Vazgeçtim

Cinsel istek de yok adamda.nereden tutsan elinde kalıyor.boşan sen bunda.
İlk yıl sorunlarımız cinsel isteksizlik yüzünden olmuştu zaten ayda 1 veya 2 kez anca ilişki olurdu o da beni tatmin etmezdi bu konuda da fazlasıyla tartıştık sonra doktorlara gitti bunu aştık ama şu anki durum aşılacak gibi gelmiyor

İlk yıl sorunlarımız cinsel isteksizlik yüzünden olmuştu zaten ayda 1 veya 2 kez anca ilişki olurdu o da beni tatmin etmezdi bu konuda da fazlasıyla tartıştık sonra doktorlara gitti bunu aştık ama şu anki durum aşılacak gibi gelmiyor
Bu evliliğin hiçbir faydası yok ki size.bence boşanın.tamamen aştınız mi? Şimdi nasıl? Nesi varmış ki?

Annelikten vazgecıyorum demenızı anlamadım
Evlilikten vazgecsenız daha mantıklı olmazmı
Neden annelıkten vazgecesinizki!!
Baskaları ıcın omur boyu kendınızı feda etmeyın

Söyledim tabiki tavırlı olduğumu kendisi de bildiği için oğlunu sıkıştırıyor sürekli neden aramıyor diye bende aramayınca kavga çıkıyor son ayımız sürekli böyle geçti
kavga etmeden net olamaz misin? ben de tamamen iliski kesmeye karsiyim, ama minimuma indirebilirsin.

soylerken de kavga ederek degil, ciddi ve net bir sekilde, ben boyle karar verdim, senin annen, git gorus, ama ben bundan sonra boyle yapacagim vs de. insan yasi kucukken duygusal oluyor, kavga edince agliyor bagiriyor falan. ama tecrubeli gelin olunce boyle bir karizma bir kararlilik geliyor, senin lafin ustune laf soylemeye korkuyorlar :)

kavga etmeden net olamaz misin? ben de tamamen iliski kesmeye karsiyim, ama minimuma indirebilirsin.

soylerken de kavga ederek degil, ciddi ve net bir sekilde, ben boyle karar verdim, senin annen, git gorus, ama ben bundan sonra boyle yapacagim vs de. insan yasi kucukken duygusal oluyor, kavga edince agliyor bagiriyor falan. ama tecrubeli gelin olunce boyle bir karizma bir kararlilik geliyor, senin lafin ustune laf soylemeye korkuyorlar :)
Son bir ayda ki ile ilişkim minimum düzeyde tabiki o aradığında konuşur hal hatır sorar ve kapatırım ben karakter olarak da bana gelen bir insanı asla tersleyemem geri çeviremem ama eşimin benden beklentisi çok farklı bu dediklerinizi daha önce de denedim ama eşim çocuk gibi trip yapar konuşmayı keser ve ben alttan alana kadar asla konuşmaz her konuşmaya çalıştığımızda sürekli trip yapar birkaç gün konuşmaz sonra bende sırf konu kapansın diye olmamış gibi davranırım

Son bir ayda ki ile ilişkim minimum düzeyde tabiki o aradığında konuşur hal hatır sorar ve kapatırım ben karakter olarak da bana gelen bir insanı asla tersleyemem geri çeviremem ama eşimin benden beklentisi çok farklı bu dediklerinizi daha önce de denedim ama eşim çocuk gibi trip yapar konuşmayı keser ve ben alttan alana kadar asla konuşmaz her konuşmaya çalıştığımızda sürekli trip yapar birkaç gün konuşmaz sonra bende sırf konu kapansın diye olmamış gibi davranırım
o zaman kusmesine katlanacaksiniz, aglayarak gunlugune yazabilir. tabi ki evliliklerde uzun sureli kus iliskiye iyi gelen bir sey degil, ama karsidaki insan kizacak ya da kusecek diye onun istedigini yapinca, kendi icinizde huzursuzluk duyup esinize de ofke duyuyorsunuz. onun davranisini sonumlendirecek bir yol bulmaniz gerek. davranis biciminiz kisir donguye girmis, siz aramak istemiyorsunuz, o size kizip kusuyor, siz de ona karsilik alttan aliyorsunuz, alttan alinca KVye gicik kapiyorsunuz ve esinize ofkeleniyorsunuz. insan karsidakilerin duygularini umursamamaya baslayinca, cici gelin olmayi biraktiginda ve fikirlerini saygili ama net bir sekilde soyleyince aydinlanma geliyor

Bence kışın ılıcalqra gidin vücudunuzda iltihap varsa hamile kalamazsınız

o zaman kusmesine katlanacaksiniz, aglayarak gunlugune yazabilir. tabi ki evliliklerde uzun sureli kus iliskiye iyi gelen bir sey degil, ama karsidaki insan kizacak ya da kusecek diye onun istedigini yapinca, kendi icinizde huzursuzluk duyup esinize de ofke duyuyorsunuz. onun davranisini sonumlendirecek bir yol bulmaniz gerek. davranis biciminiz kisir donguye girmis, siz aramak istemiyorsunuz, o size kizip kusuyor, siz de ona karsilik alttan aliyorsunuz, alttan alinca KVye gicik kapiyorsunuz ve esinize ofkeleniyorsunuz. insan karsidakilerin duygularini umursamamaya baslayinca, cici gelin olmayi biraktiginda ve fikirlerini saygili ama net bir sekilde soyleyince aydinlanma geliyor
haklısın valla ne diyim durumumu özetledin ben ilk gelinim son davranışına kadar kv çok da umrumda değildi ben başka şehirdeyim o başka şehirde eşim dediğinde arıyor konuşuyor 3-4 ayda bir gidiyor geliyorduk zaten ben onların dilini de anlamıyorum benim kv kürt ama son olayımızdan sonra eşim çok fazla aramam konusunda baskı yapmaya başladı ve bu bizim aramızı daha da açtı.

haklısın valla ne diyim durumumu özetledin ben ilk gelinim son davranışına kadar kv çok da umrumda değildi ben başka şehirdeyim o başka şehirde eşim dediğinde arıyor konuşuyor 3-4 ayda bir gidiyor geliyorduk zaten ben onların dilini de anlamıyorum benim kv kürt ama son olayımızdan sonra eşim çok fazla aramam konusunda baskı yapmaya başladı ve bu bizim aramızı daha da açtı.
her aradiginda esin yaninda olsun mutlaka, o yaninda olmadan arama. bir de arada ona laf cakabilirsin, anneni aradin mi, nasil evlatsin vs diye. Allah yardimcin olsun.

her aradiginda esin yaninda olsun mutlaka, o yaninda olmadan arama. bir de arada ona laf cakabilirsin, anneni aradin mi, nasil evlatsin vs diye. Allah yardimcin olsun.
teşekkür ederim ama eşimin beni baskılaması beni o kadar soğuttu ki artık konuşmak bile istemiyorum eşim zaten yine triplerde 2 gündür hiç konuşmuyoruz evde yabancı gibiyiz boşan diyen çok kişi olmuş ne yapabilirim nasıl sonuca varabilirim gerçekten bilmiyorum. Boşanmak hiç aklımın ucuna bile gelmemişti...

Bu durumdan rahatsız olduğunuzu net bir şekilde dile getirmenizi öneririm. Küsen erkekten de nefret ederim. Kavgasız tripsiz iletişim öneririm. Tüm gün çalışıyoruz kendi anne babamızı her gün aramiyoruz. Biraz mesafe olmalı bence

Ben de şunu anlamıyorum. Biriyle karşılaşırsın ya da seni arar der ki hiç arayıp sormuyorsun. E demek ki aklıma gelmiyorsun ya da seni önemsemiyorum ya da konuşmak istemiyorum. Aklıma gelmiyorsun.Aksi olsa arar sorarım di mi

Gerçekten çocuk gibi davranıyor eşim resmen elimde büyüdü 3 yaş sendromlu çocuklarda basıl davranılırsa öyle yaklaşıyorum en basit yemek olayında takıntılı asla pırasa yemem diyor ama gözleme yapıyorum pırasalı ve ona içinde olduğunu söylemiyorum bayılarak yiyor gerçekten sinirlerim bozuldu artık nasıl davranacağımı bilmiyorum hiç büyümeyen bir çocuk gibi
Buyumemis kocayı anasına gönderin o büyütsün,siz niye elin adamlarını düzeltmek için ömür çürütüyorsunuz?? Birden fazla canınız var galiba ona buna harcadiginiza göre........

Ortamdaki sessizliği, kırgınlıgı, küslüğü bozmak için uğraşmayın
Anasını aramadınız diye küstü mü, kendi bilir
Kendi vaktinizi kendiniz değerlendirin
Hatta herşey normalmiş güzelmiş gibi
Gülün farklı aktiviteler yapın evde bakım yapın
Dayanabildiğiniz kadar dayanın
Alışmış sizin adım atmanıza
Bakalım kendinizi ona adım atmaya hissetmeyince tepkisi ne olacak

30 yaş altı galiba eşiniz
Anasının teşekkür etmemesine de bi kılıf bulmuştur kesin

Birde aradığınızda nasil haberi oluyor ki
Sizden mi duyuyor kv denmi
Yatak altından çıkan şeye ne yorum yaptı eşiniz

Ortamdaki sessizliği, kırgınlıgı, küslüğü bozmak için uğraşmayın
Anasını aramadınız diye küstü mü, kendi bilir
Kendi vaktinizi kendiniz değerlendirin
Hatta herşey normalmiş güzelmiş gibi
Gülün farklı aktiviteler yapın evde bakım yapın
Dayanabildiğiniz kadar dayanın
Alışmış sizin adım atmanıza
Bakalım kendinizi ona adım atmaya hissetmeyince tepkisi ne olacak

30 yaş altı galiba eşiniz
Anasının teşekkür etmemesine de bi kılıf bulmuştur kesin

Birde aradığınızda nasil haberi oluyor ki
Sizden mi duyuyor kv denmi
Yatak altından çıkan şeye ne yorum yaptı eşiniz
Ben huzursuz ortama dayanamıyorum o yüzden kendimden taviz verip hep ben adım atıyordum ama bu sefer bende dayanacağım nasıl olsa onun umrunda olmuyor ya iki gündür konuşmuyoruz bir gördüm ki arkadaşlarıyla oyun oynuyor telefonda...

Evet ikimiz de aynı yaştayız.

Kv den duyuyor tabiki annesi ile konuştuğunda ben aramadığımda annesi söylüyor beni aramadı veya arayınca da aradı diyo annesi

Yatak altında çıkan şeyde biz onların evindeyken yattığımız yataktan çıktı 10 gün falan kalıyoruz genelde gittimizde kv de açıklaması da güya başkası ona yapmış vermiş o kötü şey olduğunu bilmiyormuş muska sanıyoruş sonra unutmuş bir yere kaldırmış ne hikmetse kaldırdığı yer bizim yattığımız yatağın altı...

Ben huzursuz ortama dayanamıyorum o yüzden kendimden taviz verip hep ben adım atıyordum ama bu sefer bende dayanacağım nasıl olsa onun umrunda olmuyor ya iki gündür konuşmuyoruz bir gördüm ki arkadaşlarıyla oyun oynuyor telefonda...

Evet ikimiz de aynı yaştayız.

Kv den duyuyor tabiki annesi ile konuştuğunda ben aramadığımda annesi söylüyor beni aramadı veya arayınca da aradı diyo annesi

Yatak altında çıkan şeyde biz onların evindeyken yattığımız yataktan çıktı 10 gün falan kalıyoruz genelde gittimizde kv de açıklaması da güya başkası ona yapmış vermiş o kötü şey olduğunu bilmiyormuş muska sanıyoruş sonra unutmuş bir yere kaldırmış ne hikmetse kaldırdığı yer bizim yattığımız yatağın altı...

Huzursuz ortama dayanamamanızı anlıyorum hele bu duygulardayken ama karşınızda sizi robot gibi gören bi adam var maalesef

İçinizden ortamdaki sessizliği ben bozmayacağım diye hatırlatmalar yapın

Çalışmıyorsanız bir kurs etkinlik vb bulabilirsiniz
Kitap okuma gruplarına katılıp yeni arkadaşlıklarda edinebilirsiniz

Umarım eşinizde bir farkına varma durumu olurda sizi yeni kararlar almaya itmez

Huzursuz ortama dayanamamanızı anlıyorum hele bu duygulardayken ama karşınızda sizi robot gibi gören bi adam var maalesef

İçinizden ortamdaki sessizliği ben bozmayacağım diye hatırlatmalar yapın

Çalışmıyorsanız bir kurs etkinlik vb bulabilirsiniz
Kitap okuma gruplarına katılıp yeni arkadaşlıklarda edinebilirsiniz

Umarım eşinizde bir farkına varma durumu olurda sizi yeni kararlar almaya itmez
Teşekkür ederim önerileriniz için

Merhaba kızlar yaklaşık iki aydır buralarda topik topik geziyorum hamile kalmaya çalışıyorum bir düşüğüm oldu, o gebeliğin de evlendikten bir yıl sonra olmuştu yaklaşık 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Aralıklı olarak eşimle kavgalarımız ve tartışmalarımız oluyor bunun büyük çoğunluğu tabiki kayınvalidem ile alakalı. Eşim annesine çok düşkün sürekli onu aramamı sormamı istiyor ben ise kendi annemi bile sık sık arayıp konuşmam yapım değil. Eşim istiyor diye onun baskılarıyla zar zor arıyorum kavga ediyoruz aramıyorum diye 2-3 gün aynı evinde yabancı gibi yaşıyoruz hiç konuşmuyoruz çünkü inadından ölür yine de dönmez… sonra ben yine dayanamıyorum annesini arıyorum barışıyoruz zaten evlendiğimizden beri neredeyse 3-4 ayda bir ailesinin yanına gidiyoruz ailesi başka şehirde yaşıyor. Sörf eşim istiyor diye istediği şeyleri yapmaya çalışıyorum ama hiçbir şekilde ne ona ne kv yaranamıyorum annesi ameliyat oldu kızı bile bakmadı ben gittim yanında kaldım ben kürtaj olduğumda ne kv ne görümcem aramadı bile neyse uzun konuştum kusura bakmayın lütfen ama eşimle olan tüm bu süreçler beni çok yıprattı sürekli kavga halinde olmak sürekli alttan almak beni düşünmeye itti ve bugün saatlerce oturup neler yaşadığımı düşündüm.. Belki de bu hamile kalamama, düşük hepsi Allah tan gelem işaretlerdi ve ben bunları görmek istemedim şimdiye kadar. Belki hamileliğim olsa doğum yapsam bu kavga gürültü ile beni çok daha zorlu süreçler bekleyecek bilemiyorum. Zaten sürekli bir kavgalı bir barışık olduğumuz için yumurtlama günlerini de değerlendiremiyorum ve bakıyorum artık sadece tek heves eden tek uğraşan benim… Tüm bunları düşündükten sonra en büyük hayalim olan annelikten ağlayarak haykırarak vazgeçiyorum… Okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim çok uzun oldu ama artık birileriyle paylaşmazsam dayanamayacağım lütfen yorumlarınız ile bana destek olun çok zor durumdayım
Lütfen çocuk düşünme diye yalvaracaktım ki altta vazgeçtiğinizi yazmışsınız şu an için yapabileceğiniz en doğru şey bu olur. ne zaman insan gibi davranmaya başlar aile olduğunun bilincine varır mutluluğunuzu annesiyle olan iletişiminizden geçirmez o zaman çocuk düşünürsünüz

Ben de şunu anlamıyorum. Biriyle karşılaşırsın ya da seni arar der ki hiç arayıp sormuyorsun. E demek ki aklıma gelmiyorsun ya da seni önemsemiyorum ya da konuşmak istemiyorum. Aklıma gelmiyorsun.Aksi olsa arar sorarım di mi
İşte bunu anlamıyor ya istemiyorum senin zorunla arayınca da istemiş sevmiş olmuyorum

Back
X