ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepimiz yanındayız, zaman tek çare,eşin muhtemelen korkudan nefes bile almadan olacakları bekliyor, ne karar verirsin ver,dilerim bundan sonra haketmediğün hiç bişey yaşama ve oğlunla mutlu ol

Bu arada ben boşanma meselesini bir gün tlfnda anneme pat diye söyledim.ağladı saatlerce konuştuk.sonra o babama söylemiş ertesi gün başka şehirden çıkıp geldiler yemek yerken babam sordu eşim zaten yoktu neler oluyo anlat bakalım dedi ve öyle anlattım.üstelik benim babam hiç istememişti bu evliliği.yani zor oldu ama öğrendi işte

Belliydi altından böyle birşey çıkacağı...Bu adamlara karını boşa deseler koşa koşa gidip boşalar ama arkadaşınla görüşme desen ortalığı yıkarlar...
Kadın paranoyak değilmiş kocasının ne halt olduğunu biliyormuş demek ki...
Bir pislik çıkıyor birinin ayağını kaydırıyor,bir yuvaya dağıtıyor...
Üzüluyorsun ama eşin senden daha çok üzülüyordur eminim...hiç olmadık bir anda tepe taklak etmişsin iyi de yapmışsın kıpırdayıp kıvırarak fırsat bırakmamışsın.
Sen güçlü ol o da pişmanlığında debelensin.

@Kahve-Kokulu-Kadin şimdi sana ailene hemen aç konuyu, o adamı hemen boşa, böyle biri için sakın üzülme bilmemne demek o kadar kolay ki... Bide işin içine girince insan bambaşka oluyor. Herkesin sana ne yapman gerektiğini söylemesi batıyor bi süre sonra. Kolay değil, öyle kesip atmak sen bana bunu yaptın bitti sevmiyorum demek desen bile dediğin gibi yaşamak kolay değil. Çünkü herkes kendi haline daldığında sen kendinle başbaşa kalıcaksın

Aldatılmayı kabullenmek bile başlı başına bi olay zaten, bi gecede hayatın ters düz olmuş, hayatının adamı hayatı paylaştığın adamla yolun ayrılmış, herşey değişmiş bi anda, bunu kabullenmek bile zor.

Hazır değilsen açma babana annene şimdilik. Bence önce bi kendin hazmet, ailen işin içine girdimi biraz daha farklılaşır olaylar. Kimseye laf anlatmakla yorulmadan önce bi kendinle mi kalsan acaba? Ne yapmak istediğine iyice emin olsan.

Burda insanlara ayrıl-boşan demek ahkam kesmek bedava. Herşeyi enine boyuna düşün. Biz dışardan duygu olmadan sadece mantık olarak bakarız. Ben boşanırdım mesela, bende aldatıldım. O yüzden seni anlayabiliyorum. Ben ayrılmayı seçtim evli değildim ama duygular ve 10 senenin vermiş olduğu şey beni bazen dibe çekiyor, bi çok iyiysem bi modum alt üst oluyor, bazen içimdeki öfkeyle baş ediyorum bütün gün... ki seninki çok çok çok daha zor.

Evet evli olunca zor.ama ailelerin bilmesi gerekiyor evli olunca.ben senin Dediğin gibi erteledim söyleyemedim aileme söylemedim zaman verdim kendime ama bir gün söyledim annem kızdı niye şimdi söylüyorsun neden hemen söylemedin diye.sanki hemen Söylemek daha iyi gibi bilemiyorum ama süreyi uzatmaktan başka birşey değil.birde bence eğer boşanılacaksa söylenmeli hemen be bu süreçte fazla konuşulmamalı daha çok üzülüyor insan her kafadan bir ses çıkıkınca zaten şöyleydi böyleydi deniyor yada tam tersi.insanın Kafası allak bullak oluyor.ben artık Kapatın bu konuyu konuşmayalım diyorum

Ben affettim hata ettim dört ay sonra bunun pişmanlığını yaşıyorum. Çünkü değmez kesinlikle. Bundan sonraki süreç kolay olmayacak. Ama ne demişler sabrın sonu selamet..

Babanız kızının böyle birşey karşısında ezilip üzülmesindense size destek çıkacaktır. Baba sonuçta nasıl sırt çevirip üzüntünüzü katlasın ki? Kimse evladının üzülmesini istemez ne kadar katı olursa olsun. Herşey düzelecektir, yeter ki güçlü durun bu hayatta önceliği kendinize verin

Yarın hersey farklı olacak inanıyorum. Ne olur aklınıza gelirsem dua edin benim içinde.. en az hasarla bitsin bu iş
Ablacım yeni gördüm konunu ve şok oldum, inan yaşananların altından böyle birşey çıkmasını beklemiyordum ama seni burada tanıdığım kadarıyla lafını esirgemeyen, sonucu ne olursa olsun doğru bildiğini dan dan söyleyen birisin, güçlüsünde.
Herşey güzel olacaktır inşallah, bugünden itibaren daha güçlü bir kadın ol, sen kaybetmedin, kaybeden düşünsün.

Canımm çok üzgünüm inan ağlayarak yazıyorum... senin kıymetini bilememiş bırak beter olsun.. çık gez dolaş bağır çağır ama sakın içine atma.. dualarım seninle.. Rabbim sana güç kuvvet versin..

O göğsüne saplanan ve nefes almanı engelleyen bıçak var ya zamanla acısı diniyor unutuyosun ama izi kalıyor. Üzülme sadece sevin.Sana sadakatsizlik eden adamdan kurtulucaksın.Sen güçlü bir kadınsın belli.Kolay kolay kimse böyle bir şeyle yüzleşmeye cesaret edemezdi. Kaç kadın sessiz kalıyo böyle durumlarda.Ama sen onlardan değilsin.dediğim gibi üzülme sevin.bundan sonra daha iyi olucaksın, bundan sonra acaba yapıyor mu diye için içini yemicek. senin sevgini de saygını da hak etmeyen biri için kendini yıkma.
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir. (Mevlana)

Konunu sinirden gözüm dolarak okudum. Teselli cümlelerine hiç gerek yok. Allah sana kapıyı açıyor ki ömrünün geri kalanını kandırılmadan yaşa diye. Karşındaki insansa ömür boyu bunun bedelini ödeyecek. Dualarımdasın bu akşam, sabırlı ve güçlü ol.

Hakkınızda hayırlısı demek ki ateş olmayan yerden duman çıkmıyormuş eşin arkadaşa falan uymamış demek ki içinde varmış adamın bu nası bi adilik yaaa

Oncelikle helal olsun. Takip ettmirmisin. Bazen gerekiyor.
Hic kimse konduramaz ve basina gelmeyecek sanar ama maalesef bir cok akdin yasiyor bu durumu. Erkeklerde, nasilsa erkeklerin aldatmasi sadece bir hata olarak gorunuyor ve namusuzluk gorulmedigi icin devam ediyor. Kokaylikla yapiyorlar bunu .

ALLAH sabir versin. Kimsenin basina vermesin dusuncesi bile zor.
Ne desek bos. Biran evvel toplanman dilegi ile.

hiçbir insan aldatılmayı hak etmiyor önce bunu belirteyim. aldatan kişiler midesizliklerinden, karaktersizliklerinden aldatıyor. Allah onları ıslah etsin.
burda ki millete atarlanmanız , sevinin demeniz çok çirkin olmuş. sizi hiç tanımıyorum ama bu cümleniz baya baya itici.
onun haricinde dik durmak zorundasınız bir evladınız var sizin. belki de yaşadığınız herşey Allah'ın size bir lütfu. adam sizi belki de hep aldatıyordu ama fark edemiyorsunuz. ne kadar onur kırıcı bir davranışta bulunmuş. neyse ki ispat da etmişsiniz. bu şartlar altında çocuğu da alamaz. zaten çocuk da küçükmüş. artık şu oldu bu oldu, şöyle olacak böyle olacak demeden, bir avukata gidip olduğu gibi durumu anlatın yolunuza bakın.

günler boyu gelişmeleri olayları sizden dinledik. gidişat belki o yöndeydi ama bu son konuyu okuyana kadar tam idrakina varamamistim. okuduğum, hayali bi hikaye degil gerçek bi hayat.

ben de evliyim, benim de çocuğum var. empati yapmaya kalktığımda mahvoldum.. hiçbir kadın bunu hak etmez. o da baba olmayı ve sizin sevginizi hak etmemiş.

ama olan oldu. neticede bu noktadasiniz. canınız sağolsun. oğlunuz var, aileniz var ve siz güçlü bi kadinsiniz . hakkınızda hayırlısı olsun. inş en az zararla bu işten siyrilirsiniz.

bekarım ewlilikten çok korkmaya başladım geçmiş olsunnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…