• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve ayrıldık

Ben de agir konusani terk ederim, o terbiyesiz sozlerini de mih gibi cakarim zihnime
3 ay görmeyipde gördüğünde bana kızıp bağıran adamsa ağırda konuşurum sayarımda.
15 gün benmle sıradan biriymişim gibi knşursa konuşurum.
ben düzelelim artık hadi dedikçe hala bişilere takıosa, bana ait olmayan şeyleri benmmiş gibi bana bağırıp suratıma bakmıosa hazırladığım herşeyi kırıp çıkıp gidiosa, en ufak lafımda uff diyip dönüosa yapcak bişi yoktur cnm. 7 aydır çok iyiydik. 15 gün el muamelesi görürsen hayat şartları; ağzıma geleni dökerim.

3 ay görmeyipde gördüğünde bana kızıp bağıran adamsa ağırda konuşurum sayarımda.
15 gün benmle sıradan biriymişim gibi knşursa konuşurum.
ben düzelelim artık hadi dedikçe hala bişilere takıosa, bana ait olmayan şeyleri benmmiş gibi bana bağırıp suratıma bakmıosa hazırladığım herşeyi kırıp çıkıp gidiosa, en ufak lafımda uff diyip dönüosa yapcak bişi yoktur cnm. 7 aydır çok iyiydik. 15 gün el muamelesi görürsen hayat şartları; ağzıma geleni dökerim.
E yerinde olmus ayrilmaniz zaten iyi olmus

E yerinde olmus ayrilmaniz zaten iyi olmus
zaten ben ayrılmamıştım. o döndü bi tarafını gitti. ertesi günde çağırdık konuştuk. hala beni suçladığı için saydım. içim rahat benm. yapacağımı yaptım. hayırlı yada hayırsız aklıma almıo zaten. bi kaç güne anlarım iyimi kötümü oldu diye

Back
X