Iliskiniz boyunca cogu huysuzlugu cikartan sizsiniz, ayrilip bidaha arayip sormayan sizsiniz, baskalariyla iliski yasamaya deneyen sizsiniz, O o kizla nisanlandi diye olmaz diyen yine sizsiniz!!! Bu durumda vallah en fazla o kiza üzüldüm, asik olmus sizin varliginizi ögrenince yikilmis, sonra siz ayrilinca bi umut etmis, nisanlanip evlilik yolunda adim atmislar, ki eminim kiz sizin varliginizi hep hissetti aralarinda ama yinede sevdigi icin razi geldi, ve simdi terkedilen yine o kiz!!! Sevdiginiz ise belliki bi kacis yolu aradi en yakininda ve en düzgün ve ona sevgi veren birini secip denemek istedi, unutmak istedi, ama sizi görünce anladiki olmuyor, sizi deliler gibi seviyor, ki o kizi, belkide cok kötü zamanlarda yaninda olan o kizi belki sizi unutur diye secti ama sonra terkedip üzmeyi göze aldi, sirf sizinle bi gelecek kurabilmek icin... Amaaaa bide gelelim size, takmissiniz yüzük takti falan filan, unutamam o kizi, zatrn bu düsünceyle dönmeyinde ona, mutlu olamazsiniz, kusura bakmayin ama ben burdaki cogu arkadaslar gibi "ah vah vah sana" diye düsünemiyorum... Simariklik ve bencillik yapiyorsunuz, hem onunla olamam hemde benden baskasininda olmasin diye düsünüyorsunuz... Adam daha napsin, bukadar kati olmaniza rahmen hala pesinizde kosuyor... Evet yasadiklariniz kolay seyler degildir, inanirim, yipranmissinizdir, ama gercekten sevseniz ve asik olsaniz birbirinize bi sans verirdiniz, dünyanin bi ucundada olsa... Bu düsüncelerle, icinizde hala o varken baska biriyle mutlumu olacaksiniz? Yada yeni biriyle hicmi derdiniz tasaniz olmiycak? Anlattiklarinizda kopuk bisey var cözemedim, ama yazdiklariniz kadariyla söylüyorum cok dramatize ediYorsunuz, abartiyorsunuz, kendinizide buna iyice inandirmissiniz... Ne acilar cekip gögüs gerenler var, sizde gögüs geremiyceginiz bisey göremedim vallah...