Bir kaybeden varsa o adam sizi kaybetti. Depresif takilmayin şükür edin ki ikinci yüzünü görebildiniz. Allah yolunuzu açık etsin.Sanirim ben çok güçsüz ise yaramaz bi kadınım
Hangimiz saf değildik ?
Madem öyle düşünüyosun öyle yapYok evde kızar bağırır. Açık hava daha iyi olur diye düşündük
Bir kaybeden varsa o adam sizi kaybetti. Depresif takilmayin şükür edin ki ikinci yüzünü görebildiniz. Allah yolunuzu açık etsin.
Saçmalama be, kendine gel sapıtma.Sanirim ben çok güçsüz ise yaramaz bi kadınım
Madem öyle düşünüyosun öyle yap
Hiç korkma gerilme olur mu sen suçlu değilsin
Saçmalama be, kendine gel sapıtma.
Sadece boşluktasın. Şok yaşıyorsun.
O adam da dönüp sana yalvaracak, evliliğmizi bitirmeyelim çok pişmanım moduna girecek.
Yapılması gereken belli, sen yolunu bulacaksın zaten
Elbette yeni bir sayfa açmak kolay değil.
Ne imkansızlıklarla boşanıp sıfırdan bir hayat kuran ne kadınlar var bir bilsen..
Bu arada güçsüz falan değilsin yapma Allah aşkına bak burada okuyoruz yaIyiki varsınız hepiniz de.
Ben anlamadımki . Bu işin en kolay kısmı aileye anlatmak . Neden bu kadar zorlanıyorsunuzki . Sonuna kadar arkamdaydılar. Sizinkilerde olacaktır . Hakkınıza Hayırlısı olsun. Yavaş yavaş herseyi kabul edip , iyleşeceksiniz zamanla . Kimbilir belki daha büyük acılardan kurtarıyordur Allah sizi .Çok zor. Debelenip duruyorum. . Kardesimle beraber anlaticaz. Babamı bi çay bahçesine goturucez orda acicaz konuyu. Aglayamiyorum. Bide o arkadaş bana dedi ki senin kocan benim kocami yoldan çıkardı. Bende senin kocan salak mi aklı yok mu silah mi dayadi başına cikacaksin diye dedim. Kocami yaristiralim şimdi seninle dedim. Sınır bozucu yaratık ya.
Tabii ki zor. Sonuçta bir imtihan sürecine de başlamış bulunuyorsunuz. Ancak tek bir gerçek var o adam sizi değil kendini aldatti.Ben burda birçok kez aldatilan kadınlara git Ailene anlat boşa dedim. Ama çok zormuş
Ben anlamadımki . Bu işin en kolay kısmı aileye anlatmak . Neden bu kadar zorlanıyorsunuzki . Sonuna kadar arkamdaydılar. Sizinkilerde olacaktır . Hakkınıza Hayırlısı olsun. Yavaş yavaş herseyi kabul edip , iyleşeceksiniz zamanla . Kimbilir belki daha büyük acılardan kurtarıyordur Allah sizi .
Bu arada güçsüz falan değilsin yapma Allah aşkına bak burada okuyoruz ya
Dövdü ama seviyor şöyle yaptı ama o benim kocam
Onlar güçsüz
Sen değil
Kuzum ben çok oldum hepsine yazıyorum amaBabam çok farklı o yüzden zorlanıyorum.
O zaman anneniz anlatsın . Bizim öyle oluyordu . Evlenirken boşanırken de ben anneme anlatıyordum . O babama anlatıyordu . Sizde de vardır bir yolu mutlakaBabam çok farklı o yüzden zorlanıyorum.
Kuzum ben çok oldum hepsine yazıyorum ama
Baban kredini ödeyelim sana lafı yapılmasın diye düşünen adam böyle bir durumda sonsuz destek olacaktır
Dualarımla yanındayımLina yazman bana güç veriyor. Çok olmadin lütfen..
Şuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.
Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.
Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.
Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .
Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.
Meğer hep oraya giderlermis o semte.
Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.
Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek
Allah belanı versin dedim sadece.
Durum bu
Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .
Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim
Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .
Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?