- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Evet. Buyuk konusmak istemiyorum ama bir daha asla tam kafama oturmayan biriyle beraber olmayacagim. O kadar emek, zaman, ve sonucta benim icin bir hicanlıyorum o zaman dogru karar vermıs olabılırsınız ama bırını adam edıp de sonra yoluna gtmek zor olacak senın ıcın
oyle bakmamak laZım tecrubeler duygulara anlam kazandırır bence hayatta hıcbırsey oylesıne yasanmıyorEvet. Buyuk konusmak istemiyorum ama bir daha asla tam kafama oturmayan biriyle beraber olmayacagim. O kadar emek, zaman, ve sonucta benim icin bir hic
Ben sadece sonuç kısmını yazayım sana. Aynı sebeplerle terkedip bıraktığım adam uzun süre peşimden koştu ama benden önce nisanlandi. için rahat olsun yani, hiçkimse ölmüyorSizin de basiniza geldi mi? Nasil oldu biraz anlatirmisiniz? Benzer hikayelere ihtiyacim var
valla ben direk öyle düşündüm :) kesinlikle öyle biraz düşünürseniz sorunun ne olduğunu anlarsınız.... ama şu anda umrunuzda olmaması da çok güzel.... ama siz bilinçli veya bilinçsiz onu unuturken... burda bir insanı eski durumdaki siz gibi bırakıyorsunuz buda çok kötü...Eski sevgilimi onunla ilk cikmaya basladigim zamanlar daha unutamamistim. Simdi umrumda degil kendisi. Ama bu iliskiyi baslatan o mu diye hic dusunmedim desem yalan olur.
Biliyorum ama sirf o mutlu olsun diye de onunla beraber olamam ki.. Zaten neredeyse bir yildir bunu yapiyorum. Onun sevgisi olmasa coktan bitmisti. Bilmiyorum.. Hakkimizda hayirlisi. Ben kendimi dusunecegim bundan sonra. Ne yazik ki onu mutsuz ettim. Kendim de mutsuzum. Onsuz bi hayat dusunmek zor ama deneyecegimvalla ben direk öyle düşündüm :) kesinlikle öyle biraz düşünürseniz sorunun ne olduğunu anlarsınız.... ama şu anda umrunuzda olmaması da çok güzel.... ama siz bilinçli veya bilinçsiz onu unuturken... burda bir insanı eski durumdaki siz gibi bırakıyorsunuz buda çok kötü...
Bunu yapsam birakmazdi. Ayrilamazdik. O yuzden mesajla yaptim. Mesajimda bir kac gun konusmayalim, sonra istersen konusuruz yazdim zaten.2 senelik sevgilinden msj ile mi ayrıldın?
En azından yüzyüze konuşman gerekmez miydi?
Ayrildin ya şimdi adı aşk oldu işte.Hele birde yanında bir kız görürsen yakın zamanda tam aşık olursun.
Yasin kaç bilmeme ama aşk acı cekme sonucu oluşur.Sen asiksin seviyorsun bu kişiyi ama ,acı cekmedigini sevgin için savasmadigin için yaşadığın ilişki cazipbgelmiyor .Yanlış yapıyorsun bana göre.
Yanında birimini görmem lazım.
Kızlar kendini ağlatan erkeklere aşık olurlar
Ben anlamıyorum, bir insanı tanımak 6 ay yeterli bire süre değil mi? Olmayacak dediğiniz bir ilişkiye niye 2 yıl verip, adamı da umutlandırıyorsunuz? Erkek de yapsa kadın da hoş değil bence. Yerini dolduracak birisini bulmak istediğinize göre, bol bol sosyalleşin bari. Başka bir tavsiye düşünemiyorum.Kizlar,
Onceki konularimi okuyanlar bilirler. Yaklasik iki senelik iliskimi duygularimin yetmedigini dusundugumden bitirdim. Onu cok seviyorum ama asik degilim. O cok iyi, beni kiracak birsey bilerek hic yapmadi. Onu uzdugum icin cok uzuluyorum. Bir daha beni oyle seven bulur muyum bilmiyorum ama gelecekte uzulmemek icin bitirmem gerekti(
O benim hayatimda cok buyuk bi yerdeydi. Simdi ben ne yapicam? Her haftasonu beraberdik, haftaici firsat buldukca gorusurduk. Ben bu boslugu nasil dolduracagim? Ozlemden onu aramak istemiyorum. Bu ilk zamanlar nasil gecer?(
Sevgilin biliyor muydu ona aşık olmadığını?
Yazık olmuş ona da.
Ama tecrübe işte.
Geçen zaman için de üzülme bence.
Artık iyi bir ders almışsın.
Alışkanlığın yarattığı bu boşluk geçer bi süre sonra.
O kesin. Fakat bence sen her boşluğa düştüğünde sığınacağın liman yaparsın bu adamı. O da izin verirse.
Bikaç gün konuşmayalım diyerek bile açık kapı bırakmışsın. Bu süründürmek resmen.
Gerçi karşındaki insana bu tavrın koymuyorsa kendi bileceği iş.
Ben anlamıyorum, bir insanı tanımak 6 ay yeterli bire süre değil mi? Olmayacak dediğiniz bir ilişkiye niye 2 yıl verip, adamı da umutlandırıyorsunuz? Erkek de yapsa kadın da hoş değil bence. Yerini dolduracak birisini bulmak istediğinize göre, bol bol sosyalleşin bari. Başka bir tavsiye düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?