ayyy Allah analı babalı büyütsün maşallah sağlıklı olsunlarda çok heyecanlandım :)))) bizde bekliyoruz artık doğumu bugün itibariyle 32+6 günlüğüz :))))
kızlar yeni topiğimiz hayırlı we uğurlu olur inşallah
ilk bebişlerimizi allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda sağlıklı biir şekilde ewlerine giderler hadi artık beklemedeyiz ocak bebikleri hızlı çıktılar sanırımmmm
yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar...vuslatın doğum yaptığını duyunca çok heycanlandım.bazen keşke biran önce gelse diyorum...allah inşallah sağlıklı bir şekilde evlerine gitmeyi nasip eder...
merhabalar herkese
hepinizin gözü aydın ilk ocak bebişiniz dünyaya gelmiş biraz aceleci davranmış ama inşallah sağlığı yerindedir ben şubat annesi olarak çok heyecanlandım
hepinize allah kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin
öncelikle Allah analı babalı büyütsün Vuslat'ın meleklerini
liste gerçekten heyecan yapıyor Allah kısmet ederse hepimizin adı geçecek listede sırayla Rabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inş
yeni topiğimiz hayırlı olsun çok heyecanlı. ilk bebişlerimiz gelmiş bakalım ikinci sırayı kim alacak. vuslatyarencim gözün aydın ve rabbim şifa versin kızlarına inş. tez zamanda sağlıklarıyla çıksınlar hastaneden.