- Konu Sahibi teknekazintisii
-
merhaba annecikler ben de 2011 mart annesiyim. sizi de takip ediyoruz tabi sürekli. merak ettiğim bişey var dogum yapanlar listesinde 24 ya da 26 haftalık dunyaya gelen bir bebekçik mi vardı yanlış mı hatırlıyorum? listede goremedim de
melegim kollarimdasu an hastanedeyim; saat00.28 de uc kilo ucyuz gram dogdu epidural normal dogum;; darisi gulay zapzup ve diger arkadaslarin basina
melegim kollarimdasu an hastanedeyim; saat00.28 de uc kilo ucyuz gram dogdu epidural normal dogum;; darisi gulay zapzup ve diger arkadaslarin basina
bende geldim çok şükür
yusuf mirzam 3 ocak ta doğdu 40+1 de 3820 gr 53cm spinal sezeryan
denizcim bizide ekle listeye
benim prensesimde 18.01.2011 de 3250 kg ve 50 cm olarak doğdu.
benimde en son ultrasonda 3.280 çıkmıştı 3250 olarak doğdu yani benimki tam çıktı yanılma olmadı.
5.1.2011 çarşamba günü saat 11:45 de sezeryanla oğlum Kayra dünyaya geldi.38 haftalık 54 cm 3950 gr.
darısı bekleyen diğer arkadaşların başına...
gulay sabeg dolunay sizlerle ayni gun dogum yapmisiz.. 27 ocagin ilk bebegi benim kizim 00:28 de dogdu melegimallah herkesin evladina saglik versin.. anne olmak dunyada tadilabilecek en guzel duyguymus....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?