Varlık seviyesindesin diyor...

Bitiriyor sevgimi canım.peki sevse bana böyle davranmaz mı yoksa sevdiği bir kadına da mı böyle davranır huyu mu budur?
Şöyle söyleyeyim senin durumunda olan benim eşim ( ter ağız kokusu problemi dağınıklık) vardı. Onu sevdiğim için nazikçe uyara uyara hallettik. Seninki seni sevmiyor. Daha dogrusu sevse bile cok az. Baksana seni küçümsüyor. Insan saygı duymadığı birine sevgi duyamaz. Onun seni daha fazla sevmesi için önce sen kendini seveceksin. Seni aşağıladığı zaman ona kızmaktan kırmaktan sen de onu aşağılanmaktan korkma. Benim bu hayatta ögrendigin bir sey varsa birine bir şeyi yaptırmak ya da öğretmek istiyorsan empati yaptıracaksın . Aşağılanmak ne demek nasıl bir his öğret ona.

Iyi de kadın kendi görüşünü söylemiş siz cevap vermek zorunda degilsiniz. Sinirinizi bozmayın. İslamın saf ilkelerine göre bu milletin çoğu yaşamıyor ya da benzeri Atatürkün saf ilkelerini de yanlış yorumlayan cok insan var. Sinir bozulacak vir durum yok. Bu kadar sıkmayın canınızı

Tamam sıkmam.

Dün bebeği emzirirken elimi tutup
'Tırnakların uzamış temmel hatun '
Diyerek tırnaklarımı kesen ,merhametli kocama akşam gelince bir öpücük konduram yanağından...
Seven adam tiksinmez tabiî tiksinmez derken kendini sal demek değil bu ama hamile iken kusan eşinden tiksinmez mesela yâda tiksindi madem basında durup şurayı temizle,burayı temizle demez. Ter kokusu için benim kanepeme oturma demek yerine bunun sağlık sorunu olduğunu bilip tedaviye yönlendirir. Benim eşimde titiz ben çok değilim huylandigi bisey varsa alır çöpe atar,kaldırır falan. Üzgünüm ama sizin eşiniz varlık seviyesine bile ulaşamamış doğal olarak insan olması imkansız boşa uğraşmayın. Çok üzüldüm inanın sizin için çünkü bu hayatta anne, baba ,kardeş gaddar da olsa eş kadar canını yakmıyor insanın eş kimi insan için berbatta olsa ömrünü geçireceği insan.

Ya bu adamlari size çekin diye milyonlar mi veriyorlar yoksa cennetlik misiniz diye garanti mi veriyorlar . Topl valizini git ananin evinde ne halt yersen ye deyin yaaa...offft valla

Az önce yazdım yine yazayım. Bilerek ilimle ciddi anlamda yaşamak isteyen tam manasıyla yaşar. Sizin bahsettiğiniz oruç tutup eşlerini dovenler vs.. biz müslümanız diye gecinirler sadece. Ve evet katılıyorum önce iyi insan güzel ahlaklı olmak önemli.

Ve şuna da cevap vereyim biz müslümanız hizmetçi tut bişey yapamam desin bütün kadınlar demedim onu bu hanfendiye söyledim çünkü bariz bı sekilde eşi tarafından eziliyor. Yoksa bende kendi evimde işimi yemeğimi yapıyorum çocuğumla ilgileniyorum ama elimden geldiği nispette yapıyorum. Eşim beğenmese daha fazlasını istese bana hakaret etse o zaman iş değişir buna hakkı yok çünkü. Ben bunu açıklamaya çalıştım. Ve böyle erkekleri yetiştirenler sitem ettim. Hepsi bu kadar.

Olayı başka yerlere cekmeyelim lütfen

Evli kadını eşin seni sevmiyor diye üzüp durmayın. Bazı adamlar sanıyor ki evlenince eve bir kadın gelecek herrr şeyi yapacak. Yemek, yatak, temizlik, cilve vuhhuuu... beklentiler uzay... kendisinin hiç görevi olmayacak falan sanıyorlar. ailenin yetiştirme şekli tabii ki temel etken. Millet başında evlen oğlum evlen artık falan dedikçe bunlar da cennete adım atacağız falan sanıyorlar. Annesi ve kızkardeşi varsa ona karşı tavırları nasıl? Onlar bu titizliğe uygunlar mı? Oradan yürü sen de gerekli cevapları ver derim

Anlattığınız kadarı ile kendisi varlık seviyesinde bile değil. Henüz babasının pipisinde çıkmayı bekleyen en embesil sperm olarak son sırada bekliyor. O yarışı nasıl kazanmış ben ona hayret ettim şu an. O kadar kaliteli sperm arasından sen çık yarışı önde bitir. Kesin diğer spermleri aşağılayarak öldürmüştür mendebur.

Bence varlık seviyesinde kalmış insan seviyesine hiç çıkamayacak olan kendisi.

Bacimmm sen nabtin bayramda kesmeye kiyamadigin öküze basmissin nikahi birde yavrulamissin gecmis olsun usturuplu bir cezayi hak ediyor benim kide corabi donu cikardigi yerde birakir birde dalga gecer gibi konusmutu bir kriz cikardim dolapta ne var ne yok evin icine firlattim bagirdim cagirdim ohhhhh gecti daha yapmiyor 6 yildir düzenli tr tatile gitsem bile ev temiz

seven insan ter kokusuna mı takılır. koltuğuma uzanma ne demek. içi çürümüş o kokuyordur belki. hamileyken zulüm etmek nedir. ondan ne eş ne baba olur üzgünüm.

Burda ne konular var açılan.Kocasını yerden yere vurup ter kokusundan ,dişlerini fırçalamayışından dem vuran cümleler...Burda benim kocam bana söyle yapıyor ,ah sevgi pıtırcığı kocam demenin konu sahibine faydası yok.Üstelik onu daha üzüyorsunuz.Ona taktik verip yol göstermek belki de uygun cümlelerle destek olmak gerekir.
Kk 'da yine bi kadın terörünün şahidiz ahali...

Eşiniz takıntılı biri şimdi yumurta kabuğu kahvaltı hazırlarken diyelim tezgah üstünde durdu en son temizlenir ama o esnada laf söylüyorsa bir ömür nasıl geçecek yani bunaltır insanı ayrıca nasıl terliyorsunuz ki kanepeye bile oturtmuyor? Hayret rttim

Evlenmeden önce hadi anlamadınız böyle bir insan olduğunu gerçi ben bu evlenmeden böyle değildi cümlesine hiç inanmıyorum bunu söyleyen insan ya insan tanımadan evleniyordur ya görmüştür gözardı etmiştir. Siz 3 ayda tanımadan evlenen tarafsınız. Evlendikten sonra huyunun bu olduğunu gördünüz değil mi? Ne kadar evlilikten sonra hamile kaldınız bilmiyorum yazdıysanız da görmedim ama bu durumu kabullenmişsiniz ki evliliğe devam edip hamile kalmışsınız. Bu adam değişmez öncelikle bunu kabullenin. Size saygısı yok, dili kaba size de resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Ya kabullenin ya boşanın başka bir seçenek yok

Arkadaşlarının büyük kazığı olmuş, keşke çocuk olayı için bekleseydiniz. Sevgi ve saygı üzerine kurulu değil evliliğiniz. İnsan sevdiği insanın bokunu da temizler hasta olduğunda, yoksa insan azarlanacağı, aşağılanacağı bir yere neden katlansın? Bu yaşadıklarınız normal değil. Normal eş ilişkisi böyle olmamalı, olamaz. Oturun konuşun, eş terapisi vs isteyin, düzelmezse katlanmayın, ezdirmeyin. Sadece ezmek de değil bu, kabul edilemez, psikolojik şiddet.

Yaa resmen akran zorbalığına mahrum kalıyorlar. "Onlar yoksa beni aralarına almazlar" bile diyor ama görseniz onlat da çocuk diyemiyorum maalesef. Nasıl yetiştikleri ortada. En çok korktuğum şey ise, bizim evlatlarımız ileride okul ya da iş hayatlarında, sosyal hayatlarında böyle yetişmiş karaktersizlerden arkadaşlarını korumaya çalışırken Allah muhafaza... Rabbim iyilerle karşılaştırsın evlatlarımızı. Bizim fidanımız hep dosdoğru yolda yürümesi için mücadelemizi vermekten hiç bir zaman. yılmayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…