... ve beklenen oldu

guz_1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
3.236
864
123
331 dönemde asker yolu bekledim. Dertlerimizi hep beraber paylaştık. Çok ağladık çok üzüldük .Ve sonunda geldiler askerlerimiz diye havalara uçtuk. Lakin şimdi eşyalarımı toparlıyorum. Boşanıyoruz. Çekilen onca sıkıntıya değdimi diye içleniyorum.

Bu süreci yaşamış olanların desteğine ve tavsiyelerine ihtiyacım var sanırımki buraya yazma gereği hissettim.

Vamı aranızda severek ayrılan ...

Varsa süreci nasıl atlattılar yada atlatıyorlar ?

canım geçmiş olsun
ne sebep oldu bu noktaya gelmenize

yaa nasıl severk ayrılmak öyle sey mı olurr sevıyorsan nasıl biter kii:43:

canım geçmiş olsun
ne sebep oldu bu noktaya gelmenize

inan şuan bu soruna cevap verecek kudretım yok. yarın ev buldum tasınıyorum .birac gune de ınternetım baglanır . uzun uzun yazarım. sanırım su an sadece surecı atlatmak adına tavsıyelere ıhtıyacım var. Ama yarın norologa gıdıp sınır hapı alınca sanırım daha rahat konusabılırım

yaa nasıl severk ayrılmak öyle sey mı olurr sevıyorsan nasıl biter kii:43:

bitiyo işte bir şekil. Nasıl oldugununa biz bıle anlam veremıyoruz henuz cok yenı. ama yukarıdada yazdıgım gıbı ılerleyen gunlerde uzun uzun yazarım

çok üzüldüm. ama madem seviyosunuz niye böyle oldu? sorunlar her evlilikte olur kavgalar kırıklıklar. ama zaman geçer unutulur. ne yaşadınız da bu kadar umutsuzsun?

inan şuan bu soruna cevap verecek kudretım yok. yarın ev buldum tasınıyorum .birac gune de ınternetım baglanır . uzun uzun yazarım. sanırım su an sadece surecı atlatmak adına tavsıyelere ıhtıyacım var. Ama yarın norologa gıdıp sınır hapı alınca sanırım daha rahat konusabılırım

anladım canım allah sabır versin, şuan yas dönemin, keşke acını hafifletcek bişey diyebilseydim, umarım süreci bu hızlı atlatırsın canım:13:

bitiyo işte bir şekil. Nasıl oldugununa biz bıle anlam veremıyoruz henuz cok yenı. ama yukarıdada yazdıgım gıbı ılerleyen gunlerde uzun uzun yazarım

gerçekten çoook üzüldümm canım umarım fazla hasar görmeden atlatrsın bu durumu

Bende merak ettim erkeğin ailesi mi sebep?

çok üzüldüm. ama madem seviyosunuz niye böyle oldu? sorunlar her evlilikte olur kavgalar kırıklıklar. ama zaman geçer unutulur. ne yaşadınız da bu kadar umutsuzsun?

artık son nokta kavga gurultu kısımları bıttı . umut kendi duygularım adına bıle yok

evet sayılır. nerden bıldın. hep aynı sahne degılmı
olgun erkek olsaydı seni seçerdi ailesinede rest çekerdi ama üzülme bakarsın eşin yanlışından döner

artık son nokta kavga gurultu kısımları bıttı . umut kendi duygularım adına bıle yok

canım allah yardımcın olsun çok zor bi dönem ne ilişkiler ne evlilikler bitiyo işte böyle böyle. bekliyosun sabrediyosun herşeye göğüs geriyosun tam oldu diyosun sorunlar başlıyo. 5 senedir bende bekliyorum evlilik falan şu an çok uzak gibi allah hepimizin hakkında hayırlısını; bize de çelik gibi sağlam sinirler versin...

bende ayni durumdayim, inan en iyisi onu görmemek, duymamak vede ben onunla olan zamana ait bir cöp bile birakmadim.
Komple herseyimi attim, yeni yeni aliyorum.
Bu iyi geldi gercekten.

olgun erkek olsaydı seni seçerdi ailesinede rest çekerdi ama üzülme bakarsın eşin yanlışından döner

esım donse ne olur ben dagılmısım bır kere . Artık ben donmek ıstermıyım. Bu saatten sonra dönüş yok gibi.
Evi buldum yarın temızlıge gıdıyorum . salı gunude tasınıyorum.
En acısıda salı gunu evlılık yıldonumumuz oluşu

Back
X