ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kaybeden varsa o adam sizi kaybetti. Depresif takilmayin şükür edin ki ikinci yüzünü görebildiniz. Allah yolunuzu açık etsin.

Ben burda birçok kez aldatilan kadınlara git Ailene anlat boşa dedim. Ama çok zormuş

Sanirim ben çok güçsüz ise yaramaz bi kadınım
Saçmalama be, kendine gel sapıtma.
Sadece boşluktasın. Şok yaşıyorsun.

O adam da dönüp sana yalvaracak, evliliğmizi bitirmeyelim çok pişmanım moduna girecek.
Yapılması gereken belli, sen yolunu bulacaksın zaten
Elbette yeni bir sayfa açmak kolay değil.
Ne imkansızlıklarla boşanıp sıfırdan bir hayat kuran ne kadınlar var bir bilsen..

enayi hissetmek kadar kötü bir sey yok. yani ben ogrendigimde tam olarak boyle hissetmistim cok gecmis olsun... ne diyecegimi bilemedim gercekten. yutkundum sadece konuyu okumayı bititrdigimde allah onu bildigi gibi yapsın

Mutlaka var. Bi konussam babamla bi sarilsam ona aglasam aglasam affet baba goremedim diyebilsem. Bi dertlesebilsem hersey çok iyi olacak. Babam yanımda olduktan sonra asamayacagim sorun yok benim.

Ben anlamadımki . Bu işin en kolay kısmı aileye anlatmak . Neden bu kadar zorlanıyorsunuzki . Sonuna kadar arkamdaydılar. Sizinkilerde olacaktır . Hakkınıza Hayırlısı olsun. Yavaş yavaş herseyi kabul edip , iyleşeceksiniz zamanla . Kimbilir belki daha büyük acılardan kurtarıyordur Allah sizi .

Babam çok farklı o yüzden zorlanıyorum.

bir de soyle bir sey var. insanın icine suphe dusmesi, supheyı takriben arastırmaya baslaması, arastırmaların fiiliyata dokulmesi, yani sizin takip ettirmeniz vs.. bunlar zaten kat edilmis belli bir yol, zaten kafanızda aldatılma dusuncesi yer etmis coktan. simdi sadece zaten kafanızda olan bir seyden emin oldunuz. o yuzden kendinizi inandırmaya calısın, ben sarsılmadım, yıkılmadım, zaten biliyordum hissediyordum, sadece emin oldum, simdi daha gucluyum diye. cunku emin olun emin olmamak bu supheyle yasamak cok daha kötü. simdi en azından ne yapacagınızı biliyorsunuz, bir hüküm verirken emin olarak vereceksiniz.

Bu arada güçsüz falan değilsin yapma Allah aşkına bak burada okuyoruz ya
Dövdü ama seviyor şöyle yaptı ama o benim kocam
Onlar güçsüz
Sen değil

Yarın hersey farklı olacak inanıyorum. Ne olur aklınıza gelirsem dua edin benim içinde.. en az hasarla bitsin bu iş

Kuzum ben çok oldum hepsine yazıyorum ama
Baban kredini ödeyelim sana lafı yapılmasın diye düşünen adam böyle bir durumda sonsuz destek olacaktır

Lina yazman bana güç veriyor. Çok olmadin lütfen..

Onceki konunu okumustum iyi dayandigini düşünmüştüm boyle bir adama.. bu arada kadinda paranoyalarinda hakliymis .. cok gecmis olsun bence kurtulduguna sevin boyle bi serefsizden.. umarim affetmezsin ve geri kalan hayatinda cok çok mutlu olursunda o da hergun pismanligindan geberir. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun arkadasim gozumden yas akmiyor bos bos bakiyorum demissin akmasinda zaten degmez boyle bir pislik icin. bagir cagir kir dok rahatla bu gece sonrasinda yine dimdik duracagina inaniyorum.

Allah yardımcınız olacak inşallah.ben inanıyorum.bende boşanıyorum sizinle aynı acıları yaşıyorum.çok zor insan kabullenemiyor kalbi acıyor bunlar bir süreç ilerde geçiyor Geçmiyor bilmiyorum yaşayarak görücez.ama ben şuanda polyannacılık oynuyorum mesela gülüyorum hiç birşey yok gibi davranıyorum normal Hayatımı elimden geldiğince yaşamaya çalışıyorum.bu bana iyi geliyo.belki sizde deneyebilirsiniz.boşvermiş durumdayım.bunun bir hayır olduğunu düşünmeye zorluyorum kendimi.başarıyorumda.bunlar size bir tavsiye.ama bu sizi değil kendini aldattı vs diyenlere katılmıyorum.bu adamlar asla bunu düşünecek olgunlukta değiller herşeyi Göze alıyorlar bu işi yaparken.kaybetmeyi de.o Yüzden dik durun bütün yaşanmışlıkları sorgulamak yerine beni kaybetmeyi Göze Aldıysa zerre umrumda değil deyip kesin atın herşeyi.bitti.tekrardan Allah yardımcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…