Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılık kararı almışsınız, sen ev buluyorsun taşınacaksın ve kızkardeşi siz de kalıyor. Ne demek bu ya? Belki de şu anda konuşsanız herşey değişecek ne işi var sizde kız kardeşinin. Eşyalar konusuna gelince, kendine yeni bir hayat kuruyorsun, ihtiyacın olan her eşyayı al. Şu anda sıfırdan başlayacak gücün var mı bilmiyorum ama o kadar enerjin olduğunu sanmıyorum. Kendi düzenini kur, sonra yavaş yavaş değiştirirsin eşyaları. Kimseye bırakma eşyalarını, gerekirse at, yak ama onlara bırakma. Senin emeklerin var o eşyalarda.
çok üzüldüm güzüm ya
biz seninle beraber asker yolu beklemiştik..
nasıl da zor geliyodu o günler,bitmek bilememişti bi türlü o şafak..
bu kadar çabuk tükenen ne?
sevgi varsa,nolur gurur yapma ve mücadeleye devam et..
pes etme sen.. seviyorsan gerçekten eğer..
Ayrılık kararı almışsınız, sen ev buluyorsun taşınacaksın ve kızkardeşi siz de kalıyor. Ne demek bu ya? Belki de şu anda konuşsanız herşey değişecek ne işi var sizde kız kardeşinin. Eşyalar konusuna gelince, kendine yeni bir hayat kuruyorsun, ihtiyacın olan her eşyayı al. Şu anda sıfırdan başlayacak gücün var mı bilmiyorum ama o kadar enerjin olduğunu sanmıyorum. Kendi düzenini kur, sonra yavaş yavaş değiştirirsin eşyaları. Kimseye bırakma eşyalarını, gerekirse at, yak ama onlara bırakma. Senin emeklerin var o eşyalarda.
bence kararından dönme döneceksende biraz burnu sürtsün ailesini silmek nasıl oluyomuş öğrensin azıcık karı kıymeti bilsinler bunlar neya evlenince komlpe ailesiyle evleniyoruz,bak sana en basit bi örnek söyleyeyim benim görümcem annesinin yanına tatile gitti altınoluğa 1,5 aylığına 2 çocuğunuda yanına aldı kocasıda burda kaldı işe gidip geliyo adam ben çalışıyorum hastayımda zar zor bişeyler hazırlıayıp yiyorum eşim kaç gündür benimle eniştemi yemeğe çağıralım diyo ben hastayım hemde iki gündür hastaneye gidip geliyorum iğne yiyorum hastane çıkışında bunu diyo şimdi sen ne yapardın bende dedim ki senin ablan kocasını bırakıpta denize 1,5 aylığına gitmeseydi kocasını o düşünmüyosa benmi düşüneyim dedim hasta olmasam neyse ben kendim dedim zaten eniştesine biz ne yiyosak sende onu yersin gel dedim ama her akşam arayıp davet etmek istiyo çıldırıcam onlar orda eğlensinler kaynanamla görümcem ama ben burda çalışıp oğluna bakayım ya bundan ibaret seninki benimkinin yanıında hiç
ben hepsini ya attim ya hediye ettim ya sattim...
ki cogu daha acilmamis paketindeydi...