ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Senin su anda zaten patlamaya ihtiyacin oldgunu düsünüyorum sadece sen oldugun icin degil her kim böyle birsey yasasa bagirmaya cagirmaya ihtiyaci olacak sinirini kizginligini atmak icin. Ama anne baba kurban olmasin bu durumda o heriflen de konusmadin ona da patlayamiyorsun. Icine atacak dert degil bu

Kızlar ne olur içinizde boşanan varsa yazsın. Ailenize nasıl anlattiniz ?
Bi türlü giremiyorum konuya.

Kardesimde aynısını diyor abla hiç aglamiyosun bile bağırıp kizmiyosun senin için endişe duyuyorum falan diyor. Çok nötr kaldın dedi.

Bir yakınımın eşiyle sorunu olmuştu hep birlikte anne babasıyla konuştuk sadece kendine kalsa açamazdı konuyu üzülcekler diye

Canim konunu takipteyim.guclu kadinsin sen .ailenin destegiyle daha guclu hissedeceksin kendini.daha fazla erteleyip icine atma.bu kadar sessiz kalman da normal degil.agla bagir gerekirse ama bu kadar icinde yasama acini

Kaheve kokulu kadın mesajlarini okuyordum.. Cok uzuldum, bide okadar negatif dusunmeme ye calisiyordun

Konuya tam hakim değilim arkadaşım fakat kızlar etiketlemiş beni de... Demek ki kısmen aynı şeyleri yaşamışız.
Aldatıldım, zaten hep yalnız bir evlilik yaşıyordum. Boşandım, bu süreçte de inan çok zorlandım. Fakat yavaştan artık yaşadığımı hissetmeye başladım. Asla kolay olmadı, asla kolay olmayacaktır. Fakat inanıyorum ki bir gün toparlayacağız.

Kızlar ne olur içinizde boşanan varsa yazsın. Ailenize nasıl anlattiniz ?
Bi türlü giremiyorum konuya.
Canım benim ablam ayrıldı babam hiç istememişti evlenmesini vazgeçmesi için elinden geleni yapmıştı olmayınca madem istiyorsun evlen demişti
Bir yıl sürdü ablamınki aldatıldı önce bize söyledi akşam hep beraberken anneme ve babama anlattı
Aynen şöyle demişti
Sizinle konuşmak istediğim bir konu var kendi içimde sindirmeye çalışıyorum ama olmuyor
Bugün oturmaya diye geldim ama evime dönemeyeceğim
Evliliğim iyi gidiyor sanıyordunuz bende öyle biliyordum
Babam bana bu adamla evlenme dedin dinlemedim
Hata ettim ne yazıkki bunu bugün anladım
X beni aldatıyormuş
Ben artık ona eşim diyemem dedi
Babam x e sövdükten sonra nasıl olduğunu nasıl öğrendiğini emin olup olmadığını sordu
Sonrasında yanında oldular hep
X geldi gitti babam durdu karşısında
İki tanede yeğenim var babamlarla duruyorlar maddi manevi tüm sorumlulukları babamda diyebilirim

Erteleme en kısa sürede konuş bilsinler
Karşı taraftan hamle beklemene gerek yok
Tutki ayrılmadın sonrasındaki süreçte yine ailene ihtiyacın var bilmeleri gerek
Senin baban çok düşünceli bir adam
Eminim destek olacaklar
Kardeşini yanına al ve anlat
Ve kendini kasma ağlayacaksan ağla başka türlü hep içinde kalacak

Müge seni gördüğüme sevindim. . Aynı acı aynı hayat

Çok zor. Debelenip duruyorum. . Kardesimle beraber anlaticaz. Babamı bi çay bahçesine goturucez orda acicaz konuyu. Aglayamiyorum. Bide o arkadaş bana dedi ki senin kocan benim kocami yoldan çıkardı. Bende senin kocan salak mi aklı yok mu silah mi dayadi başına cikacaksin diye dedim. Kocami yaristiralim şimdi seninle dedim. Sınır bozucu yaratık ya.

Müge seni gördüğüme sevindim. . Aynı acı aynı hayat

Hiç üzülme, kolay olcak, vs vs demiycem. Canın acıycak, üzülüp kahrolucaksın. Zamanla daha iyi de olmayabilir her şey. Fakat içinde bulunduğum o kısır döngüden kurtulduğumu hissediyorum ya... Her şeye değer diyorum be!..

Sanirim ben çok güçsüz ise yaramaz bi kadınım

Çok safmisim

Bazı hemcinslerimiz gerçekten gerizekalı
Salla o kadını hiç muhattap olma
Çay bahçesi bence iyi bir fikir değil evde daha iyi olmazmı
Debelenmene gerek yok kuzum hayat bu sen kötü birşey yapmadın
Elbette baban sinirlenecek üzülecek ama geçiyor
Senin yanında olacak yükünü hafifletecek
Ablam ayrıldığında hamileydi üstelik elbirliğiyle toparladık
Şimdi çok daha mutlu hem ablam hem çocuklar

Ay ne maphusu bu arada ??

Yok evde kızar bağırır. Açık hava daha iyi olur diye düşündük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…