Ve 2011 Ocak Bebekleri Geliyoooorr

5.1.2011 çarşamba günü saat 11:45 de sezeryanla oğlum Kayra dünyaya geldi.38 haftalık 54 cm 3950 gr.
darısı bekleyen diğer arkadaşların başına...

papatya prenses, sihirim, basak, belgun ve ismini yazamadigim arkadaslar gozunuz aydin Allah anali babali buyutmek nasip etsin

herkeseeeeeeeeeeeeee çok teşekkür ederimmmm canlarım saolunn.....dr uma öle bi kapak oldu ki hem de:))))izmire gitmiş izinliymiş zaten başka dr yaptırdı doğumu normal hem de 5 dk sürmediiii:)))

08.01.2011 de 00:20 de 3500 gr ve 50 cm normal doğumla oğluşum kerem i kucağıma aldımmm 38+5 hafta da oldu.

07.01.2011 saat 10:45 sezeryanle minik meleğim ilkemimi aldım kucağıma 40+0 da 3580 gr 50 cm olarak

buarada tüm anneler bebişlerinizi rabbim size bağışlasın allahım analı babalı büyütsn hepsini

08.01.2011 de 00:20 de 3500 gr ve 50 cm normal doğumla oğluşum kerem i kucağıma aldımmm 38+5 hafta da oldu.

38 +5 bugün ben şöyle senin gibi bende bugün doğuruversem keşke
sheker_cat senin de gözün aydın canım allah yavrunu hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin sana da

herkeseeeeeeeeeeeeee çok teşekkür ederimmmm canlarım saolunn.....dr uma öle bi kapak oldu ki hem de:))))izmire gitmiş izinliymiş zaten başka dr yaptırdı doğumu normal hem de 5 dk sürmediiii:)))

sat ımız aynıydı doğumlarımızda yakın oldu ama sen normal doğurdun ne güzel ben hala dikiş ağrısı çekiyorum

Gözün aydın canım Alaah bebişini sana bağışlasın.

canim sende insallah hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin.Ben dogum olmadan ultrasyonda kilosuna bakildiginda 3.200 falan demislerdi bebegim 3630gr. cikti.Yani yaklasik 400-500 gr. fark ediyor.

ben lolissin esiyim.nihayet minik kusumuz sag salim geldi.esim haber vermemi istedi.Allaha sukurler olsun.haa bi de esime deyin ki ben onu COOOK SEVIYORUM sonsuza kadar

Ayy canlarim benim .Allah mutluluğunuzu, huzurunuzu sağlığınızı bebeğinizi korusun . Allaha şükür kendiliğinden geldi ya bebis ınşallah lolisde çabucak toparlanır .Allah nazarlardan saklasin

ohh lolisde dogurmuş:)) darısı kalanların başınaaaa

life_city sende saglıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.. benim doğumdan birkaç gün önce bakıldı 3.200dü kilosu dogumda 3.160 gr. pek yanılmadı benimki...

ayy herkesler doğurmuşş ne güzell darısı kalanların başına
başak 5 dk sürdü demişsin merak ettim valla maşallah diyeyim
bende normal doğurdum ama 5 dk dan çooookkk daha uzun sürdüü

ayy herkesler doğurmuşş ne güzell darısı kalanların başına
başak 5 dk sürdü demişsin merak ettim valla maşallah diyeyim
bende normal doğurdum ama 5 dk dan çooookkk daha uzun sürdüü

canımm zaten ben gittiğimde 6 cm açılmıştı 9 cm olunca doğumhaneye girdim dr geldi 5 dk sürdü bebeğin çıkması....çatım da genişmiş zaten açılmam çok çabuk oldu hatta neredeyse yerde doğuruyordum çünkü baygın girdim diyebilirim doğuma...yakın zamnda anlatıcam inş.hikayemi...

benim prensesimde 18.01.2011 de 3250 kg ve 50 cm olarak doğdu.

benimde en son ultrasonda 3.280 çıkmıştı 3250 olarak doğdu yani benimki tam çıktı yanılma olmadı.

11.01.2011 saat 09.40da oğlum Burak sezeryanla dünyaya geldi38+3te 3670 gr 51 cm boyunda

Doğum yapan bütün arkadaşlar gözzünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…