Vaz mı Geçmeliyim?

Cok gencsiniz,hos daha ileri bi yasta olsaydiniz da tavsiyem pes etmemeniz yonunde,vazgecmeyin.

30 yasinda tip fakultesini bitirip yurt disinda uzmanlik yapan birini taniyorum,azim ve calismayla yapilamayacak sey yoktur.

Ailenize tekrar hazirlandiginizi soylemeyince daha iyi hissedecekseniz soylemeyin,temeliniz vardir zaten,temmuz gibi baslarsaniz belli bi tempoyla okulla birlikte goturebilirsiniz bence.
İnşallah azmimi kaybetmem.
Aile konusunda ise başaramadığım için bana olan inançları bitti. Boşa çaba olarak görüyorlar. Ben de hem kendimi hem onları üzüp duruyorum. :KK43:

Ha bu arada hukuk birinci sınıfta daha 28 yaşında tanıdığım var aynı zamanda hemşireliğe devam ediyor.

Bir arkadaşımda 30 yaşında matematik öğretmeni hem mesleğini yapıyor hemde şimdi hukuk 3.sınıfa geçti.

Yani okuyarak içinde kalan meslekleri yapmaya çalışıyorlar yaşımız geç,hem iş hem okul zor demeden sende yaparsın
Ben de boş da kalmayım diye girdim bu bölüme. Hem öğretmenliğin derslerini vermeye çalışıyorum. Hem de sınavlara hazırlanıyorum. Arkadaşlarınız gibi becerebilirim umarım.

yaaa benim de bişey okuyasım geldi !!!! :) özendirdiniz

26 yaşından sonra psikoloji kazanabilir miyim sizce?

ben de okuma delisi bir insanım

master, doktora, post-doc nereye kadar gitse okumayı düşünüyorum :D

kendi alanım biterse ek bir alan bile okumak istiyorum :D

Şu anki bölümün hukuk ya da mühendislik falan olsaydı boşver, devam et okumaya derdim ama zaten öğretmenlik okuyormuşsun. Buradaki öğretmenler sakın alınıp gücenmesin, onlara değil zaten sözüm ama öğretmenlik de bitti artık. Atamaların hali ortada. Özelde iş imkanı çoğu bölüme göre daha kısıtlı. Tabi bazı branşlar güzel atanıyor ama çoğu açıkta maalesef. Sen bitirsen bile sevmediğim bir meslek için bir de KPSS ile uğraşacaksın. Öğretmenlik zaten sevmeden yapılacak iş değil, branş ne olursa olsun. Atandıktan sonra tatiller ve çalışma saatleri diğer mesleklere göre daha makul ama bunun için de bu meslek yapılır mı, bence hayır. Tıp için uğraşmanı tavsiye ederim.

İnşallah azmimi kaybetmem.
Aile konusunda ise başaramadığım için bana olan inançları bitti. Boşa çaba olarak görüyorlar. Ben de hem kendimi hem onları üzüp duruyorum. :KK43:

Kazandiginizda bosa cabalamadiginizi harika bi sekilde ogrenmis olur sevinirler :)

Okulunuzla es zamanli hazirlanacaginiz icin bi kaybiniz da olmayacak,stres yapmayin,programli olun kazanamazsaniz bile elimden geleni yaptim ama olmadi deyip yolunuza devam edersiniz.

Şu anki bölümün hukuk ya da mühendislik falan olsaydı boşver, devam et okumaya derdim ama zaten öğretmenlik okuyormuşsun. Buradaki öğretmenler sakın alınıp gücenmesin, onlara değil zaten sözüm ama öğretmenlik de bitti artık. Atamaların hali ortada. Özelde iş imkanı çoğu bölüme göre daha kısıtlı. Tabi bazı branşlar güzel atanıyor ama çoğu açıkta maalesef. Sen bitirsen bile sevmediğim bir meslek için bir de KPSS ile uğraşacaksın. Öğretmenlik zaten sevmeden yapılacak iş değil, branş ne olursa olsun. Atandıktan sonra tatiller ve çalışma saatleri diğer mesleklere göre daha makul ama bunun için de bu meslek yapılır mı, bence hayır. Tıp için uğraşmanı tavsiye ederim.
Devlette iş imkanı biraz daha fazla diye söylüyorlar. Ama garantisi yok. Ygs Lys den daha zor Kpss sınavı olacak. Yapamazsam yine boşta olacağım. Hep olumsuz olacak gibi geliyor. Sevmeyince. Teşekkür ederim tavsiye için.

Çoğu kişi 18 yaşında başlayıp zamanında mezun olunca baya yaşım geçmiş gibi hissediyorum.

Okumak gibisi yok diyorsunuz. :KK45:

evet diyorum ve kendim de yapacağım

belki fizik okuyabilirim ilgimi çekiyor :KK48:

bir tane hocam vardı zamanında adam 60 yaşında 4.cü üniversitesini okuyordu geçen gördüm facebookta onu bitirmiş başka bir şeye başlamış :D

sen hala geç değil mi de insanlar neler yapıyor :rolleyes:

Kazandiginizda bosa cabalamadiginizi harika bi sekilde ogrenmis olur sevinirler :)

Okulunuzla es zamanli hazirlanacaginiz icin bi kaybiniz da olmayacak,stres yapmayin,programli olun kazanamazsaniz bile elimden geleni yaptim ama olmadi deyip yolunuza devam edersiniz.
İnşallah dediğiniz gibi olur her şey. Mutlu bir sonuç olur.

evet diyorum ve kendim de yapacağım

belki fizik okuyabilirim ilgimi çekiyor :KK48:

bir tane hocam vardı zamanında adam 60 yaşında 4.cü üniversitesini okuyordu geçen gördüm facebookta onu bitirmiş başka bir şeye başlamış :KK70:

sen hala geç değil mi de insanlar neler yapıyor :rolleyes:
Fizikle ilgilenen nadir insanlardansınız. Seveni pek olmaz.:KK45:
İnanmıyorum adamdaki hırsa azime bakın. Kendimden utandım şuan.:oops:

Fizikle ilgilenen nadir insanlardansınız. Seveni pek olmaz.:KK45:
İnanmıyorum adamdaki hırsa azime bakın. Kendimden utandım şuan.:oops:

ya çünkü bizde anlatılan fizik ile global anlamdaki fizik bir değil, o kadar zevkli ki dinlerken insan hayran kalıyor biraz da öyle manyak bir insanım :KK53:

saçları ağartmaya kararlıyım ben :p

utanma bence hatta bu bölümü bitirdikten sonra da başlayabilirsin iki diploman olur yarım da kalmamış olur :rolleyes:

Back
X