Ve 2011 Ocak Bebekleri Geliyoooorr

şirinemm doğum yapmış hadi gözünüz aydın hoşgeldin elif bebek ay nasıl doğduu acaba normalmiii çok heyecanlandımmm tizeee oldukkkk

şirinem tekrar gözün aydın Allah uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür versin elif bebeğimize....
vuslat yaren uzun zamandır gelmiyorsun bebeklerin ve senin sağlığın iyidir inşallah en yakın zamanda kızlarımla evdeyim diye yazarsın inşallah.....
ayları sürekli takip ediyorduk sıra acak annelerine geldi heyacan bizdede başladı sırayla geliyor bizim kuzucuklar sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz

amanıınn 3 yeni tatlı kızımız olmuş
hayırlı olsun arkadaşlar darısı başımıza inşallah

3 aralık 2010 saat 13 45te kucagıma geldı kızım bır hafta yogunbakımda küvezde kaldık 34 haftalık dogdu mınıgım 2560 gram dunyaya geldı boyumuzda 48 cm deniz teyzesı bılgılerımız buarada senın cıcılerını gıydırdım cok yakıstı:))tesekkur edrız tekrar

canım pek giremiyorum şimdi ekliyorum listeye eminim çok yakışmıştır güzel kızına cicileri

kızlar 14.12.2010 tarihinde saat 18:15 te oğlumu dünyaya getirdim. Bugün 8 günlük oldu. 36+4 te 3136 gr ve 54 cm olarak doğdu. İsmini de Çağan Mert koyduk (sonunda karar verebildik artık mecburen:)

kızlar 14.12.2010 tarihinde saat 18:15 te oğlumu dünyaya getirdim. Bugün 8 günlük oldu. 36+4 te 3136 gr ve 54 cm olarak doğdu. İsmini de Çağan Mert koyduk (sonunda karar verebildik artık mecburen:)

Allah anali babali buyutsun arkadasim.. ismide çok güzel masallah

canım bende senı dusunuyordum kaç gundur..ne geldı ne gıttı..dogurdu kesın dedım artık.....
hayırlı olsun .ömürlü olsun çağan mert imiz...

Ayy maaşallah bebişine de sanada .Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin Herkes patır patır kaybolup doğuma gidiyor yaa :18:

hogatoee...hayırlı uğurlu olsun.allah uzun ömür sağlık versin bebişine.
bebişler sıraya girdi kızlar.listemiz kabarmaya başladı..

benimde bebeğim 37+4 sezeryan ile dünyaya geldi erkek adı harun doruk 3200 50cm olarak doğdu eklersen sevnirim 18/12/2010

Son düzenleme:
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin ocak bebişleri erkenci çıktı adınıza çok sevindim darısı bize sağlıkla inş...

benimde bebeğim 37+4 sezeryan ile dünyaya geldi erkek adı harun doruk 3200 50cm olarak doğdu eklersen sevnirim 18/12/2010

gözünüz aydınn annişler allah bebeklerinizle size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş..

Benimde kızım 20 Aralıkta doğdu ismimiz Rüya Betül
3900 gr. 51 cm Spinal sezeryanla oldu 39+4 haftalıkken

maşallah rüya bebeğe rabbim analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin sizlere bebeğinizle birlikte uzun ömürler nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…