Ve 2011 Ocak Bebekleri Geliyoooorr

Hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun. allah onları sizlere bağışlasın. analı babalı sağlıklı ve mutlu büyüsünler. güzel birer hayatları olsun.
Benim küçük prensim 04 ocakta sezeryanla 3630 gr ve 52 cm doğdu.

selam herkese.. bende biraz geç yazmakla beraber 4 ocak saat40 da Tanemimi kucağıma aldım.. zor bir doğum oldu normal diye gittiğim doğuma sezeyanlı olarak çıktım.. Neyseki bende Tanemimde iyiyiz...Allah herkesin yardımcısı olsun..

slm
Herkezin bebeği uzun ömürlü ve sağlıklı olsun..
Benim kızımda 31.12.2010 saat 16:17 dünyaya gözlerini açtı..2010 nun son bebeklerinden :)
şuan 3 ay 13 günlük..ben fikir almak istiyorum geçen aylık kontrolüne gittik kızımın rota aşısı vaktide geldi ama biz yaptırmama kararı aldık ve 1 gün sonra kızım isal oldu..tahlil yaptırdık rota virüsü..bu kadar olur yani aşıyı yaptırsaydık kontrole gittiğimizde yaptıracaktık ve aşıya bağlayacaktık isali..
çok ağır geçirmiyor çok şükür..doktorda öyle dedi..kusma ateş yapmadı..sadece her emmeden sonra kaka yapıyor kimisi yeşil kimisi sarı ve mukuslu..sadece anne sütü alıyor..ve isalden dolayı iştahıda kesilmedi çok şükür..
şuanda zaten kaka sayısı 3-4 düştü..şimdi ben bu aşıyı yaptırsammı yaptırmasammı..bu virüsü geçiren 2.ye ağır geçirmezmiş..kafam karıştı fikirlerinizi almak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…