ve ayrıldım sonunda..

Evlenmiş olmak için evlenme. Bu gün sadece annenin babanın iki akrabanın ağız kokusunu çekiyorsun.
Evlenince çekeceğin ağız kokularının haddi hesabı yok. İçine sinen , senin için mantıklı biriyle evlen

bu arada herkesten saklıyoduk yaşımı, yani çevre baskısı olacağını pek sanmıyorum..

benim kız arkadaşımla eşi arasında sadece 3 ay vardı.
her kavgada söylüyormuş.üstelik bunu bilerek evlendi.
şimdilerdede kıza pehlivan diyormuş.
kızda 50 kilo anca.

yaş konusu bile bakış açısını göstermiş, diğer olaylara hiç girmiycem...çıkamam çünkü.
cok kızdım adama...

ben de çok kızgınım.. bi güzel oyaladı beni..

bu arada herkesten saklıyoduk yaşımı, yani çevre baskısı olacağını pek sanmıyorum..

Hatayı orada yapmışsın zaten
Yaşını saklamasına izin vermeyecektin, buna izin vererek evet ben yaşlıyım, kusurluyum, boyun eğiyorum imajı vermişsin, onun da bir tarafı kalkmış. Şükret bence daha kötü olabilirdi, ucuz kurtulmuşsun

kesinlikle en doğrusunu yapmışsın. en uyuz olduğumda dediğin gibi hem evlenme teklifi ediyor hem ailenle gelip tanışıyor madem emin değildin niye geldin diye sorarlar insana ??? boşver hiçte kafana takma o kendi tipine kilosuna baksın ilk önce ne demek ya senin ağırlığınla mı evleniyor ... yani inan benimde karşıma o kadar bu tipte insan çıkıyor ki çıldırmamak elde değil feminst gruplara katılacağım o derece bir ülkede %80 erkeklerin hepsi mi odun olur ya ya da hepsi beni buluyor

Simdiye kadar yapmaman hataydi.adama gore sen buyuksun acik giyiniyorsun sorunlariniz var amma beraber tatil yapa bilrsiniz kaynasmak icin.adami niyeti belli bacim sakin uyma boyle adama pisman olursun

aman sapık herifff bosverrr kurtulmussun insanlar nisandan dgeil dügünden bile döner bosver milleti sen kendi mutluluguna bak

Yasim geciyor diye apor topar tanimadan evlenme sakin bende o yaşlarda evlendim keşke daha iyi tanisaymisim dedim

Bir kadının başka bir kadına kaşar diye nitelendirmesi hiç hoş değil sevgili üye

Simdiye kadar yapmaman hataydi.adama gore sen buyuksun acik giyiniyorsun sorunlariniz var amma beraber tatil yapa bilrsiniz kaynasmak icin.adami niyeti belli bacim sakin uyma boyle adama pisman olursun
ama ayrı odalarda yatcaktık, böyle bişeye yanaşmıcağımı biliyodu ve sahil kenarına da gitmicektik, buna rağmen niyeti bozmuş olabilir mi? bi de evlenmeden bunu yaşamaya karşıydı cidden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…