Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle eskisi gibi olamayız. Bir de beni anlayışsız karşiliyorBir daha görüşmezdim.
Çok net.
arkadışımızın size yaptığı davranış hatalı.uyarın bir kere ilişkisi için bir daha da bişey demeyin kıskanıyorsunuz sanır.Aylar öncesinden arkadaşla plan yapmiştik. Beş günlüğüne onda kalıp gezecektik. Gel gör ki bu süreçte 2- 3 haftadır sevgili yapmiş.Şimdi birlikte memlekete dönecektik. Gel gör ki arkadaş sevgilisi ile vakit geçirmek istiyor.Ya da 3 lü takılalım.Tanımadığım adam hiç gözüm tutmadı. Arkadaşa yakıştıramadım. Bir de niye kız kıza aylar öncesinde olan yapmişiz. Adam arkadaşın başka plan yapsın demiş.Arkadaşima ben gidiyorum dedim. valizimi topladım .Tamam dedi ya.Sen beni arada bırakıyosun üçlü takılalım diyor. Ya hem kız kıza plan yapmişisz ben bu durumlardan kaçmilşm aylardır.Gidiyorum dedim hiç arkadaş ısrarda etmeDi. Sen dedim ne biçim adamla birliktesin misafir kızı valiz toplatıp gönderiyor bana da adam kendi bilir demiş. Kız çok düzgün bir ailenin kızı adamsa çok serseri 2 hafta önce tanışmışlar . Hemen alyans takmiş kız sanki kimsesiz hemen nikah kıyalım isteme olmadan demiş. Yani 3 haftalık adam uğruna valizimi toplayıp ayrılmak zorunda kalıyorum. Çok koydu .Gece olmasa şimdi giderim.iki günlük erkek uğruna kızlar nasıl kankasini harcar.
Adam bulmuş böyle salağı kafaliyim bari demiş. Düğün masrafları ağır gelmesin diye. Baslarim böyle arkadaşa boşver git kendin eğlen bir daha da muhatap olma böyle aptal insanlaAylar öncesinden arkadaşla plan yapmiştik. Beş günlüğüne onda kalıp gezecektik. Gel gör ki bu süreçte 2- 3 haftadır sevgili yapmiş.Şimdi birlikte memlekete dönecektik. Gel gör ki arkadaş sevgilisi ile vakit geçirmek istiyor.Ya da 3 lü takılalım.Tanımadığım adam hiç gözüm tutmadı. Arkadaşa yakıştıramadım. Bir de niye kız kıza aylar öncesinde olan yapmişiz. Adam arkadaşın başka plan yapsın demiş.Arkadaşima ben gidiyorum dedim. valizimi topladım .Tamam dedi ya.Sen beni arada bırakıyosun üçlü takılalım diyor. Ya hem kız kıza plan yapmişisz ben bu durumlardan kaçmilşm aylardır.Gidiyorum dedim hiç arkadaş ısrarda etmeDi. Sen dedim ne biçim adamla birliktesin misafir kızı valiz toplatıp gönderiyor bana da adam kendi bilir demiş. Kız çok düzgün bir ailenin kızı adamsa çok serseri 2 hafta önce tanışmışlar . Hemen alyans takmiş kız sanki kimsesiz hemen nikah kıyalım isteme olmadan demiş. Yani 3 haftalık adam uğruna valizimi toplayıp ayrılmak zorunda kalıyorum. Çok koydu .Gece olmasa şimdi giderim.iki günlük erkek uğruna kızlar nasıl kankasini harcar.
Muhtemelen 1 ay sonra aglayarak yaniniza gelecek. Yani ne demek istemeden nikah yapalim falan resmen kiza guven verip yatmak istiyor biran once. Ben oyle anladim. Keske hic uzulmese arkadasiniz ama sonu cok belli hikayenin.Benim tepkim mi fazla oldu. Kizkiza plan yapmiiken 3 günlük ahatapot gibi serseri sevgilisi ile takılmak mı zorundayım. Nasıl keyif alayım bu ortamda .Valizimi aldım çıktım. Sonu kusura bakma oldu.Siz olsanız ne yapardınız.
Bir daha geri dönüşü zor gibiBirkaç güne geri döner sana bu gidişle.. onun yerinde de senin yerinde de olmak istemezdim.
Kadın 30 Adam 32 ama 20 yaşında olanlar daha olgunYaslar kac?
Bir daha geri dönüşü zor gibi
Kadın 30 Adam 32 ama 20 yaşında olanlar daha olgun
Okumuş eğitimci bir insan ailesi düzgün bir kız haline üzüldüm .Yazık olacak.Daha adamı ayrılınca facebook araştırayım dedim ilişkisi yok yazıyor silahla resinleri var.Daha neler neler. Şuan o adamın yanında mesaj olarak gönermek istedim ama artık yanından ayrılınca göstereceğim.Bu erkek delisi abaza kız tipinin ne zaman nesli tükenecek acaba
Ben saygısızlık olarak görüyorum yaptığını. Arkadaşın yeri ayrıdır, sevgilinin yeri ayrıdır. Ne sevgilim var diye arkadaş ihmal edilmeli ne de arkadaş ortamına dalıp sevgili ihmal edilmeli. Ortada verilmiş bir söz, aylar öncesinden yapılmış bir plan ve bunu ciddiye alıp başka bir plan yapmadan güvenen bir dost var. Sevgili bir yere kaçmıyor sonuçta. Ben size yapılanın büyük bir ayıp olduğunu düşünüyorum.Çok kirlidim çok üzüldüm. Beni anlayişsizlikla suçladı.üçlü takılsak nolurmuş.
Yarın havaalanında aynı uçaktAYİZ. Eski güvenim asla olamaz. O halen samimi tavırlar bir şey olmamiş gibi davranması var.
Öyle galiba .Adamİn daha nelerini buldum.Yüzyüze söyleyeceğim. Ailesine söylesem mi ki. İşallah kendiliğinden bozulur. Zaten arkadaşlık eskisi gibi olmayacak ailesine söyleyip kızın hayatını mı kurtarsam.Arkadaşınız hayatını bozmakla meşgul, arkadaşlığını bozmasını belki de çok görmemelisiniz.
Hayır ikimiz. o zaten şuan ki şehirde. Biz kız arkadaşa memlekete döneceğiz.Üçünüz mü?