- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
- 333
- Konu Sahibi Yokuspokus
Neden bu kadar bagirip cagirdiniz, sebebini yazsaydiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soylemek istedigim hakareti tabiki onaylamiyorum bir cocugu patlama noktasina getirecek okadar cok sey yasaniyorki bazen bayanin sorunu ne bilmiyorum ama bazi anneler ve babalar gercekten katlanamayacak kadar kotu olabiliyorlar onlar icin soylemistimGenel olarak anneler çocuklardan önce gidiyor.
Babaannem yataklara düştüğünde yurtdışındaki halamın gelip başında hüngür hüngür ağlayıp "keşke daha önceden kıymetini bilseydim" diye dövündüğünü gördükten sonra bazı şeylerin farkına vardım. Ki ikisinin arasında 15 yaş fark vardı ve 20yi aşkın senedir konuşmuyorlardı.
Öte yandan benimde annem sivri dillidir laf sokar yapacağını yapar ama genelde evlat körüklüyor bazı şeyleri. Bizimde aramızda çok şey geçti çok kavgalar ettik evden gittiğimde oldu ama bir kere olsun anneme "anlayamıyor musun zekan yetmiyor mu?" cümlelerini kurmadım,kurmam da. Pişman olacağım,o gidince arkasından keder duyacağım sözleri söylememeye gayret ediyorum her zaman. Ki anne misiniz bilmiyorum ama sizin evladınız böyle dese gururunuz kırılmaz mı?
Tabiki öyledir evet ama hala anne babasıyla görüşüp konuştuğuna göre çok çok kötü insanlar olduğunu düşünmüyorumsoylemek istedigim hakareti tabiki onaylamiyorum bir cocugu patlama noktasina getirecek okadar cok sey yasaniyorki bazen bayanin sorunu ne bilmiyorum ama bazi anneler ve babalar gercekten katlanamayacak kadar kotu olabiliyorlar onlar icin soylemistim
burada bana da "anneye öyle denir mi, babaya öyle konuşulur mu" diye giydirenler oluyor, sana da oldu ve olacak lütfen takma.
emin ol sen haksız yere annene böyle konuşsan cevabını alırdın, herkes suçunu biliyor ki ona göre davranıyor.
anne tarafından yaralanmak, benimsenmemek bambaşka bir şey ve "kişki iyli dimisiydin bikbikbik" safsatalarına tahammül bir yerden sonra bitiyor.
bütün kalbimle sarılıyorum sana, umarım biraz olsun sakinleşmişsindir ve tekrar yaşanmaz.![]()
Çocukluğum aklıma geliyor ara ara yara bere içinde hep baskı çok sevgisiz büyüdüm ben ya
Bizde de dayak yoktu ama annem babamla ve akrabalarıyla okadar meşguldu ki hiç sevgi göstermedi bir fotoğrafımız var ben 9-10 yaslarındayım 23 nisan gösterim vardı, çekilirken artık dayanamayıp annemin elini omzuma atmıstım ordanda elini tutmuşum gülümseyerek, annemin surat beş karış
Şimdilerde kızımı çok sevıyor sürekli sevgi sözcükleri dilinde beni neden sevmedin diye hep soruyorum içten içe
Acına çare olamıyorum ama paylaşıyorum gangsta
Biz şimdi farklı sehirlerdeyiz aramız eskiye göre muazzam. Sana da tavsiye ederim birkaç yılı buluyor ama düzeliyor yada mış gibi oluyor
Teşekkür ederimAgzina saglik seker , rahatlamissindir
Soylenecek cok sey var ama yasamayan anlamaz bu mevzuyu o yuzden ben sana sadece "anliyorum" ve "yanindayim" diyorum
evladim bana soylese aglardim demissin, neden?
sen oyle yapmadigin/yapmayacagin icin mi? yoksa senin evladin daha kucuk sen resitsin ondan dolayi mi?
Bak baska konuda kendimizden icin mukemmel anneler olamayiz, hatalarimizla variz dedik,
neden annenin de kusurlu biri oldugunu kabul edip kafanda bu konuyu bitirmiyorsun ki?
önce kendini savunmaya çalıştı, sonra olmayınca "Böyle düşünüyorsan görüşmeyelim o zaman kızım, beni ölmüş say, sen bilirsin, sen nasıl huzurlu olacaksan öyle olsun" dedi.
"Huzur bulamıyorum anlamıyor musun?!" deyip devam ettim "Zekan mı yetmiyor?" diye. "
Ağır yaralılar sükunetle köşeye çekilmeli