Yazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
Siz de kocanıza kızmak için yer arıyorsunuz ama. X kişiyi kocası aldattı diye adamın ne suçu var şimdi ? Aa ama pardon onun sizin affetti görünüp aslında affetmediğiniz başka suçları var!
Şuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.
Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.
Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.
Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .
Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.
Meğer hep oraya giderlermis o semte.
Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.
Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek
Allah belanı versin dedim sadece.
Durum bu
Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .
Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim
Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .
Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.
Seni anlıyorum arkadaşım... bende yaşadım benzer durumu... çok tarifsiz bir acıdır.. ancak şunu bil ki zengini fakiri yakışıklısı, çirkini tüm erkekler yapıyor bunu.. düşmanlarım sevinsin demişsin ya merak etme onlar da aldatılmıştır da farkında değildir...:) boşanmak çözüm değil... affetmek bu durumda karşındakine verebileceğin en büyük cezadır !!!
eşini seviyorsan oda seni seviyorsa, ortak bir çözüm bulacaksınızdır eminim... bu yaşadığında aldatılmanın verdiği acı ile onu yakalamnın ve olayı meydana çıkarmanın haklı gücü ile gururun ve sevginin ortaya karşık keskin bir halidir...
Evet ve bu konuları okuduğumda affetmeye değmez galiba ciddeni sorguluyorum..
Belki hata ediyorum ama en büyük hatam onu hiç sorgulamamak olmuştu.
Artık sorgulayarak yaşamak zorundayım..
Hep derim... Erkekler ihanet konusunda 2'ye ayrılır.
1-Fırsat yaratanlar ( Çok tehlikeliler )
2-Fırsatları kaçırmayanlar ( Pasifler )
Aldatmayanlar veya sadakatliler diye bir grup yok. Kimse iddia etmesin benim kocam yapmaz diye...
Her kadın ihaneti tadacaktır. Net.... Sonuna kadar dik duracaksınız... Yapabilirsiniz... Kadınlar bunu yapar...
Ama işte sıralamada hata olmuş. Önce sorgulayıp ona göre affetmem / affederim demek gerekiyordu en başında. Şu an hem kendinize hem de eşinize eziyet oluyor bu durum.
Konu sahibinin eşi gönderdi seni herhalde.Seni anlıyorum arkadaşım... bende yaşadım benzer durumu... çok tarifsiz bir acıdır.. ancak şunu bil ki zengini fakiri yakışıklısı, çirkini tüm erkekler yapıyor bunu.. düşmanlarım sevinsin demişsin ya merak etme onlar da aldatılmıştır da farkında değildir...:) boşanmak çözüm değil... affetmek bu durumda karşındakine verebileceğin en büyük cezadır !!!
eşini seviyorsan oda seni seviyorsa, ortak bir çözüm bulacaksınızdır eminim... bu yaşadığında aldatılmanın verdiği acı ile onu yakalamnın ve olayı meydana çıkarmanın haklı gücü ile gururun ve sevginin ortaya karşık keskin bir halidir...
Seni anlıyorum arkadaşım... bende yaşadım benzer durumu... çok tarifsiz bir acıdır.. ancak şunu bil ki zengini fakiri yakışıklısı, çirkini tüm erkekler yapıyor bunu.. düşmanlarım sevinsin demişsin ya merak etme onlar da aldatılmıştır da farkında değildir...:) boşanmak çözüm değil... affetmek bu durumda karşındakine verebileceğin en büyük cezadır !!!
hmmmm enteresan bi bakış açısı peki sen kocanı aldattığında senin gibi polyanna mantığında düşünecekmi..Hayır tabiki direk tekmeyi basacak...Ama sen sindirmeye devam et bi zaman sonra aşina olacaksın nasılsa...(Not:sen aldatıldınmı deme bizzat yaşadım ve çatır çatır boşadım)Seni anlıyorum arkadaşım... bende yaşadım benzer durumu... çok tarifsiz bir acıdır.. ancak şunu bil ki zengini fakiri yakışıklısı, çirkini tüm erkekler yapıyor bunu.. düşmanlarım sevinsin demişsin ya merak etme onlar da aldatılmıştır da farkında değildir...:) boşanmak çözüm değil... affetmek bu durumda karşındakine verebileceğin en büyük cezadır !!!
Sen böyle insanları tercihleriyle asagilarsan daha çok ah dökülür o dallarından =)Kusura bakma ablacım ama senin gibilere müstehak. Ama konu sahibi senin gibi böyle şeyleri hazmedecek mideye sahip değil anlaşılan.
Benim kocam da aldatmaz arkadaşım; İlk evliliğimden aldatılarak ayrılmış ve normal şartlarda erkeklere güvenmemem gereken birisi olarak söylüyorum aldatmaz;..Karakterli bir eşe ve başta kendine saygılı bir eşe sahipsen aldatmaz..Evet benim kocam yapmaz. Neden biliyor musunuz ? Çünkü onun benden önce kendisine saygısı var. Bekarken bile paralı ilişkilerden uzak durmuş , " bedenim değerli kirletemem" diye sağlıklı ve uzun ilişkileri savunmuş bir adam. Bana olan aşkı bitebilir o zaman ayrılırız yapacak bir şey yok. Ama lütfen her erkeği av peşinde kurt gibi düşünmeyin.
Kesinlikle aldatmaz denmez zira ben bir kadın olarak ben de kocamı aldatabilirim, hayat bu.Hep derim... Erkekler ihanet konusunda 2'ye ayrılır.
1-Fırsat yaratanlar ( Çok tehlikeliler )
2-Fırsatları kaçırmayanlar ( Pasifler )
Aldatmayanlar veya sadakatliler diye bir grup yok. Kimse iddia etmesin benim kocam yapmaz diye...
Her kadın ihaneti tadacaktır. Net.... Sonuna kadar dik duracaksınız... Yapabilirsiniz... Kadınlar bunu yapar...
Eminmisin diye soruyormuş affet diye değil ben öyle anladım.Kahvenin annesi de eşini affetmesini istiyor kızlar.herkes hanima kizmis ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?