Ve aileler herseyi ogrendi

Eveg ailem arkamda ama şuan onlarda rahat vermiyor. Işe bile gitmedim kafam toplansın diye. Gel hat almaya gidelin avukatla gorustuk semle goruscek hemen bir geliver. Sakin sunu yapma. Bende gecen kizdim. Sizin esimden hic farkiniz kalmadi. Nefes almak istiyorum dedim. Tamam bir daha konusunu acmicaz sen biraz dinlem diyorlar 2 dk sabredemiyorlar sakin uzulme bitir gitsin niye beklion gibi laflar.

ailene kızma , kırma ..
onlarda şuan ne yapacağını şaşırmış durumdadırlar .

Ben ailene hak verdim canım... hatta o kadar haklılar ki şiddete karşıyım ama eşin iyi bi dövülür.. şuan geri adım atarsan İnan bişey değişmeyecek çok gördü bu sayfalar bu yazıları.. anneni babanı kırdığınla kalırsın. Ben eşinden şüphelendim seni eve çağırması onları sonra arayacağım demesi lütfen gitme ve lütfen. Başına ne geleceğini kestiremiyorum çünkü.

Yüm yorumları okumadım ama siz barışmak istiyorsunuz eşinizle sanırım, onun düzeleceğine pişmanlığına inanmak istiyorsubuz. Aileniz her evladını seven anne-babanın yapacağını yapıyor. Evladıma fiske vuranı şiddet yanlısı biri değilim ama burnundan getirmek için herşeyi yaparım. Boşanmayacaksanız ailenizi yormayın. Gelsin dediğinde gelmeyen adamı tabi şimdi kabul etmez babanız. İyi düşünün açılan yaralar kabuk bağlar ama iz bırakmadan yok olmaz.

Eveg ailem arkamda ama şuan onlarda rahat vermiyor. Işe bile gitmedim kafam toplansın diye. Gel hat almaya gidelin avukatla gorustuk semle goruscek hemen bir geliver. Sakin sunu yapma. Bende gecen kizdim. Sizin esimden hic farkiniz kalmadi. Nefes almak istiyorum dedim. Tamam bir daha konusunu acmicaz sen biraz dinlem diyorlar 2 dk sabredemiyorlar sakin uzulme bitir gitsin niye beklion gibi laflar.
Peki şimdi Aileniz haklı değil mi ?Ne kafa dinlemesi Allah aşkına sizin bu konuyu kestirip atmanız gerekiyor. .Her şeyi sizin hızlandırmaniz gerekirken işi yokuşa sürüyorsunuz.
Kocanizin size yaptıklarını unutup tekrar birleşme çabasında gibisiniz.
Bu adam için daha ne kadar düşüneceksiniz. Normal sağlıklı bir adam değil ki ,aranızda geçenlerde hiç normal değil neyin çabası bu şimdi?
Kendinizden belli ki vazgeçmişsiniz bari Ailenizi üzmeyin.

Oyle cekinmez soyleyelebilir ama belki annesinden utanir ya da onu uzmemek icin sessiz kalir mi bilmiyorum. Offf
Bu karsılasma olucaksa esınızın annesı bır odada olsun ve tum konusmaları once dınlesın esın zaten annesını falan gormeyınce herseyı ıtıraf edecektır evet vurdum dıyecektır o anda kaynananız gırerse ınkar etme sansı olmaz dıger turlu annesını gorunce farklı davranıp sızı suclu gosterebılır.

Hala ailemin evindeyim ama ilk gun gelmedi esim. Sonra gelmek istedi bu seferde ailem istemedi. inanin boyle durumda gelmek cok zormus. Kendini ait hissedemiyorsun ve surekli napacaksin diye sorularin arkasi kesilmiyor. Kafami dinlicem diyorum avukat bulup geliyorlar. Bu gidisle ne kendime evime donucem ne de baba evine sigabilecem.
İyide siz boşanma kararı vermediniz mi daha neyi bekleyip düşünüyorsunuz?

E haklılar sonuna kadar. Neyi düşünüyorsunuz, siz affedip döneceksiniz belli, zaman geçsin unutulsun derdindesiniz. Mesleğiniz var aileniz yanınızda ve siz bunun kıymetini bilmiyorsunuz yazık

işte anne baba kucak açmasa sahip çıkmıyorlar denilir
Kucak açsa bu konu sahibi gibi ay ben kafamı dinleyemedim kocamdan farkınız yok bi durun denilir

Madem eşin ve ondan yediğin dayaklar o kadar tatlıydı anneni babanı beden haberdar ettin neden üzdün kendini neden afişe ettin
Renk gelsin diye mi evliliğine?

Kucak açsa bu konu sahibi gibi ay ben kafamı dinleyemedim kocamdan farkınız yok bi durun denilir

Madem eşin ve ondan yediğin dayaklar o kadar tatlıydı anneni babanı beden haberdar ettin neden üzdün kendini neden afişe ettin

Muhtemelen dediğiniz gibi. Ay ben bir anneme gideyim. Ay beni merak etsin özlesin naz yapayım. Bazı kadınlarımızda var ya; ay beyim beni ne kadar çok kıskanıyorsa o kadar çok seviyor. Olmaz. Evlilik bu değil. O annecik ve babacığa da yazık. Konu sahibi muhtemelen eşini affetti ya da affedecek te o anne baba geceleri evlatları o adamın yanındayken nasıl uyuyacaklar artık. Şiddet olayını çok yakın arkadaşım da yaşadı. Anneciğinin hala ambulans sesi duyunca tansiyonu çıkıyor.

+100000
Git ne yaparsa yapsın deseler bana sahip çıkmadılar derler sahip çıksa ben barışmak istiyordum zorladılar derler
Allah anne babalara sabır versin

Sakın sakınn o adama inanmak gibi bir hata yapmayasın.
Seni dövmüş, bunu hiç ama hiç unutabilir misin?
Bir daha o adamla yatabilir misin?

Aman yaa su tiplere ayar oluyorum.Baba evine sigamiyomus da ustune geliyolarmis da mis mis .Siz iflah olmazsiniz git kocanin dayagini yemeye devam et .Onun herseyi tatli geliyor sana belli.

Back
X