Ya ben erkek arkadaşımla birlikte olsam bunu en son kayınvalide adayıma söylerim, söylemem gerekiyorsa. Ama bir de şöyle düşün sen hayatında yokken oluyor bunlar. Sen hayatında yokken evlenip boşanmışta olabilirdi. Sonuçta erkekler bizim kadar duygusal değil. Ki sen de denemişsin birileriyle olsaydı belki şu anda sen de nişanlı olabilirdin. O kadar hastalığıyla uğraşmışsın, dert çekmişsin şimdi rahata erme vakti. Bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız bence. Keşke yüzyüze gelme imkanınız olsaydı her şey çok daha güzel olurdu o zaman.
Ama onları uzak gelin kaynana gibi düşünme cnm. Onlar hep bir arada olan iki aile hatta onun annesinin elinde büyüyen bir kız. Ben kiskaniyorum diye yaz tatillerinde bile çok az giderdi yada hem calisirdi. Ben onun için çok çaba verdim. Soylenmez belki ama Hastalandi bekledim. Iflas ettiler hep yaninda oldum yeri geldi harcligimi paylaştım. Bilgisayarı bozuldu yenisini alacak durumu olmadigindan ki o mühendislik okuyor devamli ihtiyacı oluyor diye bilgisayarını ona verdim kendi tezimi bile internet cafelerde hazırladım yeterki mezun olalım mutlu olalım ikimiz çalışır istediğimiz hayata kavusuruz dedim. Ki oylee olurdu birimiz bankaci birimiz mühendis olumsuz bal gibi geçinirdik. Bir keresinde mesaj atmıştı şimdi tanımadığım kişilerin evlerini yapıyorum ama seninle kendimi aynı evde bile hayal edemiyorum diye. Evet belki sevebilseydim birini nisanlanmis belki evlenmiş olacaktım ama sevemedim. Kimse bakmadım bana onun baktığı gibi. Oda böyle demeliydi. benim en çok isteğim 25imde tam da şimdiki yaşımda anne olmaktı. Doğum gunumde yazdığı mesajta yazmış ki keşke hersey hayaklerimizde gibi olsaydı ve suan Bebeğimizin altini değiştiriyor olsaydık. Gerçi ben kesin uyumuş olurdum sen beni uyandirirdin. Beni okadar iyi tanıyor ki yıllar sonra bile anlatabiliyor beni bana. Sorun da bu zaten benimde. Herkesde bunu bekliyorum