- 15 Şubat 2013
- 25.814
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.289
- 798
Evet evli olunca zor.ama ailelerin bilmesi gerekiyor evli olunca.ben senin Dediğin gibi erteledim söyleyemedim aileme söylemedim zaman verdim kendime ama bir gün söyledim annem kızdı niye şimdi söylüyorsun neden hemen söylemedin diye.sanki hemen Söylemek daha iyi gibi bilemiyorum ama süreyi uzatmaktan başka birşey değil.birde bence eğer boşanılacaksa söylenmeli hemen be bu süreçte fazla konuşulmamalı daha çok üzülüyor insan her kafadan bir ses çıkıkınca zaten şöyleydi böyleydi deniyor yada tam tersi.insanın Kafası allak bullak oluyor.ben artık Kapatın bu konuyu konuşmayalım diyorum@Kahve-Kokulu-Kadin şimdi sana ailene hemen aç konuyu, o adamı hemen boşa, böyle biri için sakın üzülme bilmemne demek o kadar kolay ki... Bide işin içine girince insan bambaşka oluyor. Herkesin sana ne yapman gerektiğini söylemesi batıyor bi süre sonra. Kolay değil, öyle kesip atmak sen bana bunu yaptın bitti sevmiyorum demek desen bile dediğin gibi yaşamak kolay değil. Çünkü herkes kendi haline daldığında sen kendinle başbaşa kalıcaksın
Aldatılmayı kabullenmek bile başlı başına bi olay zaten, bi gecede hayatın ters düz olmuş, hayatının adamı hayatı paylaştığın adamla yolun ayrılmış, herşey değişmiş bi anda, bunu kabullenmek bile zor.
Hazır değilsen açma babana annene şimdilik. Bence önce bi kendin hazmet, ailen işin içine girdimi biraz daha farklılaşır olaylar. Kimseye laf anlatmakla yorulmadan önce bi kendinle mi kalsan acaba? Ne yapmak istediğine iyice emin olsan.
Burda insanlara ayrıl-boşan demek ahkam kesmek bedava. Herşeyi enine boyuna düşün. Biz dışardan duygu olmadan sadece mantık olarak bakarız. Ben boşanırdım mesela, bende aldatıldım. O yüzden seni anlayabiliyorum. Ben ayrılmayı seçtim evli değildim ama duygular ve 10 senenin vermiş olduğu şey beni bazen dibe çekiyor, bi çok iyiysem bi modum alt üst oluyor, bazen içimdeki öfkeyle baş ediyorum bütün gün... ki seninki çok çok çok daha zor.
Ablacım yeni gördüm konunu ve şok oldum, inan yaşananların altından böyle birşey çıkmasını beklemiyordum ama seni burada tanıdığım kadarıyla lafını esirgemeyen, sonucu ne olursa olsun doğru bildiğini dan dan söyleyen birisin, güçlüsünde.Yarın hersey farklı olacak inanıyorum. Ne olur aklınıza gelirsem dua edin benim içinde.. en az hasarla bitsin bu iş
Him bir arkadasi vardi. Eside aldatir bunlar diyip duruyordu. O konumu.Arkadasa soyleyemedim. Arayıp duruyor takip ettirdiğimi biliyordu.
bekarım ewlilikten çok korkmaya başladımKonunu sinirden gözüm dolarak okudum. Teselli cümlelerine hiç gerek yok. Allah sana kapıyı açıyor ki ömrünün geri kalanını kandırılmadan yaşa diye. Karşındaki insansa ömür boyu bunun bedelini ödeyecek. Dualarımdasın bu akşam, sabırlı ve güçlü ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?