Zıt kutuplar birbirini çeker derler ben buna inanıyorum. Emin ol biz de eşimle aynıyız her konuda zıtlaşabiliriz. Öyle bir yetenek var yani.
Eşim benden 6 yaş büyük dışardan bakıldığında çok efendi ağır başlı görünür ama içini bana sor ben kendime çocuk ruhlu derdim eşim benden çocuk.
Bazen söyleniyorum bile 32 yaşında adamsın yaşına göre davran çocuk gibisin senin peşinde uğraşmaktan yoruldum diye.
Ama o sevgi var ya bizde hepsinden üstün. Temizlik manyağı titiz kocam ve asla bi düzen kuramayan dağınıklıkta çığır açan ben mutluyuz evliliğimizde.
Susmayı öğrendik birbirimizi tanıya tanıya yediğimiz peynir bile ayrıdır benim peynirim bitmiş alsana muhabbetleri döner evde.
Ama bizde fark ailem hiç tanımıyordu yorum yapmaya fırsatları olmadı annem bu kadar zıt olduğumuzu bilse karşı çıkardı eminim ya da kıskançlık dozlarını bi duysa :) ama yaşadığımız her şey bizim aramızda kaldı.
Annen kişi olarak iyi tanıyor mu yoksa dıştan bakarak mi yorum yapıyor
Ailenin içine sinmiyorsa kesin bir pürüz çıkar
Her konuda zitlasabilirsiniz. Önemli olan nasıl çözüm bulduğunuz. Zitlastiginiz herşeyin ardından kavga geliyorsa bu kotu. Benim dediğim doğrudur gibi otorite cümleleri de kotu.
Birde 'amaaa an sinirli işte' diyip geçme. Öfke kotu birseydir. Seni yıpratır kırar.
Ben biraz mantık kadınıyım. O yüzden aska çok ehemmiyet vermiyorum. Ben olsaydım bu ilişkiyi gözden geçirirdim. İnsan bu hayatta huzuru ve mutluluğu bulmak ister.
Bile bile lades demek bazen aptalliktir.
Tecrübeyle sabittir
Ailen kavgalarınıza, tartışmalarınıza tanıklık ediyorsa o yüzden istemiyordur
Şimdi ayrı ve uzakta oluğun için o kavgalar sana basit gelebilir ama ömür boyu çekilir mi onu düşün. Benim de varı böyle bir ilşkim inan içecek markası yüzünden alacağım güneş kremi yüzünden bile kava etmiştik :)
Ama belli bir süre sonra çekilmez oluyor. Çok yakın komşumuzun kızı bu küçük kavgaları görmezen geldi şimdi çok pişman.
Hemen esip gürlemesi de hoş değil. 10 yıl sonra 20 yıl sonraa katlanacak mısın bunlara ki evli iken daha çok değişirse ne yapacaksın
Anneler sezgilerinde hep haklı çıkar garip bir şekilde annelik iç güdüsü diyelim biz buna. Benim annemin bir kere bile haksız çıktığını görmedim.
Yüzük konusu bana da saçma geliyor herşeyin bir anlamı olmalı o yüzüğü takacağın günün de..
İlk zamanlar çok kırıcıydık ama sonra ikimizde durumu farkettik kırmaya gerek yok diyip anlaşmazlık olunca susuyoruz sen haklısın ben haklıyım muhabbetlerine girmiyoruz. Herkesin zevki başkadır diyoruz.Bu farklılıkları yaşarken birbirinize kırıcı oluyor musunuz peki? Ne güzel bu kadar zıtlık içinde mutluysanız,Allah daim etsin :)
Annem detaylı olarak tanımıyor ama işte en başından beri ısınamıyor tek olumlu yorumu evet çok yakışıklı çocuk ama... Şeklinde :)
Seni senden iyi kim bilebilir? Tabiki önemli olan sana ne hissettirdiği. Artılarını eksilerini tart. Yoluna ona gore devam et. Bu arada öz-eleştiri yapmayıda unutma.Bende buna inanan bir insan olduğum için muallakta kaldım
Geçiştiremiyorum aman sinirli diye işte,bu yüzden artık bi yoluma baksam mı moduna girdim çünkü belki kimisine o sinir çok fazla gelmeyebilir belki ne var bunda da diyebilir ama önemli olan bana hissettirdiği dimi?
Aileler genelde haklıdır ama bazen çok anlamsız sebeplerle engel koyabiliyorlar şimdi.
Ben daha fazla detay aradım yorum yapabilmek için açıkçası.
Ama mantığını sevdim. Şu pastahane sözü dedikleri kendi arasında yüzük takma
olayı bana da hep saçma gelmiştir.
Haklılığına inandığın konularda diret.
Saçma sapan, gereksiz kavgalar konusunda uyarmalarına rağmen kendisini düzeltmiyorsa da
uğraşma. Zamanla çekilmez olur çünkü.
Bu ilk başladığımız senede aramızda mevzu olmuştu ama bunu katiyen yapmayacağımı söyleyip ara ara açsada kapatmıştım yeniden hortladı konu,yeniden kapadım. Aslında şöyleki detaylar bizim tartışmalarımızda gizli onlarda o kadar çokki :) hani ilişkinin özeti genel olarak bu,sık kavgalar-mantığa yatmayan şeyler-annemin yorumu-yorulmuşluğum ve hatrına devam edilen sevgi.
Sevgilinizin mesleği ne acaba
sizin okuduğunuz bölüm ekonomik ve sosyal anlamda sizi ondan daha üstün hale getirebilecek bir bölüm mü
Şu nedenle sordumBuraya üye olduğumu biliyo birde öyle ifşa etmiyim kendimi :) ama şöyle ki o önlisans mezunu ve asgari ücretten biraz daha yüksek bir ücretle çalışıyor. Ben lisans bölümü okuyorum bu sene son
Erkek aileleri gelini begenmeyince yerden yere vuruyoruz da hemcinslerimizin ailesi istemeyince neden onlar diyorsa vardır bir bildiği diyoruz ben de bunu anlamıyorum .
Ayrıca ortada birşey yokken yüzük takmak çok komik iyi ki takmamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?