usturuplu bir cezayi hak ediyor benim kide corabi donu cikardigi yerde birakir birde dalga gecer gibi konusmutu bir kriz cikardim dolapta ne var ne yok evin icine firlattim bagirdim cagirdim ohhhhh gecti daha yapmiyor 6 yildir düzenli tr tatile gitsem bile ev temizYa arkadaşlar çok sinirliyim.ben ev işlerinde iyi değilimdir.eşim de iyi değil ama titiz benden titiz bendrn düzenli.bir tane bebeğim var ya ben yetiştiremiyorum.bana hiç yardım etmez ama sürekli eleştirir.o niye öyle bu niye böyle ay çıldıracam.en son tezgahta yumurta kırmıştım kabuğunu tezgahın üzerine bırakıverdim ama 2dk sonra silecem yani orayı.ay bana bir kızdı.sen nasıl insansın yumurta kabuğu oraya mı koyulur? Koku yapacak.ben de ona kızdığımda sen varlık seviyesindesin insan seviyesinde değilsin ben seni eleştirerek doğruya yöneltiyorum seni insanlık seviyesine çıkarmaya çalışıyorum dedi.mesela bulaşık makinesinden tabak falan çıktığında bu yumurta kokuyor der.ben çok terlerim banyodan çıkayım 1 saate hiç banyo yapmamış gibi olurum. ay bana leş gibi korkuyorsun der.benim yattığım kanepeye yatma demişti birinde de.terim çıkıyormuş.ya ben ev işleri konusunda iyi değilim ama idare de ettiğimi düşünüyorum.o hiçbirşeye elini sürmez.birinde de 8 aylık hamileyim koridora kustum diye bana kızdı neden banyoya yetişemedin diye kızdı.kustuğum yerleri de başımda durup şurayı da temizle burayı da sil diye bana yaptırmıştı.ya ben napıcam bu adamla sinirden ağlıyorum şu anda.kendisi de diğer odada ıslık çalıyor.
Yaa resmen akran zorbalığına mahrum kalıyorlar. "Onlar yoksa beni aralarına almazlar" bile diyorah maalesef çok haklısınız
benimkiler henüz okul öncesi
okul çağı nelerle karşılaşacağız bilmiyorum
siz yine de bu yolda devam edin
evde eşine yardım etmek Peygamber sav ahlakidır
utanilacak değil aksine övünülecek bir davranıştır
ama gelde anlat kalıplaşmış beyinlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?