Vaser liposuction

Ya bu zaten revizyon. Kadını o hale getirmiş bir başka doktor. Aşağı kadar oymuş. Bel bırakmamış. Yazdığım şeyi okudunuz mu?

Ya bu zaten revizyon. Kadını o hale getirmiş bir başka doktor. Aşağı kadar oymuş. Bel bırakmamış. Yazdığım şeyi okudunuz mu?
Okudum. Ama ilk hali olsa daha iyi anlaşılırdı. Canım beni nick adım değiştiği için sanırım tanımadın. Özelden eski mesajlara bak istersen. Senin durumunu en baştan beri biliyorum. Çok üzücü. Ama neden çare bulunamıyor o garip.

Evet hatırlayamadım cnm. Durumumu biliyorsun öyleyse, revizyonla mucize yaratılamıyor malesef Elbette bu kadının ilk halini de bilsek ilk doktorun ne kadar vücudunu mahvetmiş olduğunu daha iyi anlayacaktık ama malum revizyon varolan hali üzerinden yapılıyor. Belli bir yere kadar gelişme sağlanabiliyor ama o kadar..

Merhaba Fiyat bilgisi verebilir misin ve doktorun İstanbul’da mı..aradan geçen yıllardan sonra kalıcılığı var mı gerçekten bu ameliyatın

Dalgalanmalar geçti mi acaba kaldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…