Ve Ayrildik.. Ben bunu nasil atlaticam?

Ikimiz de cok emek verdik. Ben bi onu cok sevdigimi ve onsuz yapamayacagimi hissediyorum, bi tukenmislik, yilmislik hissediyorum..

Onun yerine hemcinsiniz bir arkadaş bulup onunla faaliyetler yapın.
Sizdeki alışkanlık olmuş besbelli.
Arayacağınız şeyler hissiyatla alakalı değil farkındaysanız, 'biri' olunca, birlikte yapıldığında keyif veren şeyler.
Aramayın, aşık değilseniz sakın aramayın.

Aşk ile sevgiyi hangi kıstasla bu kadar net ayırabiliyorsun merak ettim ? Aşk ki geçici olandır, kısa sürelidir ömrü, evlenince özellikle yavaş yavaş farkettirmeden biter, çoğu zaman hatalara sebep olur, göz boyar.. Sevgi ve arkadaşlık ise baki kalandır. Aşk bittiğinde yanınıza kalan ve sonsuza dek sürecek olan sevgi ile bir ömür "hayat arkadaşı" olunur. Bir ömür mutlu kalınır.. Ki bu zamanda "beni gerçekten seviyor" diyebileceğin insanı bulmak da samanlıkta iğne bulmak gibi.. Herşeyi geçtim aşık değilsen ve duyguların yetmiyorsa 2 yıl neden ilişkini devam ettirdin ? Bu eski erkek arkadaşına yapılmış bir haksızlık ve hayatından büyük bir bölümü çalmak değil midir ? Eski konularını bilmiyorum ha dersen ki en başıda aşıktım, sonradan aşkım bitip yetmemeye başladı, o zaman da sana sorum bitmeyen aşk var mı sanıyorsun ? Olurdu. Bitmeyen aşk olduğunu sanıyorsan ütopik bir dünyada yaşıyorsun. Ama bitmeyen sevgi vardır ve bu güzel olandır :) Sözün özü ayrılma sebebin garip geldi, en azından kendimi erkek arkadaşının yerine koyduğumda sanırım dünya başıma yıkılırdı. O yüzden senin değil de erkek arkadaşının toparlanma süreci daha endişe verici görünüyor gözüme...

Ben her zaman onu cok sevdim. Simdi de seviyorum. Ama onu hic bi zaman o oldugu icin sevmedim. Surekli kotu huylarindan arindirmaya, daha sorumlu bi adam haline getirmeye calistim. Kafamda cizgidim "es" tanimina onu uydurmaya calistim. Ve simdide tum bu yaptiklarim anlamsiz geliyor. Tum bunlari yaptigim icin yorulmus hissediyorum kendimi. Tum bunlari yaptigim icin onun hayatinda herseye yon vermem gerektigini, ona biraksam sacma sapan kararlar alacagini dusunuyorum. Tum bunlar yuzunden kendimi annesi gibi goruyorum.. Anlatabildim mi?

Anlatabildiniz.. Şuan ilişkiye başlama şekliniz ve ilişkiniz gözümde daha yanlış bir hale geldi. Bu hayatta her zaman "onu değiştirebilirim" diye değil, "ona katlanabilirim" diye yola çık. Özüne aşık olduğunuz insanı bulun, kimseyi kalıplarınız içine sokamazsınız. Sokmaya da hakkınız yok, herkes ayrı bir dünya, onu da öyle özüyle kabul edip sevebilecek biri var belki, neden kendi kalıplarınıza uydurmaya çalışıyorsunuz.. Evet yaptığınız o adama büyük haksızlıktır ama her ne olursa olsun evliliğiniz daha büyük hata olurmuş. O yüzden geç gelen bir ayrılıkta olsa, ayrılmanız ikiniz için de iyi olmuş.. Bundan sonraki ilişkilerinizde hatalarınızdan ders çıkarıp, özüne aşık olmadığınız adamlara tenezzül etmeyin. Hem üzmemiş hem de üzülmemiş olursunuz.. Sorunuza gelince arkadaşlarınızla zaman geçirerek ve kendinize eğleneceğiniz zamanlar ayırarak toparlanma sürecini hızlandıracaksınızdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…