Ve 7 HAZİRAN....

Gamze_Belinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
2.529
1.907
133
İstanbul
Ve O gün Geldi Çattı Yine Yeniden İşte 7 Haziran Geldi eskisi gibi üzülmüyorum evet ama içim buruk be sanki biri boğazıma oturdu ve nefes alamıyorum tıkandım işte yine ben.... Yarın durmicam evde durmamam lazım erkenden çıkmam lazım olur olmaz yerlere gidip bi uğraşlar bulmam lazım kendime ve gecenin bi vaktinde dönüp hemen yatmam lazım ve yarını atlatmam lazım.....

Merak ediyorum, ben gittikten sonra ne değişti
hayatında
İstediğin gibi mi geçti zaman,
Hiç sanmam
Belki..., birkaç kişinin gönlü oldu ama..
Ya sen, sen neler hissettin
O, cehennem gibi ayrılığı, kaç günde hazmettin
Acıların hafifledi belki o günlerden sonra ama
Eskisi kadar da gülemedin değil mi
Bir süre sahte kahkahalar dolaştı sahte yüzünde
Söyle, kaybettiğin kadar değerli olan ne kazandın
Ne değişti ki benden sonra
Ben gittikten sonra, iki üç yıl daha yaşlandın, hepsi bu
Benim senden sonra fazla hikayem olmadı
Tamamıyla unutamadım seni
Hem bilirsin, nostaljik tarafım da vardır
Mevcut sevdalar güldürmediği zaman yüzümü
Hiç çekinmeden anılara sığınıyorum
Resimler, mektuplar, belgelenmiş hüzünler işte
Hem ben o zamanki acıları, şimdiki sevişmelerden daha anlamlı buluyorum
Bildiğin gibi asiliğim devam etmekte
Ve bu düzene ısrarla uymuyorum
Eskisi kadar kızmıyorum sana,
Oysa sen, binbir zorlukla hayata geçirdiğimiz bu sevdayı sırtından
bıçakladın
Benden önce hayallerim kanadı
Ve, o günden sonra yüzümde hiç silinmeyecek bir sitem kaldı
Ayrıldıktan sonra da aleyhime çalıştın hep
Başka yüzlerle sohbet ederken,
Kim bilir kaç kez seninle birlikte yakalandım
O kadar alışmıştı ki gözlerim yüzüne
Kim bilir kaç kişiye adınla seslendim
Kim bilir kaç kalp kırdım senin yüzünden
Biliyor musun
Yazmaya başladım senden sonra
Senin bundan bile haberin yok
Böylesi daha güzel
Bilme neler yaptığımı, nerde yaşadığımı
Bilme
Sana kızgın değilim artık
Tüm günahlarının cezasını çekeceksin
Ne yalanlarına, ne de ümitli günlerimin üzerine döktüğün ihanet
kırıntılarına
İnan, aldırmıyorum, önemsemiyorum, o kapıdan çıktığın günden beri
Ah bir de seni iyi hatırlayabilseydim
Çirkinliklerin içine o doyumsuz hatıraları da ekleyip öyle bitti
Çocukluk fotoğrafındaki güzel yüzünün dışında
Beni etkileyen bir kalıntın yok artık
Seni hiç özlemedim
Ve seni hiçbir zaman affetmeyeceğim
O günden sonra ağlamadım bir daha
Aslında diğer taraftan sana çok şey borçluyum
Yaptığın her Şerefsizlik kılavuzum oldu
Daha dikkatli davranmaya başladım
Daha sağlam adım attım
Gülüşlere kanmadım
Sana sunduğum sayısız şansı kimseye tanımadım ve tanımayacağım da
Yalan sezdiğim yerde nokta koydum her serüvene
Bağışlamadım, seni defalarca bağışladığım gibi
Hani derler ya, dünya küçük
Oldu da bir yerde karşılaştık,
Ne yapacaksın,
Pişkinlik edip yine suratıma bakabilecek misin
Yoksa, yere mi çarpacak bakışların
Ellerinle mi kapatacaksın yüzünü, merak ediyorum
Yada, kendini inanmadığın halde temize mi çıkaracaksın
Bu satırlara rastladığında yada bir yerlerde duyduğunda ????

3 Kasım 2004 Başlangıç ~~ 7 Haziran 2009 Son.... evet artık sana dair nevarsa geçte olsa bırakıyorum ardımda Kolay olmicak biliyorum ama elbette alışıcam elbette yapıcam sensizz ve Ben eminimki yaşattığın depremin ardından yine sağlamlaşıcak bu yüreğim bu kalbim ve yine sevicek elbette ...

arkadaşım yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın.. senin bu güzel kalbin eminim ki en yakın zamanda hakeden için çarpacaktır. artık kendini hırpalama. yarın da ondan sonraki günlerde senin için hayırlısı olsun

arkadaşım korktum ya kocaman kocaman başlangıç şu biitş şu yazmışsın ay allahım korktum çocuk öldü falan sandım bu kadar büyütmeyin yani hayatı kendinize zindan etmeyin böyle 4yıldır yas tutuyosanız unutamazsınızki umursamaz olmaya çalışın ama davulun sesi uzaktan hoş gelir durumu var tabi ne yaşadınız bilmiyorum ama artık kaç yıl geçmiş hatırlatmayın kendinize

Güçlü bir hatunsun unutma.
Takvim değil seni esir alcak..
Sensin tairihi esir alcak nasıl mı ?
Unut kolay değil diyorsun değil mi?
Anlıyorum ama olcak emin ol ..
Unutamam hep yaşatcam diyen ben bile unuttum..
Ve inan bana tarihleri bile unuttum
Ve sen güçlüyüm ben diyip yarın uyancaksın.
Bir ayrılığın seni esir almasına izin vermek yok gamze hanım..
Bırakmıyorum yahu gülücek eğlencek.
Hatta arkadaşlarınla buluşup çılgınlık yapıp yaptığın çılgınlıkları getirir olcaksın aklına.
Hep yanındayım seni tanımıyorum ama üzülmeni istemem.
Duamda seninle canım.
Özelsin çünkü senden birtane daha yok ve artık o insanı düşünmemeye çalış.
Senden ayrıldığı dakikadan sonrasını sil at..
Düşünce yaratma onun için.
Ne gibi diyorsun değil mi?
Şöyle ki ben gittikten sonra varoldun mu üzüldün mü gibi şeyler gördüm yazında...
Boşversene o zaten ayrılmayı göze almış olmalı ..
Üzülmez hem erkekler bizler gibi değillerdir.
Canını acıtır bu üzülmez kelimesi ama birtanem böyle ..
Hem seni bağlamaz artık o önüne bak.
Bir hobi kursuna yazıl..
Çalışıyorsan sıkı bir tempo olayına girip en iyi yere gel.
Okuyorsan derslerine bak.
Ve ne olursa olsun kendini ondan aşağı görme olur mu
Giden o mu bilmiyorum ama giden o olsa bile unutma sen her zaman ondan üstünsün.
Ve şunu unutma o insanı bu denli gözünde büyüten sensin.
O insanı bu denli bulunmaz bursa kumaşı moduna sokup öyle görende.
Bu yüzden aşkta bağımlılık denilen şey yaşanır.
Sen yaşamak istediğini o insana sunmuş ve o insanı sevdiğin seveceğin insan gözüyle keşfe çıkmışsın.
Aslında biraz düşünürsen.
Sen en çok onu değil.
Sevmek sevilmek istediğin insanı yani hayalindekini o insana bir kıyafet gibi giydirmişsin.
Çıkarmak kaldı geriye..
Giydirdiğin gibi çıkar ve at bitanem Öptüm

Çok teşekkür ederim vaktini ayırıp düşüncelerini benimle paylaştığın bir çkar yolu bulmaya çalıştığın için... okulum bitti 27 yaşındayım ve şuan için malesefki çalışmıyorum, fakat dediğin gibi bi uğraş bulmalıyım kendime , iş başvurularıma cevap gelene kadar yemek ve sofra düzeni kursuna yazılmayı düşünüyorum dedimya yarın tüm gün dışarda olucam ve elbet bişiler bulucam.. İNŞALLAH DEİDĞİN GİBİ OLUR VE O KIYAFETİ ÇIKAR ATARIM...

Rica ederim.
Evet çok güzel düşüncen yazıl o kursa.
Hiç durma hemde.
Yeterince zaman öldürdün ayrılıkla eminim.
Ve o kıyafeti atcağınada eminim.

Gamzecigim insaAllah cok yakin bir zamanda sende artik eski defteleri kapatmayi basarirsin ve ter temiz yein bir sayfada yeni bir baslangic yaparsin. Umuyorum ki yeni hayatinda tüm güzellikler seninle olur. Insanoglu zamanla herseye alisiyor. Sende (her ne kadar zor olsada) alisacaksin. Ve bir gün gelecek maziye dair icinde hic bir his kalmayacak. Sadece 'mazi' olarak anilacak.

çok zor arkadaşım allah sabır versin çok güzel anlatmışsın

günlükten okuduğum kadarıyla tanıyorum seni :) çok canayakın biri olduğunu anlamıştım.
o kadar zaman geçmiş üstünde. tabir-i caizse su akmış yolunu bulmuş. acına sadıkmışsın galiba. ama o hatırlıyo mudur sence ? en güzel günler senin olsun inşallah. seni mutlu edecek birini bulursun

2 yıldır unutamadın mı O zaman ben de unutamayacağım

Ya lütfen olumsuz düşünme ben kendimi kötü bilirdim sizlerin durumu daha zor

Bak 2 sene geçmiş unutamamış

Ben diyorum unutana helal olsun

Bende 5 ay oldu zerre unutamadım

zaman sadece alışmayı öğretiyor

Rabbim yardımcımız olsun

Nemi yaptım? bugün erkenden kahvaltımı yaptım, sonra güzel bi duş aldım ve beyaz bir kısa kollu badi, altına gri eşoftman altı birde converslerimi giyip attım kendimi dışarı... Telin Sesini Kıstım ve önüme gelen her mağzaya girdim herşeyi ayrı ayrı inceledim, ordan çıktım alışveriş merkezine giridim bi güzel yedim yedim yedim yedim.. ordan çıktım devasal büyüklükteki bir avize dükkanına girdim tüm avizeleri inceledim hepsi hakkında bilgi aldım ( düşün kumandalı avizeler bile çıkmış bi düğmeyle kapanıp açılıp istediğin ışık tonuna getirebiliyorsun) sonra tekrar çıktım ordan mobilya mağzasına girdim tüm köşe takımları tek tek inceledim sonra tv ünitelerine baktım tek tek..
saat 5 gibi olmuştu eve dönüş yoluna geçtim ve farkettimki 3 poşet var elimde birinde makyaj malzemeleri diğerinde kataloglar diğerinde abur cuburlar.. Eve geldim üstümü çıkardım girdim mutfağa, domates çorbası, patates yemeği,pilav, bol naneli kekikli cacık ve mısırlı bir göbek salata yaptım.. Topladım ev ahalini ( annem ve babamı) yine vurdum kendimi yemeğe, sofrayı topladım bulaşıkları makinaya dizdim ve aldım abur cuburlarımı geçtim netin karşısına..
Nasılmıyım :44: bilmem iyiyim sanırım, Günü Atlattım Bu geceyide bi atlatimde hayırlısıyla.....

günü atlattın geçmiş olsun kardeşim

Ölüm acısı bile atlatılıyor canım ya,5-10gün ağlıyorsun.sonra zamanla alışıyorsun.hayatın monotonluğuna kapılıp her şey devam ediyor.her zaman değersize değer vermek daha değersizmiş derim kendime.hayat devam ediyor,bu can Yaradan tarafından sana emanet.canını boş şeyler için üzme kendine sağlığına dikkat ett.Yüce Rabbim bir şeyin olmasını istemiyorsa mutlaka verdır bir hikmettt...gençsin sağlıklısın güzelsinn,ailen yanında daha ne olsun fıstığım yaaa:)inşallah hakettiğimiz mutluluğu tez zamnda hayırlısıyla buluruzzzz:)

Arkadaşım ben bile 3 günde bayağı toplandım. Sen takıntı yapmışsın sanırım:26:

Ya kızlar bize bunları yapanlara salak mıyız ağlıyoruz. Hadi el ele verip sallayalım şu beş para etmez herifleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…