Ve Ayrildik.. Ben bunu nasil atlaticam?

anlıyorum o zaman dogru karar vermıs olabılırsınız ama bırını adam edıp de sonra yoluna gtmek zor olacak senın ıcın
Evet. Buyuk konusmak istemiyorum ama bir daha asla tam kafama oturmayan biriyle beraber olmayacagim. O kadar emek, zaman, ve sonucta benim icin bir hic

Evet. Buyuk konusmak istemiyorum ama bir daha asla tam kafama oturmayan biriyle beraber olmayacagim. O kadar emek, zaman, ve sonucta benim icin bir hic
oyle bakmamak laZım tecrubeler duygulara anlam kazandırır bence hayatta hıcbırsey oylesıne yasanmıyor

Sizin de basiniza geldi mi? Nasil oldu biraz anlatirmisiniz? Benzer hikayelere ihtiyacim var
Ben sadece sonuç kısmını yazayım sana. Aynı sebeplerle terkedip bıraktığım adam uzun süre peşimden koştu ama benden önce nisanlandi. için rahat olsun yani, hiçkimse ölmüyor şaka bir yana erkekler çok daha acımasız bizlere gore, ayrıca zorla da güzellik olmaz değil mi ama.

Eski sevgilimi onunla ilk cikmaya basladigim zamanlar daha unutamamistim. Simdi umrumda degil kendisi. Ama bu iliskiyi baslatan o mu diye hic dusunmedim desem yalan olur.
valla ben direk öyle düşündüm :) kesinlikle öyle biraz düşünürseniz sorunun ne olduğunu anlarsınız.... ama şu anda umrunuzda olmaması da çok güzel.... ama siz bilinçli veya bilinçsiz onu unuturken... burda bir insanı eski durumdaki siz gibi bırakıyorsunuz buda çok kötü...

Biliyorum ama sirf o mutlu olsun diye de onunla beraber olamam ki.. Zaten neredeyse bir yildir bunu yapiyorum. Onun sevgisi olmasa coktan bitmisti. Bilmiyorum.. Hakkimizda hayirlisi. Ben kendimi dusunecegim bundan sonra. Ne yazik ki onu mutsuz ettim. Kendim de mutsuzum. Onsuz bi hayat dusunmek zor ama deneyecegim

Ayrildin ya şimdi adı aşk oldu işte.Hele birde yanında bir kız görürsen yakın zamanda tam aşık olursun.
Yasin kaç bilmeme ama aşk acı cekme sonucu oluşur.Sen asiksin seviyorsun bu kişiyi ama ,acı cekmedigini sevgin için savasmadigin için yaşadığın ilişki cazipbgelmiyor .Yanlış yapıyorsun bana göre.
Yanında birimini görmem lazım.
Kızlar kendini ağlatan erkeklere aşık olurlar

Haklisin. Belki oyle olur. Kafamdaki tilkilerden kurtulmam gerekti. Bence bu lazimdi. Insallah yanlis birsey yapmiyorumdur

Sevgilin biliyor muydu ona aşık olmadığını?
Yazık olmuş ona da.
Ama tecrübe işte.
Geçen zaman için de üzülme bence.
Artık iyi bir ders almışsın.
Alışkanlığın yarattığı bu boşluk geçer bi süre sonra.
O kesin. Fakat bence sen her boşluğa düştüğünde sığınacağın liman yaparsın bu adamı. O da izin verirse.
Bikaç gün konuşmayalım diyerek bile açık kapı bırakmışsın. Bu süründürmek resmen.
Gerçi karşındaki insana bu tavrın koymuyorsa kendi bileceği iş.

Eger hersey yolunda olsa ayrilmazdin .

Onun icin bence zamanla alisacaksin , insan nelere alismiyorki ..

Ben anlamıyorum, bir insanı tanımak 6 ay yeterli bire süre değil mi? Olmayacak dediğiniz bir ilişkiye niye 2 yıl verip, adamı da umutlandırıyorsunuz? Erkek de yapsa kadın da hoş değil bence. Yerini dolduracak birisini bulmak istediğinize göre, bol bol sosyalleşin bari. Başka bir tavsiye düşünemiyorum.

Ona asik oldugumu bilmiyor muydu bilmiyorum. Erkeklerde kadinlarin duygularini abartma huyu oldugunu dusunuyorum. Belki ona asigim zannediyordu bilmiyorum. Ben onu uzdugum icin kahroluyorum zaten. Ama boylesi daha iyi. ondan uzaklasmak benim icin cok zor. Aliskanlik var cunku. ama dediginiz gibi limanim olmamasi icin gayret gosterecegim.

Ben de umutluydum. Birseyler yoluna girer ve bir gelecegimiz olur diye bende umut doluydum. Ama tukenmislik hissediyorum iste. Bende hayal kirikligi yasiyorum. uzulen sadece o degil..

aşk ne ya hu göz yanılması.. sevgidir aslolan. 2 yıl çok iyi anlaşıp vakit geçirip sonra aşk derdine düşmeyi anlamıyorum. aşık olduğun kişiyle bu kadar iyi zaman geçirip anlaşabilecek misin.aşık olduğun kişi sana o kadar değer verecek mi. aşk 3 günlük hikaye o kadar..

Her sey gecer,heekes unutulur. Yalniz kalmayin,kafanizi baska seylere yogunlastirin :)

Şimdi o çocuğun açsından bakınca olaya, siz adam etmek için uğraşmışsınız oda adam olmak için uğraşmış... Sizin için kendini değiştirmiş, size ne kadar değer verdiği aşikar. Sonrada onu adam edip yarı yolda bırakıp gitmek... Ee bu adam sizin için boşuna mı çırpındı? Bir HİÇ için mi. Olaya sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz. Erkek arkadaşınız için çok üzüldüm.. Siz düzeltmek için, o ise düzelmek için uğraşmış, hemde sizin için... Sizce hanginiz daha çok uğraşmışsınız?

kafami buluyon sen elalem seven heleki de uzmeyecek adam ararken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…