- Konu Sahibi Gamze_Belinay
-
Güçlü bir hatunsun unutma.
Takvim değil seni esir alcak..
Sensin tairihi esir alcak nasıl mı ?
Unut kolay değil diyorsun değil mi?
Anlıyorum ama olcak emin ol ..
Unutamam hep yaşatcam diyen ben bile unuttum..
Ve inan bana tarihleri bile unuttum
Ve sen güçlüyüm ben diyip yarın uyancaksın.
Bir ayrılığın seni esir almasına izin vermek yok gamze hanım..
Bırakmıyorum yahu gülücek eğlencek.
Hatta arkadaşlarınla buluşup çılgınlık yapıp yaptığın çılgınlıkları getirir olcaksın aklına.
Hep yanındayım seni tanımıyorum ama üzülmeni istemem.
Duamda seninle canım.
Özelsin çünkü senden birtane daha yok ve artık o insanı düşünmemeye çalış.
Senden ayrıldığı dakikadan sonrasını sil at..
Düşünce yaratma onun için.
Ne gibi diyorsun değil mi?
Şöyle ki ben gittikten sonra varoldun mu üzüldün mü gibi şeyler gördüm yazında...
Boşversene o zaten ayrılmayı göze almış olmalı ..
Üzülmez hem erkekler bizler gibi değillerdir.
Canını acıtır bu üzülmez kelimesi ama birtanem böyle ..
Hem seni bağlamaz artık o önüne bak.
Bir hobi kursuna yazıl..
Çalışıyorsan sıkı bir tempo olayına girip en iyi yere gel.
Okuyorsan derslerine bak.
Ve ne olursa olsun kendini ondan aşağı görme olur mu
Giden o mu bilmiyorum ama giden o olsa bile unutma sen her zaman ondan üstünsün.
Ve şunu unutma o insanı bu denli gözünde büyüten sensin.
O insanı bu denli bulunmaz bursa kumaşı moduna sokup öyle görende.
Bu yüzden aşkta bağımlılık denilen şey yaşanır.
Sen yaşamak istediğini o insana sunmuş ve o insanı sevdiğin seveceğin insan gözüyle keşfe çıkmışsın.
Aslında biraz düşünürsen.
Sen en çok onu değil.
Sevmek sevilmek istediğin insanı yani hayalindekini o insana bir kıyafet gibi giydirmişsin.
Çıkarmak kaldı geriye..
Giydirdiğin gibi çıkar ve at bitanem Öptüm
2 yıldır unutamadın mıO zaman ben de unutamayacağım
günü atlattın geçmiş olsun kardeşimNemi yaptım? bugün erkenden kahvaltımı yaptım, sonra güzel bi duş aldım ve beyaz bir kısa kollu badi, altına gri eşoftman altı birde converslerimi giyip attım kendimi dışarı... Telin Sesini Kıstım ve önüme gelen her mağzaya girdim herşeyi ayrı ayrı inceledim, ordan çıktım alışveriş merkezine giridim bi güzel yedim yedim yedim yedim.. ordan çıktım devasal büyüklükteki bir avize dükkanına girdim tüm avizeleri inceledim hepsi hakkında bilgi aldım ( düşün kumandalı avizeler bile çıkmış bi düğmeyle kapanıp açılıp istediğin ışık tonuna getirebiliyorsun) sonra tekrar çıktım ordan mobilya mağzasına girdim tüm köşe takımları tek tek inceledim sonra tv ünitelerine baktım tek tek..
saat 5 gibi olmuştu eve dönüş yoluna geçtim ve farkettimki 3 poşet var elimde birinde makyaj malzemeleri diğerinde kataloglar diğerinde abur cuburlar.. Eve geldim üstümü çıkardım girdim mutfağa, domates çorbası, patates yemeği,pilav, bol naneli kekikli cacık ve mısırlı bir göbek salata yaptım.. Topladım ev ahalini ( annem ve babamı) yine vurdum kendimi yemeğe, sofrayı topladım bulaşıkları makinaya dizdim ve aldım abur cuburlarımı geçtim netin karşısına..
Nasılmıyım :44: bilmem iyiyim sanırım, Günü Atlattım Bu geceyide bi atlatimde hayırlısıyla.....
Nemi yaptım? bugün erkenden kahvaltımı yaptım, sonra güzel bi duş aldım ve beyaz bir kısa kollu badi, altına gri eşoftman altı birde converslerimi giyip attım kendimi dışarı... Telin Sesini Kıstım ve önüme gelen her mağzaya girdim herşeyi ayrı ayrı inceledim, ordan çıktım alışveriş merkezine giridim bi güzel yedim yedim yedim yedim.. ordan çıktım devasal büyüklükteki bir avize dükkanına girdim tüm avizeleri inceledim hepsi hakkında bilgi aldım ( düşün kumandalı avizeler bile çıkmış bi düğmeyle kapanıp açılıp istediğin ışık tonuna getirebiliyorsun) sonra tekrar çıktım ordan mobilya mağzasına girdim tüm köşe takımları tek tek inceledim sonra tv ünitelerine baktım tek tek..
saat 5 gibi olmuştu eve dönüş yoluna geçtim ve farkettimki 3 poşet var elimde birinde makyaj malzemeleri diğerinde kataloglar diğerinde abur cuburlar.. Eve geldim üstümü çıkardım girdim mutfağa, domates çorbası, patates yemeği,pilav, bol naneli kekikli cacık ve mısırlı bir göbek salata yaptım.. Topladım ev ahalini ( annem ve babamı) yine vurdum kendimi yemeğe, sofrayı topladım bulaşıkları makinaya dizdim ve aldım abur cuburlarımı geçtim netin karşısına..
Nasılmıyım :44: bilmem iyiyim sanırım, Günü Atlattım Bu geceyide bi atlatimde hayırlısıyla.....
Ya lütfen olumsuz düşünme ben kendimi kötü bilirdim sizlerin durumu daha zor
Bak 2 sene geçmiş unutamamış
Ben diyorum unutana helal olsun
Bende 5 ay oldu zerre unutamadım
zaman sadece alışmayı öğretiyor
Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?