• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeç Gönlüm

Canım çok duygulandım ya .. Allah gönlünce versin o kız seni biliyormuş buna rağmen fırsatı kaçırmamış, yanlış anlamadıysam ...Sen ne kadar olgunca davranmışsın tebrik ederim seni umarım mutlu olursun :25:

Son düzenleme:
Güzelim Türk filmine çevirmenin alemi yokki..
niye kendine eziyet ediyosun?seni bir başkası için mi terketti sanki..
sevdiğin halde istememişsin yahu neyin gururu bu?
yapma, bir şans ver çocuga. vallahi hakediyor ben burdan acıdım ona :26:
Beni bi başkası için terketmedi ama. Başkası ile nisanlandi hayallerimizi unutup geçmişi unutup nisanlandi ama :((

Canım çok duygulandım ya .. Allah gönlünce versin o kız seni biliyormuş buna rağmen fırsatı kaçırmamış, yanlış anlamadıysam ...Sen ne kadar olgunca davranmışsın tebrik ederim seni umarım mutlu olursun :25:
Tesekkurker canım Evet canım o beni biliyordu ve sonucunda nisanlanan da o oldu

Beni bi başkası için terketmedi ama. Başkası ile nisanlandi hayallerimizi unutup geçmişi unutup nisanlandi ama :((

Bilmiyorum başka birisi olsa daha farklı yorum yazardım belki ama nedense yazdıklarından bu çocugun samimiyetine inandım buradan.6 his midir ne dersen de :ssz:
Anladığım kadarıyla sana evlenme teklif ettiği halde bir inat uğruna terketmişsin onu :50:
Yani bilmiyorum sonrasında illaki aramıştır belki o zaman tüm yolları ona kapattıysan ve kesinlikle istemediğine ve sevmediğine inandırdıysan o da hayatını yoluna koyup mutlu olmaya çalışmıştır belki?
Yani o aradaki süreci yazmamışsın o yüzden nokta atışı yapıyorum.Şöyle düşün hiç ağlamadım hiç de aramadım onu diyorsun hayatına devam edebilmişsin yani sen de..
Ama seni o gün görünce belki hala onu sevdiğini gördü ve yaptığı yanlıştan dönmeye çalışıyor.
Bilmiyorum bu çocuğa şans ver bence :18::18: seni çok seviyor bence burdan görüyorum :(
Şans dediğim pat diye çıkmaya başlamak değil..ufak ufak arkadaşçaymışcasına konuşmalarla..gerekirse geçmişinizle yüzleşin beraber.
o zaman bir karar verirsin ama bence bu şekilde biraz acımasızlık gibi geliyor :18::18:

Son düzenleme:
Önce ayrılmadan sizi aramış "ayrıl" demenizi beklemiş belli ki. Ama siz demeyince sizi vebal altında bırakmamak için kendisi ayrılmış ve tekrar gelmiş.

Ondan başkasını sevemeyeceğinizi söylüyorsunuz.

Çok şey tükenmiş,eskimiş ya da yeniden olmayacak gibi gözükebilir ama bence bir şans vermelisiniz,ona değil kendinize.

Onu bir başkasıyla gördüğünüzde hissettiklerinizi anlatmışsınız ya bize,tekrar okuyun o kısmı. Çünkü tüm sorularınızın cevabı o satırlarınızda gizli :ssz:

Bilmiyorum başka birisi olsa daha farklı yorum yazardım belki ama nedense yazdıklarından bu çocugun samimiyetine inandım buradan.6 his midir ne dersen de :ssz:
Anladığım kadarıyla sana evlenme teklif ettiği halde bir inat uğruna terketmişsin onu :50:
Yani bilmiyorum sonrasında illaki aramıştır belki o zaman tüm yolları ona kapattıysan ve kesinlikle istemediğine ve sevmediğine inandırdıysan o da hayatını yoluna koyup mutlu olmaya çalışmıştır belki?
Yani o aradaki süreci yazmamışsın o yüzden nokta atışı yapıyorum.Şöyle düşün hiç ağlamadım hiç de aramadım onu diyorsun hayatına devam edebilmişsin yani sen de..
Ama seni o gün görünce belki hala onu sevdiğini gördü ve yaptığı yanlıştan dönmeye çalışıyor.
Bilmiyorum bu çocuğa şans ver bence :18::18: seni çok seviyor bence burdan görüyorum :(
Şans dediğim pat diye çıkmaya başlamak değil..ufak ufak arkadaşçaymışcasına konuşmalarla..gerekirse geçmişinizle yüzleşin beraber.
o zaman bir karar verirsin ama bence bu şekilde biraz acımasızlık gibi geliyor :18::18:
Evet ben ayrıldıktan sonra hiç aglamadim hiç aramadim. Hayatıma döndüm yaşadım. He tabi ona yaşamak diyorsak. Ben aglamadim ama gelmedim de. Herşey samimiyetsiz geldi kendimi işime vurdum yüksek lisansimi yaptım kurslara gittim aklıma gelmemesi için herşeyi yaptım ama kimseyi kendime birisinin kollarına birakmadim birakamadim belki doğru olanı o yaptı. Hem konussamda ben biliyorum kendimi hep o kızı ağzıma alicam ikimizede günleri zehir edicem

Önce ayrılmadan sizi aramış "ayrıl" demenizi beklemiş belli ki. Ama siz demeyince sizi vebal altında bırakmamak için kendisi ayrılmış ve tekrar gelmiş.

Ondan başkasını sevemeyeceğinizi söylüyorsunuz.

Çok şey tükenmiş,eskimiş ya da yeniden olmayacak gibi gözükebilir ama bence bir şans vermelisiniz,ona değil kendinize.

Onu bir başkasıyla gördüğünüzde hissettiklerinizi anlatmışsınız ya bize,tekrar okuyun o kısmı. Çünkü tüm sorularınızın cevabı o satırlarınızda gizli :ssz:

Keşke benden bu kadar uzakta yasamasaydi

Tamam kabul ediyorum Nişanlısının bu işte suçu yok ve onun canının yanması hiç adil değil Ama lütfen iyi düşün Eğer bu adam o kızı sevmemişse yine o kıza yazık Herkesin sevilmeye hakkı vardır Sen De unutamadıysan ve o kadar çok seviyorsanız birbirinizi o kızla da evlenmesin bence

Onu tanıdığım da daha 18 yaşındaydım üniversiteye baslayacaktim 1 ay sonrasında. Daha bir arada olmayı bilmeden ayrılıkla tanismistik üniversiteye basladigimda. Ben dahil kimse ilerletebilecegimize inanmamisti ama çok güzel gidiyordu işte. Ben uni 1 deydim o 1 sene deneme kararı almış bambaşka bir memleketde öğretmen halasinin yanında üniversiteye hazirlanmaya başlamıştı. Ara sıra kavga ediyor çok az reel de gorusuyor da olsak devamli telde konuşa konusa msnler kullanarak o 1 yılı tamamlamistik. Uniyi yanima tercih edecek biz kavusacaktik ama babası bir başka şehirde okuması konusunda baskı yapınca orayı başa yazmıştı ve orası gelmişti aramızda artık tam 10 saat vardı. Ilk zamanlar çok uzulsemde telafi etmek için herşeyi yaptı ayda 2 kere geldi tatil zamanlarinda geldi 1 hafta kaldı. Herşey iyi hoş giderken onun hastaligini öğrendik. Hayatımiz tamda o noktadan sonra değişmeye başladı. Önce o ayrılmak istedi napicaksin hasta halimle benimle dedi ben ayrilmamak icin yalvardim ağladım bir hastalık için bitmemeliydi. Ayrılmadik ama o hep pişman olursan söyle dedi. Olmadım ama denge de şaştı telefonumu acmasa başına bişey mi oldu beni aramadim kesin kotulesti diye bir paranoyak olmustum. Hele bir ulasamayim onun olduğu ili kaldirip indiriyordum. Artık eski ben yoktum. Herşeye sinirlenen ağlayan biri olmuştum. Universitenin ilk iki yılında yüksek ortalama yapan kız yok zar zor ağlayarak derslerine çalışan ve yataktan arkadaslarinin zoru ile kalkan biri vardı. O yanıma geldiginde dünyalar benim oluyorken ayrı ayrı kaldigimiz dönemlerde kavgadan başka birşey paylasmaz olmuştuk. Onu özledikcr başına bişey gelexek diye hircinlasmaya başladım.kavga çıkardım durdum. univefsite son siniftaydim artık rahat rahat gorusemeyecektik ben memleketime donecektim ve onların orası ile ilgisi kalmamisti biz bunu konuşurken birden sokağın ortasında diz çöktü ve evlen benimle dedi. Neden ayrı kalalim ki dedi sana son model esyalar doseyemem mezun bile degilim ama bir gun herseyi onune sererim dedi. Kabul ettim sorsan dunyada bende baska mutlu kimse yoktu. Ama o kadar yipranmistim o kadar yorulmustum ve daha doğrusu yorulmustuk ki kavgalardan.Kendimi onu en sonunda iliskimizi mezun oldugumun ertesi sene bitirdim bir inat uğruna. Ara ara konuştuk ise girdim haber verdim o mezun oldu bana haber verdi. Ama hiç gormedim iliskimizi bir telefon konuşmasında bitirmistik bir yabancı gibi. Günler aylar geçti hatta yillar gecti ben artık hayatımı kurduğuma onu geçmişe biraktigima inanırken 3 4 ay önce bir alışveriş merkezine annemin zoruyla birşeyi degistirmek için gittigimde Aval Aval merdivenlere giderken onu gördüm yanında bir kız ellerinde poşetler ve daha önemlisi parmaklarinda yüzükleri. Kaldım öylece adım atmak bile imkansizdi o an benim için. Sanki bir kuklaydim da birisi tarafindan oynatiliyordum. Geldi selam verdi bişiler sacmaladim hatirlamiyorum bile o konuştu ben eskiye gittim o konuştu ben yuzuklerine baktım o kızı tanıttı ben yolun ortasında herkese bağıra bağıra evlenme teklifine gittim. Ve ilk defa o akşam hiç aglamayan ben susmadim deli gibi ağladım ise bile gidemedim. 1 hafta sonra beni aradı. sen iste ayrilayim ondan sen iste bugün başlayalım ben seni unutmak için neler yaptım herkesde seni aradım seni özlüyorum dedi. Bende artık nişanlı birisisin lütfen böyle şeyler deme dedim kapadim.gecen gene aradı ben mesgule verdim o aradı açtım ayrildim baslayalim de başlayalım ben hazırım dedi ben istemediğimi söyledim peki dedi kapadı. biliyorum onunla yapamam yapamayız o kadar kirdikki birbirimizi ben o 18 yasindaki kız değilim ama bir baskasinida sevemiyorum deniyorum yok herkesde onu arıyorum. Vazgeç Gönlüm...

Çok uzun oldu biliyorum. Sizin yapabileceğiniz bişey yok biliyorum. Paylaştım sadece.

inan bana yuvanızı kurup her gece aynı yastıkta sarılarak uyuyup her sabah koyun koyuna uyandığınızda bu yorgunlukların kırgınlıkların hiç birini hatırlamayacaksınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inan bana yuvanızı kurup her gece aynı yastıkta sarılarak uyuyup her sabah koyun koyuna uyandığınızda bu yorgunlukların kırgınlıkların hiç birini hatırlamayacaksınız

Deneyimlerinden mi böyle diyorsun canim

Tamam kabul ediyorum Nişanlısının bu işte suçu yok ve onun canının yanması hiç adil değil Ama lütfen iyi düşün Eğer bu adam o kızı sevmemişse yine o kıza yazık Herkesin sevilmeye hakkı vardır Sen De unutamadıysan ve o kadar çok seviyorsanız birbirinizi o kızla da evlenmesin bence
Herkes herseyi hakediyor bu 3lu de galiba. Ne dersin herkesin kaderine sevmek gözyaşı var sanki

Sağol canim ama oda benim kadar beni dusunseydi o yüzüğü parmağına takmazdi hadi diyelim oda unutmak için yaptı bunu şimdi hiç mi aklına gelmedi yüzüğü parmağına takar ken bizim kendi aramızda ki yüzüğü takdigimiz gün aklına gelmedi hani unutmak için yaptı diyelim ceyiz alışverişi yaparken kızla birlikte mobilya begenmemiz hiç mi aklına gelmedi. Ben unutamiyorum o kızı geçmiş hallur bir türlü de diyelim benim hiç aklımdan çıkmaz ki o kız. Öptü mu mesala onu ? Hani bana fıstığım sen neden bu kadar tatlisin diyordu ya ona da demismidir?

Evet akli mesgul eeden sorular baunlar ve sorunlar gercekten.. Ama bence tekrar denemeseniz bile oturup bi yerde konusmayi hakediyo gecmisiniz aranizda gecenler.. Siradan bi iliski degilmiski.. Nisanlanmislar belki yeni oldu bu belki dusundugunuz seyleri yapmadi ona demedi.. Tabi sorsaniz durust olup cevap verir mi bilmem ama sizde buldugu mutlulugu onda buldugunu sanmiyorum, sanmiyorum cunku eger mutlulugu yakalamis olsaydi baska birinde sizi aramazdi.. Keske dememeniz icin bence bi konusun derim ben tabi karar sizin..

Deneyimlerinden mi böyle diyorsun canim

Biz de eşimle 5 yıl görüştük evlenmeden önce bu kadaf ciddi sorunlarımız olmadı şükür ama birbirimize cok kızdığımız zamanlar da oldu tabi.. Ben tamamen duygularıyla hareket eden bi insanım eşime olan sevgim her zaman her şeyin önündedir ve bugüne kadar bu durumun hiç bir zararını görmedim. Hatta evlendikten sonra şunu anladım evlilik kesinlikle sevmediğiniz ya da biraz sevdiğiniz bi insanla yürütülcek bir şey değil bazen eşimi boğmak istiyorum eminim coğu zaman o da benim için aynı şeyi düşünüyodur ama koynuna girip yattığımda heeşey uçup gidiyo aklımdan ben bu kadar yıl nasıl yalnz uyumuşum diye düşünüyorum.. Bu anlatılcak bi duygu degil ve insan bunu ancak aşık olduğu kişi için hisseder. Belli ki sen bu adamı hala seviyosun ve barışmadın başkasıyla evlendin bu kadar içten sarılıp için rahat uyuyabilecek misin ya da ufak tefek kusurlarını görmezden gelebilecek misin.. Bazen güçlü insanlara cok özenirim tavrını koyar günlerce haftalarca aramaz taviz vermez mantığıyla hareket eder.. Ama coğunlukla böyle oldugunda mutluluk da uzakta kalıyo sözüm yanlış anlaşılmasın ama şiddet aldatma gibi kabul edileme Z şeyler dışında hiç bir şey aşkın önüne gecmemeli

Evet akli mesgul eeden sorular baunlar ve sorunlar gercekten.. Ama bence tekrar denemeseniz bile oturup bi yerde konusmayi hakediyo gecmisiniz aranizda gecenler.. Siradan bi iliski degilmiski.. Nisanlanmislar belki yeni oldu bu belki dusundugunuz seyleri yapmadi ona demedi.. Tabi sorsaniz durust olup cevap verir mi bilmem ama sizde buldugu mutlulugu onda buldugunu sanmiyorum, sanmiyorum cunku eger mutlulugu yakalamis olsaydi baska birinde sizi aramazdi.. Keske dememeniz icin bence bi konusun derim ben tabi karar sizin..
Bende bunu çok istiyorum artık ama o bir inşaat mühendisi ve o kayseride bir önemli inşaatın başında izin alması mümkün değil aynı şekilde bizim bankada da bayram sinrasi tempomuz çok olacak izin almam imkansız. Zaman sıkıntısı var artik

Biz de eşimle 5 yıl görüştük evlenmeden önce bu kadaf ciddi sorunlarımız olmadı şükür ama birbirimize cok kızdığımız zamanlar da oldu tabi.. Ben tamamen duygularıyla hareket eden bi insanım eşime olan sevgim her zaman her şeyin önündedir ve bugüne kadar bu durumun hiç bir zararını görmedim. Hatta evlendikten sonra şunu anladım evlilik kesinlikle sevmediğiniz ya da biraz sevdiğiniz bi insanla yürütülcek bir şey değil bazen eşimi boğmak istiyorum eminim coğu zaman o da benim için aynı şeyi düşünüyodur ama koynuna girip yattığımda heeşey uçup gidiyo aklımdan ben bu kadar yıl nasıl yalnz uyumuşum diye düşünüyorum.. Bu anlatılcak bi duygu degil ve insan bunu ancak aşık olduğu kişi için hisseder. Belli ki sen bu adamı hala seviyosun ve barışmadın başkasıyla evlendin bu kadar içten sarılıp için rahat uyuyabilecek misin ya da ufak tefek kusurlarını görmezden gelebilecek misin.. Bazen güçlü insanlara cok özenirim tavrını koyar günlerce haftalarca aramaz taviz vermez mantığıyla hareket eder.. Ama coğunlukla böyle oldugunda mutluluk da uzakta kalıyo sözüm yanlış anlaşılmasın ama şiddet aldatma gibi kabul edileme Z şeyler dışında hiç bir şey aşkın önüne gecmemeli

Gülümseyerek okudum yazınızı o kadar haklisiniz ki sevmeden aynı yatağa girilebilir mi ki?

Bende bunu çok istiyorum artık ama o bir inşaat mühendisi ve o kayseride bir önemli inşaatın başında izin alması mümkün değil aynı şekilde bizim bankada da bayram sinrasi tempomuz çok olacak izin almam imkansız. Zaman sıkıntısı var artik

Ayni memlekette degil misiniz? Telefonla konusmak mesajlasmak yuzyuze konusmak kadar samimi degil evet ama kameradan da konusabilirsiniz en azindan ses tonundan hareketlerinden ne kadar samimi oldugunu gorursunuz evli degilim ama arkadas bahsetmis evliliginden ve bende onun gibi dusunuyorum ben sevdigim adamla yasim gelsede evlenip ayni gune beraber uyansam keske diyorum ama arkadasin anlattigi mutluluk ask hicbiseye es deger degil sizde de bu bence fazlasiyla var hemen her sey eskiye donmez aama zamanla olmicak diye bisey de yok bence sans vermelisiniz bende nedense anlattiklarinizdan sevdiginizin samimiyetine inaniyorum..

Ayni memlekette degil misiniz? Telefonla konusmak mesajlasmak yuzyuze konusmak kadar samimi degil evet ama kameradan da konusabilirsiniz en azindan ses tonundan hareketlerinden ne kadar samimi oldugunu gorursunuz evli degilim ama arkadas bahsetmis evliliginden ve bende onun gibi dusunuyorum ben sevdigim adamla yasim gelsede evlenip ayni gune beraber uyansam keske diyorum ama arkadasin anlattigi mutluluk ask hicbiseye es deger degil sizde de bu bence fazlasiyla var hemen her sey eskiye donmez aama zamanla olmicak diye bisey de yok bence sans vermelisiniz bende nedense anlattiklarinizdan sevdiginizin samimiyetine inaniyorum..
Malesef biz hic aynı şehirde yaşama şansına ulasamadik. Ben istanbulda o kayseride yasiyor.

Ama ne yapsın siz kendiniz söylemişsiniz aylarca aramadım diye hayatına bi yerden devam etmek zorundaydı lütfen yanlış anlamayın yargılamak degil niyetim ama gercekleri görmek için bazen silkelenmemiz gerekiyor. Sonuçta bu ilişki ayrılıık noktasına gelene kadar ikinizin de hataları olmAdı mı sevdiginiz insan tek başına mı buraya getirdi olayları sizin de pek tabi yaşananlarda payınız vardır.. Bu ilişkiyi bitirmeden önce gücünüzün son damalasına kadar savaştığınıza inanıyor musunuz.. Bi ilişkiden tamamen umudunu kesmiş biri ne yapabilir ki başka.. en ufak bi umut ışığında nişan atmayı göze aldıysa sizden yana umudu olsaydı nişanlanır mıydı hiç.. Dolu tarafından bakın adam nişanlanmış ama sizi bir kere gördü diye nişan atmış hem de siz evet bile demeden sadece sizin ona dönme ihtimaliniz olabilir diye..

Back
X