- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.321
- 798
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
ayrıldım zaten canımyani bildiğin hırtmış adam.
seni ilk tanırken tipini görmemiş mi kör mü olmuş. yaşını söylediğinde sağır mı olmuş??
bunlar tam bir fiyasko.
fikir uyuşmazlıkları varsa zaten bitmeli hadi burda haklı desem fikir uyuşmazlığını bile bile tatile çıkmak istemesi yine haksız çıkarıyor onu..
seninle pazarlık yaparak nişanı konuşması da tam bir ayıplık abidesi.. yol yakınken kendini ezdirmeden yol ver gitsin.
Zaten gitsende gelince sen evli değilken benimle tatile gittin basit kizsin seninle evlenemem vs derdi bu adam kafa başka çalışıyor iyi olmuş Rabbimin sevdiği kulmussun erken göstermiş yüzünüyok canım benim ayrı odalarda yatacaktık asla istediği olamazdı bunu biliyodu..
neden benimle oynadı anlamıyorum ki.. ne yaptım ben ona? kendisi evlenelim diye tutturmuştu..Zaten gitsende gelince sen evli değilken benimle tatile gittin basit kizsin seninle evlenemem vs derdi bu adam kafa başka çalışıyor iyi olmuş Rabbimin sevdiği kulmussun erken göstermiş yüzünü
ayrıldım zaten canım
amin canımüzülme üzülme.. çok güzel yapmışsın sonradan fark ettim konu başlığını çünkü sinirimi bozdu adam.
iyi bile dayanmışsın buna. sana değer veren, saygı duyan biriyle olman dileğimle..
Hic sorma bu soruyu kendine boşver inan cevap bulsanda yetmeyecek sana gerekte yok. Karakteri oturmamış çocuğun napcan kurtuldum de sukret Rabbim gönlüne goresinj versin inşallahneden benimle oynadı anlamıyorum ki.. ne yaptım ben ona? kendisi evlenelim diye tutturmuştu..
hem de nasıl gelgitli, bi soğuk davranıyodu bi sıcak.. dengesizmidir nedir anlamadım gitti..Iyi yapmissin yaş konusu önemli onlar için .evlendikten sonra bi kavgada bunu one surer huzurunu kaçırır.gelgitleri çok olan birine benziyor evliliktede böyle olursa zor olur.
evet sineye çektim çünkü ilk kez bana biri bu kadar ciddi yaklaşmıştı, gercekten evlenmek istiyo sandım, ve yaşım geciyo ailem evlenmemi istiyo diye kenara sıkışmıştım. onun bana yaptıklarını biri 20 yaşında yapsa asla katlanamazdım..Başta bir heves olaya dalmış zamanla sıkıntılar ve çevre baskısı çıkmış. Bu sefer soğur gibi olmuş ama ailenle filan tanıştığı için geri adım atamamış. O da tatile gidip seninle yakınlaşmak istemiş. Sen ona da olumsuz yaklaşıp deşince dökülmüş.
Ben öyle anladım.
Bu adam sana zaten düzgün davranmıyormuş ama sende bir tuhafsın. Adamın her şeyini neden şimdiden sineye çekiyorsun ya? Ne gebeliğin var?
Ayrıca muhafazakarlık, müstakbel nişanlısının kıyafetine karışıp beraber tatile gitmeyi kapsamıyor zaten.
benim de hatalarım oldu güvenemiyodum ona, ve ona yansıtıyodum, ama nasıl güveneyim yaptıkları da ortada.. kaldı ki başından beri hissediyodum biteceğini, o yüzden de bi güvensizlik vardı, bilmiyorum belki de ben kuruntu yaptım..Denizde kum,adamda hata.
İyi ki ayrılmışsın vallahi
bizim kaynaşıp birbirimiza alışmaya ihtiyacımız varmış o yüzden istemiş, bunun neresi kötüymüş..tatile gitsen bütün bu sorunlar hallolacakmıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?