Ve 2011 Ocak Bebekleri Geliyoooorr

geçen seneyi hatırladım birden.hayırlı olsun,Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.
bende geçen sene 29.01.2010 tarihinde oğlumu dünyaya getirdim,ayy daha dün gibi zaman ne çabuk akıp gidiyor.
oğlum şuan 10 aylık.Allahım isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu.
meleklerimiz Allaha emanet olsun.

ayy çok güzel çok heycanlandım şimdi yaa hayırlı olsun yeni topiğimiz inşallah hepimiz için iyi haberler yazmak nasip olur buraya...
İlk bebişlerimiz geldi çifter çifter bakalım ikinci sırayı kim alıcak çook heycanlıııııı
inşallah vuslatyarenin de bebekleri en kısa zamanda sağlıkla evlerine, annelerinin kucağına gelir de sevincimiz tamamlanır

bende 25.kasımda doğum yapmıştım o günler geldi aklıma
aynı heyecanları şimdi sizler yaşıyorsunuz
en güzel ve karnınızdaki en zor zamanlarınız başlaıyor gerçi bu zamandan sonrasını ben bilmiyorum hep merak ederdim bol bol sevin konuşun tekmelerini izleyin sonra yetişemiyorsunuz pelşlerinden
bir kere doğduktan sonra hep sizinle ama o karındaki halleri insan hayatında kaç kere yaşayabliyor hissedebiiliyorki
herkese hayırlı kolay doğumlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Maşallah kızlar, bebişleriniz gelmeye başlamış, ben Aralık annesi olucam inşallah, artık doğum çok yakın bizim için, ama siz azıcık daha bekleyin, insan bir an önce kucağına almak istiyor, hatta son zamanlar iyice strese giriyor ne zaman gelecek diye ama sabredip günlerini doldurmaları lazım, 1 gün bile onlar için çok önemli... Şimdiden bebişleriniz hayırlı olsun, Allahım sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Yeni topiğiniz hayılı olsun...
Acele eden bebişler hoşgelmişler..
Sizlerinde yar ve yardımcısı olsun..
Rabbim zamanlıca sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Ben ocak 2009 annesiyim şimdi ise nisan2011 annesi olucam kısmetse...

sıra bende olabilir kızlar geçen hafta 2 gün bu hafta 3 gün hastanede yattım doğumu durdurmak için pre par veriyorlar
nst sürekli doğum sancısı gösteriyo
bugün kendi isteğimle taburcu oldum dilekçe vererek
hastanae psikolojimi bozuyo
dua edin kızım biraz daha büyüsün

ayyyyyyyyyyyy
sırınem dogurdumu..
normalmı yaptı..ayy..çok sevındım..heyecanlandımm..

aaa inanmıyorum 15 gündür yoktum buralarda neler olmuş teyze olmusuzda haberimiz yokmuş çok geçmiş olsun vuslatyaren ve şirinem allah analı babalı büyütsün inş küçük meleklerinizle sağlıklı ve mutluluk dolu bir hayat geçirmek dileğiyle...

GÖZÜNÜZ AYDIN ARKADAŞLAR...bebekleri dünyaya gelenler adına çok mutlu oldum heyecanlandım dünyanın en güzel duygusu budur sanırım daırsı bekleyenlerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…