... ve beklenen oldu

canım allah yardımcın olsun çok zor bi dönem ne ilişkiler ne evlilikler bitiyo işte böyle böyle. bekliyosun sabrediyosun herşeye göğüs geriyosun tam oldu diyosun sorunlar başlıyo. 5 senedir bende bekliyorum evlilik falan şu an çok uzak gibi allah hepimizin hakkında hayırlısını; bize de çelik gibi sağlam sinirler versin...

amın gercekten su an en ıhtıyacımız olan sey sanırım saglam sınırler bu sebeple dr gısıp ılac almayı planlıorum . vucuduma zarar vermeden bu sınır onlemını almaya bakacagım

bende ayni durumdayim, inan en iyisi onu görmemek, duymamak vede ben onunla olan zamana ait bir cöp bile birakmadim.
Komple herseyimi attim, yeni yeni aliyorum.
Bu iyi geldi gercekten.

brn sımdılık evden bı kac esya alyım dıyorum .almasammı sence

madem bitti acınıda yaşayacaksın canım yaşayacak ve tüketeceksin biz ne dersek boş tek ilacın zaman

esım donse ne olur ben dagılmısım bır kere . Artık ben donmek ıstermıyım. Bu saatten sonra dönüş yok gibi.
Evi buldum yarın temızlıge gıdıyorum . salı gunude tasınıyorum.
En acısıda salı gunu evlılık yıldonumumuz oluşu

yıkıcı olan ve sizi bu noktaya getiren şahıs kimdi?

eger esini hala seviyorsan igne bile alma bence.
Inan durdukca anlam yükleniyor o esyalara, sacma sapan hatiralar gelir aklina.

evet olabılır ama daha sonra anlatacagım sebeplerdende anlayacagınız uzere benım emeklerle aldıgım esyaları ayrılıga zemın hazırlayanlar kullanacak olması benı kıskırtıyor. eger cok gerekırse sonra cope atarım dıyorum

madem bitti acınıda yaşayacaksın canım yaşayacak ve tüketeceksin biz ne dersek boş tek ilacın zaman

mutlaka zaman herseye care.

yıkıcı olan ve sizi bu noktaya getiren şahıs kimdi?

bana gore tek suclu kendısı. bence kım ne yaparsa yapsın. ortam hazırlayan yada ızın veren o ise tum sucluda odur

eger esini hala seviyorsan igne bile alma bence.
Inan durdukca anlam yükleniyor o esyalara, sacma sapan hatiralar gelir aklina.

slm bugün senin hikayeni okumuştum kartal kız görünce şaşırdım seni.. konu sahibi arkadaşım Allah yardımcın olsun kaç yıllık evlisin

evet olabılır ama daha sonra anlatacagım sebeplerdende anlayacagınız uzere benım emeklerle aldıgım esyaları ayrılıga zemın hazırlayanlar kullanacak olması benı kıskırtıyor. eger cok gerekırse sonra cope atarım dıyorum

mutlaka zaman herseye care.

bana gore tek suclu kendısı. bence kım ne yaparsa yapsın. ortam hazırlayan yada ızın veren o ise tum sucluda odur
bu yeni evlilerin ayrılması çok üzücü keşke bir mucize olsada birleşseniz

slm bugün senin hikayeni okumuştum kartal kız görünce şaşırdım seni.. konu sahibi arkadaşım Allah yardımcın olsun kaç yıllık evlisin

3 yıl evlılık 3 yıl flort

ev fln tutulduguna göre biraz zaman olmus herhalde bosanmaya karar vereli?

yok canım cok yenı . dun aksam alındı.
gece toparlandım bugun ev buldum yarın temızlıcem ertesı gun tasınıcam

daha cok yeni Allah yardimcin olsun. Ama masallah güclüsün bu güzel bisey.
Benden sana tavsiye, ilaca fln baslama. Gerek yok gercekten. Uyusturulmak senin yarani iyilestirmez.
Dimdik dur bakalim. ELbet esin hatasini anlar ve barisirsiniz insallah.

3 yıl evlılık 3 yıl flort

yok canım cok yenı . dun aksam alındı.
gece toparlandım bugun ev buldum yarın temızlıcem ertesı gun tasınıcam
jet hızıyla karar almanız yanlış olmuş şöyle 3-4 ay birbirinize zaman tanısaydınız keşke nedir bu engel? Önce gurur sonra ailesimi?

daha cok yeni Allah yardimcin olsun. Ama masallah güclüsün bu güzel bisey.
Benden sana tavsiye, ilaca fln baslama. Gerek yok gercekten. Uyusturulmak senin yarani iyilestirmez.
Dimdik dur bakalim. ELbet esin hatasini anlar ve barisirsiniz insallah.

anlaması bısey degıstırexwgını sanmam. ılacı tansıyon hastasıyım vucudum zarar gormesın dıye kullanıcam . zaten hafıfı bısı verır muhtemelen sınırlerım yatıssın dıye

geçmiş olsun..
evlatlarının yuvalarını kötü yönde etkileyen ailelere inanamıyorum...
kendi hırslarını ön plana çıkarıp kendi çocuklarının mutluluklarını hiç eden yuvalarının yıkılmasını bile umarsamayan .. ALLAH büyük sabrını vericek inş..
umarım eşin hatasını anlar ve sana yalvararak dön der.....
hakkında hayırlısı rabbim pişmanlık vermesin....

jet hızıyla karar almanız yanlış olmuş şöyle 3-4 ay birbirinize zaman tanısaydınız keşke nedir bu engel? Önce gurur sonra ailesimi?

canım anlatmayı bende ısterım lakın kız kardesı bızde kalıyo su an . bu sıteye takılmıgımı bılmıyorlar gırıp okumlarını ıstemem. bu sebepten uzun uzun yazamam. ama ınan evıme ınternet baglanır baglanmaz uzun uzun yazıcam buna benımde ıhtıyacım cok

geçmiş olsun..
evlatlarının yuvalarını kötü yönde etkileyen ailelere inanamıyorum...
kendi hırslarını ön plana çıkarıp kendi çocuklarının mutluluklarını hiç eden yuvalarının yıkılmasını bile umarsamayan .. ALLAH büyük sabrını vericek inş..
umarım eşin hatasını anlar ve sana yalvararak dön der.....
hakkında hayırlısı rabbim pişmanlık vermesin....

amin demekten bısey gelmıyo elden

Back
X