Vazgeçmek ve mücadele etmek

Midnightsunn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2018
11
5
6
Lise 3.sınıftayım ders çalış daha çok küçüksün demeyin okul birincisiyim çünkü.
Benim sınıfımda bir çocuğu seviyorum. Hep onu düşünüyorum, o da beni sevsin istiyorum. onun benden haberi yok onu sevdiğimi kimse bilmiyor. Çevremdekiler güzel olduğumu düşünüyor. Onun sevgilisi var ve gerçekten ona göre çok çirkin. Onun gibi birinin nasıl öyle biriyle çıktığına inanamıyorum kız çok kısa (150 civarı) ve yüzü çok çirkin. Saçları simsiyah uçları civciv sarısı geçiş yok yani evde kendisi boyamış belli. Bu kızla hiç konuşmam olmadı. Onu ne kadar sevsem de sevgilisi varken ona yanaşmam doğru olmaz bu yüzden sadece sessizce ayrılmalarını bekliyorum. (Birkaç kişiden çocuğun beni beğendiğini ve zeki olduğumu düşündüğünü duydum) fakat ben kendimde güç bulamıyorum, çok istesemde onunla çıkabileceğime inanmıyorum. O kızla uğraşabilir miyim hiç bilmiyorum. Hem olurda bir gün ayrılırsam aynı sınıfta olacağım onunla. Sizce ne yapmalıyım? Vazgeçmeli miyim? (Bunu hiç istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum)

Belki de kalbi güzeldir kızın. Huyları misal.
Belki de dışını görüp seviyorum dediğin çocuğun huyları kötüdür tanıyınca soğuyacaksın olamaz mı?
Daha yaşın bunları anlamak için küçük ama herşey görüntü değil inan, görüntü bi yere kadar, gerisi güzel huy ahlak sevme şekli vs. Zamanla anlarsın elbet.
Soruna gelince de; evet vazgeç

Daha karakterin gelişirken hoş muhabbetin, temiz kalbin dış görünüşten önemli olduğunu öğrenmelisin. Ayrıca aldatma ve ahlakın yaşı yok değil mi? Evli bir adamla da birlikte olmak ister misin ileride? Yaşının küçüklüğü bazı etik kuralları değiştirmiyor. Saygı duy, hem kıza hem çocuğa.

Lise 3.sınıftayım ders çalış daha çok küçüksün demeyin okul birincisiyim çünkü.
Benim sınıfımda bir çocuğu seviyorum. Hep onu düşünüyorum, o da beni sevsin istiyorum. onun benden haberi yok onu sevdiğimi kimse bilmiyor. Çevremdekiler güzel olduğumu düşünüyor. Onun sevgilisi var ve gerçekten ona göre çok çirkin. Onun gibi birinin nasıl öyle biriyle çıktığına inanamıyorum kız çok kısa (150 civarı) ve yüzü çok çirkin. Saçları simsiyah uçları civciv sarısı geçiş yok yani evde kendisi boyamış belli. Bu kızla hiç konuşmam olmadı. Onu ne kadar sevsem de sevgilisi varken ona yanaşmam doğru olmaz bu yüzden sadece sessizce ayrılmalarını bekliyorum. (Birkaç kişiden çocuğun beni beğendiğini ve zeki olduğumu düşündüğünü duydum) fakat ben kendimde güç bulamıyorum, çok istesemde onunla çıkabileceğime inanmıyorum. O kızla uğraşabilir miyim hiç bilmiyorum. Hem olurda bir gün ayrılırsam aynı sınıfta olacağım onunla. Sizce ne yapmalıyım? Vazgeçmeli miyim? (Bunu hiç istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum)
Başkalarının ilişkileri hakkında yorum yapmak bize düşmez. Kızın boyu ve yüzünden örnek verip aşağılamanız bence çok kötü bir davranış, canınız sıkılmış ona veriyorum. Sevgilisi olan birinin pusuya yatıp ayrılmasını beklemek de hiç bana göre şeyler değil açıkçası, evli adamın boşanmasını beklemek gibi bir şey. Kendinizi güzel bulmanız da her istediğiniz kişiyi kendinize sevgili yapma hakkını vermez size. Yani kimseye vermez. Bir de şu var "biri var ve beni sevsin istiyorum", aşk böyle bir şey değil. Bence lise düzeyi bu aşk ve sevgili olayları için çooook erken, daha kimlerle karşılaşacak ve tanışacaksınız, ileriye bakın bence. Okul hayatınızda başarılar dilerim.

Bende yorum yapayım madem.
iyi ki seni seçmemiş pikaçu.. Epey komplekslisin çünkü..

şu kurduğun paragraftan da o çocuğun neden seni değil de o kızı seçtiği çok açık ablacım.ilerde umarım anlarsın

Back
X