Vaser liposuction

Merak ettim kim yaptı acaba ve memnun musunuz son halinden. Yeniyim sitede kişiye umarım sorabilirim

Merhaba son durumunuz nasıl? Yapılan işlemlerden memnun kaldınız mı? Dalgalanma ve sertlikler geçti mi?
Merhaba, durumum şu anda çok iyi. İyi ki yaptırmışım. Dalgalanma ve topaklanma geçti, sertlik de çene altında tek dikiş kısmında, 1 cm lik yerde çok az var, gün gün azaldı zaten. Çok hoş duruyor, kimse ne yapıldığını ben söylemeden anlayamıyor.

Eklentiler

• PhotoGrid_1608276901718.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 189
Sizin adınıza sevindim. Güzel sonuç almışsınız. Ben 2 ay önce karın ve bel çevremden oldum. Karnımdaki dalgalanma ve sertliklerden çok muzdaribim. Ya geçmezse endişesi sardı beni

Sizin adınıza sevindim. Güzel sonuç almışsınız. Ben 2 ay önce karın ve bel çevremden oldum. Karnımdaki dalgalanma ve sertliklerden çok muzdaribim. Ya geçmezse endişesi sardı beni
Merak etmeyin, geçer inşallah. Bol sıvı, sıfır tuz ve şeker, orta sertlikte bir masaj işe yarar, ben de öyle kalacak sandım ama geçiyor

Nasıl yani, siz nereye yaptırdınız? Alan geniş mi? Masaj çok ama çok etkili, özellikle lenf drenaj masajı. Tuz, şeker, karbonhidratı da kesin, iyileşmeyi yavaşlatıyor
Ben zaten iyi beslenirim yediğini içtiğine dikkat ederim 56 kilo ile girdim kilo al dedi kilo bile alamamıştım. Konumu okuyun orada yazıyor ayrıntılı.

Çok üzüldüm. Nasıl mahvoldu? Durum tam olarak nasıl
Kum saati gibi belimi yok etti doktor onun yerine simit yaptı, manken gibi vücudum vardı, şimdi aşağı doğru odun gibi iniyor sonra yağlar fırlıyor her taraftan. Karnımın ortası çöktü, altta göbek oluştu. Kalçam desen kocaman şekilsiz ve iki tarafı farklı oldu. Taş gibiydim şimdi berbat oldu vücudum.

Offf, neler olmuş size, resmen içim yandı, benim de 25 yaşında kızım var, emin olun evlada üzülür gibi üzüldüm bir anne olarak size. Vaser de çok sıvı veriyorlar vücuda, inşallah sadece solüsyon ve ödemdir bunlar. Umarım iyileşmiş haberinizi alırım. Vaser liposuction genelde lipödem hastaları için uygun diye biliyorum ben, yani benim de vücudum da bu sorun var, genetik. Asla normal liposuction düşünmem, vaser liposuction düşünürüm diyordum. Çok geçmiş olsun

Kim yaptı bu ameliyatı size? Söyleyin de, gitmeyelim yanlışlıkla. Allah korusun böyle doktorlardan. Yazık ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…