ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah bundan sonra herşey sizin için daha iyi daha hayırlı olur. Çok daha mutlu olursunuz umarım.

Canım çok üzüldüm gerçekten. Ama sen böyle bir adamın yaptığı şerefsizlik yüzünden acı çekmeyi devam ettirmeyecek kadar akıllı bir kadınsın. Değmez biliyorsun. Geçmişi degistiremeyiz ama gelecege yön vermek senin elinde.şimdi acını bir süre çek. Sonra geriye bile bakma.kendine yepyeni mutlu bir hayat kur.minik yavrunun ve sen mutlu olun..

Çok geçmiş olsun. Bi önceki konunuzdan hatırladım sizi ama kadının abartması diye düşünmüştüm bende. Umarım en az zararla çabuk atlatırsınız.

Kadınların paranoyak olmaları sebepsiz değil ya. Artık kıskanan, eşlerini kısıtlayan kadınlara kızamıyorum ya da garip gelmiyor.

Midem bulanıyor artık. Ne adi ne şerefsiz erkekler var şu dünyada.

Toplu şerefsizlik!

Kızlar kusura bakmayın ne olur bugün o kadar insana laf anlatmak zorunda kaldım ki beynim patladı artık. .

Tam babamla konusucam karşısına oturdum. Bu ne zayıflık kızım diye girdi konuya birakmadin şu zikkimi diye çıktı. Yani cesaretimin içine etti. Tartıştık.

Bi türlü konusamadim ya babamla offf. Kardeşim biliyo direk boşa abla dedi. Sen konusmazsan ben anlaticam yeter diye baskı yapıyor. Duygularım çok karışık 2 lafı bi araya getiremez oldum.

Hazır hissedince mi konussam napsam.
Eşim aradı acmadim bu arada

Hazir olunca anlat ama anlatmadikca üstünde yük olacak ben hemen anlatirdim yüküm insin hafifleyim diye

Gelmiş geçmiş olsun diycem. Adamın para harcayacak daha önemli yerleri varmış.. Akıllı kadınsın iyi ki ortaya çıkardın

Bu arada ben babamı çok severim bi o kadarda cekinirim. Öyle kolay kolay karşısına geçip konuşma yapamam. Defalarca prova yaparım. Ay böyle derse ne dicem falan derim yani.

Ertelemek kolaylaştırmaz, aksine zorlaştırır..

Oha.
Şuan şok oldum.

Diğer konunu görmemiştim.

Ne ara bu adam musallat oldu da konu bu raddeye geldi ya hu.

Yuh.

Terbiyesiz. B.k yesin ya.

Ne yazsam bilemedim.
Acını paylasmak isterim kahve.

Hayatının geri kalanı daha hayırlı ve iyi olur demekten başka yazacak bir sey bulamıyorum şuan.

Üzülme demiyorum.
Üzül,
Ağla,
Öfkeni içinde tutma, dışarı vur.

Rahatlaman için ne gerekiyorsa yap.

Ertelemek kolaylaştırmaz, aksine zorlaştırır..

Bana diyecegi şey belli kızacak ilk başta. Ben sana evlenme demedim mi dicek. Laf anlamadin diyecek. Eşime kizarken bana da kızacak ben patlicam babaminda kalbini kiricam biliyorum. O yüzden sakinlesip öyle konuşmak istiyorum. Kendimi tutmam lazım çünkü.

Baban çok çok iyi bir baba anladığım kadarıyla çok zor bir şey bu durumu anlatmak ama anlatirsaniz rahatlayacaginizi düşünüyorum.. Allah kolaylık versin

baban sana böyle bir durumda kıyamaz gibi geliyor bana

Tabi aileni sen tanıyorsun. Ben genel dusundum

Arayi okumadan direkt yazdım.

Babanla konusmaya başlamadan önce giriş yap.
Sana anlattiklarimdan sonra beni yargilamani, elestirmeni istemiyorum baba sadece yanimda olduğunu bilmek istiyorum.

Sana ihtiyacım var diye başla.

Ben sana demedim mi cümlesini kurmasına izin verme.

@Kahve-Kokulu-Kadin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…