Ve aileler herseyi ogrendi

Aysegul0apy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
76
32
3
35
Psikolojik siddet goruyorum diye gelmistim buraya. Aileme de esimin ailesine de hic birsey anlatmadim. Kendi ailem kaldiramaz yasadiklarimi onun ailesi de kabullenmez diye sessizce cilemi cekiyordum. Taaki cumartesi evi terk edene kadar. Ailem valizle geldigimi gorunce buyuk birseyler oldugunu anladi. Erkek kardesime de dovdugunu soylemistim o da herseyi anlatmis. Annemgilde ben ise gider gitmez esimin annesine gitmis herseyi anlatmislar. Esimin annesi bile ben onu adam gibi adam biliyordum meger benim oglum sfrsz gibi laflar soylemis. Bu aksam annemgil hem esimi hem annesini cagirmislar. Kesin kiyamet kopacak esim annesinin uzuldugunu ve olaylari bildigini bilse bana yapmadigini birakmaz. Stresten mideme kramplar giriyor

Ne yapabilir.Gitmissiniz baba ewine.Daha cektiginiz yetmedi mi?
Tamamen bitirmek icin toplanmadimi o valiz.Gitmenizin nedeni bu çileden kurtulmak degil miydi ?
Birakin Allah aşkina bitirin yaziktir günahtir gençliginize size saygi duymayan siddet gosteren birine daha ne diye köle olacaksiniz.Zorluklari olcak elbet ama bunun cektiginiz dertlerden daha hafif olcana emin olu.Kararinizdan donmeyin.

Öncelikle eşinizden korkmayın ve içinizi ferah tutun.Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏
Çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla iş yerinize gelme ihtimali varsa ve orada tek başınıza insanların icinde mucadele etmek yerine imkanıniz var ise hemen izin alıp ailenizin evine gidin .Enazindan iş yerine gelecek diye ekstra stres yaşamış olursunuz.
Sakin kalmaya çalışın ve şanslısınız ki aileniz yanınızda ve destek hiç korkmayın.

Ne yapabilir.Gitmissiniz baba ewine.Daha cektiginiz yetmedi mi?
Tamamen bitirmek icin toplanmadimi o valiz.Gitmenizin nedeni bu çileden kurtulmak degil miydi ?
Birakin Allah aşkina bitirin yaziktir günahtir gençliginize size saygi duymayan siddet gosteren birine daha ne diye köle olacaksiniz.Zorluklari olcak elbet ama bunun cektiginiz dertlerden daha hafif olcana emin olu.Kararinizdan donmeyin.
Cektiklerim yetti ben sadece boyle bir araya gelme fikrinden dolayi strese giriyorum. Babam da cok sinirlidir. Bir anlik ofke ile kotu seyler olmasindan korkuyorum

Öncelikle eşinizden korkmayın ve içinizi ferah tutun.Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏
Çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla iş yerinize gelme ihtimali varsa ve orada tek başınıza insanların icinde mucadele etmek yerine imkanıniz var ise hemen izin alıp ailenizin evine gidin .Enazindan iş yerine gelecek diye ekstra stres yaşamış olursunuz.
Sakin kalmaya çalışın ve şanslısınız ki aileniz yanınızda ve destek hiç korkmayın.
Ister istemez korkuyorum. Ailemin annesinin yanina gittigini ogrendigimden beri icim titriyor. Henuz daha bilmiyor. Cunku bilmis olsa suan ya beni deli gibi arardi ya da mesaj atip dururdu. Suan hic ses yok.O sadece kendisi davetli saniyor.annesinin gelecegini bilmiyor

Cektiklerim yetti ben sadece boyle bir araya gelme fikrinden dolayi strese giriyorum. Babam da cok sinirlidir. Bir anlik ofke ile kotu seyler olmasindan korkuyorum
Warsin olsunda agzini yuzunu bi dagitsin sizinkiler.Sana vururken ici sizlamayan hoduk beyin.Hic korkma olcagi warsa olsun ne olcaksa.Bitsin gitsin artik cektigin

Warsin olsunda agzini yuzunu bi dagitsin sizinkiler.Sana vururken ici sizlamayan hoduk beyin.Hic korkma olcagi warsa olsun ne olcaksa.Bitsin gitsin artik cektigin
Oyle bir insan icin baslari belaya girsin istemiyorum. Oyle bitip gitseydi zaten whatsapp mesajlarini goren herkes bizi hemen bosardi

Annem herkes ogrensin diye tutturmus. Annesi oglundan dinlesin diyor sen karisma birseye diyor baska birsey demiyor 😔
He o psikopat da herseyi anlatacaktır şurasına vurdum buna ka şıklık şunu yaptım söyledim kesin der :olamaz:

Gelse koca denen zat uzlasabilecek misiniz ? Neyin yuzlesmesi olacak bu? Iptal edin gelmesin.
Zateb uzlasma gorusmesi degil bu. Ama annemle babam dayak olayini kabullenemiyor. Babambi fiske vurmamisken. Annem biraz sinirle anasiyla oglu yuzlesssin diyor onun bulusmasi senin psikolojin bozdular onlarinda bozulsun diyor

Back
X