ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de kocanıza kızmak için yer arıyorsunuz ama. X kişiyi kocası aldattı diye adamın ne suçu var şimdi ? Aa ama pardon onun sizin affetti görünüp aslında affetmediğiniz başka suçları var!

Evet ve bu konuları okuduğumda affetmeye değmez galiba ciddeni sorguluyorum..

Belki hata ediyorum ama en büyük hatam onu hiç sorgulamamak olmuştu.
Artık sorgulayarak yaşamak zorundayım..

Seni anlıyorum arkadaşım... bende yaşadım benzer durumu... çok tarifsiz bir acıdır.. ancak şunu bil ki zengini fakiri yakışıklısı, çirkini tüm erkekler yapıyor bunu.. düşmanlarım sevinsin demişsin ya merak etme onlar da aldatılmıştır da farkında değildir...:) boşanmak çözüm değil... affetmek bu durumda karşındakine verebileceğin en büyük cezadır !!!
eşini seviyorsan oda seni seviyorsa, ortak bir çözüm bulacaksınızdır eminim... bu yaşadığında aldatılmanın verdiği acı ile onu yakalamnın ve olayı meydana çıkarmanın haklı gücü ile gururun ve sevginin ortaya karşık keskin bir halidir...

Kusura bakma ablacım ama senin gibilere müstehak. Ama konu sahibi senin gibi böyle şeyleri hazmedecek mideye sahip değil anlaşılan.

Hep derim... Erkekler ihanet konusunda 2'ye ayrılır.
1-Fırsat yaratanlar ( Çok tehlikeliler )
2-Fırsatları kaçırmayanlar ( Pasifler )
Aldatmayanlar veya sadakatliler diye bir grup yok. Kimse iddia etmesin benim kocam yapmaz diye...
Her kadın ihaneti tadacaktır. Net.... Sonuna kadar dik duracaksınız... Yapabilirsiniz... Kadınlar bunu yapar...

Evet ve bu konuları okuduğumda affetmeye değmez galiba ciddeni sorguluyorum..

Belki hata ediyorum ama en büyük hatam onu hiç sorgulamamak olmuştu.
Artık sorgulayarak yaşamak zorundayım..

Ama işte sıralamada hata olmuş. Önce sorgulayıp ona göre affetmem / affederim demek gerekiyordu en başında. Şu an hem kendinize hem de eşinize eziyet oluyor bu durum.

Evet benim kocam yapmaz. Neden biliyor musunuz ? Çünkü onun benden önce kendisine saygısı var. Bekarken bile paralı ilişkilerden uzak durmuş , " bedenim değerli kirletemem" diye sağlıklı ve uzun ilişkileri savunmuş bir adam. Bana olan aşkı bitebilir o zaman ayrılırız yapacak bir şey yok. Ama lütfen her erkeği av peşinde kurt gibi düşünmeyin.

Ama işte sıralamada hata olmuş. Önce sorgulayıp ona göre affetmem / affederim demek gerekiyordu en başında. Şu an hem kendinize hem de eşinize eziyet oluyor bu durum.

Yok o sorgulama öyle sorgulama değil:)

Ben eşime çok güveniyordum eskiden hiç sorgulamazdım ne yapıyor parayı, birikimimiz hani göster dememiştim.
Sonra bunu öğrenince affettim, bırakamadım ama artık acaba yeniden yapar mı paranoyası ile sürekli sorguluyorum.

Yani bu açıdan sorgulamak zorundayım.

Eziyetse eziyet.
Bu hatanın eziyetsiz sonucu yok.

Ya boşanacağım, bensiz kalıp bir başına sürünüp eziyet çekecek.

Ya da böyle sorgulamalarım, güven sorunumla eziyet çekecek.
O ikincisini tercih etti.. Ben de şimdilik öyle..

Affetmeye genellikle değmediğini görüyoruz forumda.
Bakalım benim sonum ne olacak?
Onu da muhakkak yazarım.
Değer miymiş değmez mi tekrar tartışırız.

Konu sahibinin eşi gönderdi seni herhalde.

Ne sevgisinden bahsediyorsunuz Allah aşkına onu kadının koynuna girmeden önce düşünecekti.O erkekler kadar sizin gibilerde suçlu.Bu iğrenç olayı sindirebiliyorsunuz birde utanmadan burada boşanma affet diyorsunuz

hmmmm enteresan bi bakış açısı peki sen kocanı aldattığında senin gibi polyanna mantığında düşünecekmi..Hayır tabiki direk tekmeyi basacak...Ama sen sindirmeye devam et bi zaman sonra aşina olacaksın nasılsa...(Not:sen aldatıldınmı deme bizzat yaşadım ve çatır çatır boşadım)

Kusura bakma ablacım ama senin gibilere müstehak. Ama konu sahibi senin gibi böyle şeyleri hazmedecek mideye sahip değil anlaşılan.
Sen böyle insanları tercihleriyle asagilarsan daha çok ah dökülür o dallarından =)

Affetmenin gerçekten en büyük ceza olduğuna inananlardan mısınız? Adam yaptı yapacağını, şimdi de hiçbir şey yapmamış gibi affediliyor boşanmıyor ve eski düzene dönüyor. En büyük cezaya da bak...

Benim kocam da aldatmaz arkadaşım; İlk evliliğimden aldatılarak ayrılmış ve normal şartlarda erkeklere güvenmemem gereken birisi olarak söylüyorum aldatmaz;..Karakterli bir eşe ve başta kendine saygılı bir eşe sahipsen aldatmaz..

Çok güçlü bir kadınsınız dik durun. Ne o adam ne anneniz muhattap olmaya değmez. Kusura bakmayın anneniz ama size destek olması gerekinken başka bir şey olmuş. Nefret ettim resmen. Her şeyi kanıtlamanıza rağmen neyi konuşucakmış? Nasıl bir yüz varda nasıl bir karakter varda kızına ihanet eden onu üzen bir adamla konuşucakmış. Neyse daha fazla şey söylemek istemiyorum. Böyle zor zamanlarda insana çoğu zaman ailesi bile destek olmaz. Dostunuzu düşmanınızı gördünüz. Emin olun bundan sonra her şey sizin için daha güzel olacak.

Kesinlikle aldatmaz denmez zira ben bir kadın olarak ben de kocamı aldatabilirim, hayat bu.

Ama sağlam karakterli ve düzgün bir erkek bunu yapmaz. Karısından korktuğu için değil, kendisine yakıştıramadığı için yapmaz. Çünkü özsaygısı vardır.

O yüzden her erkek potansiyel aldatandır diye düşünmeyin lütfen. Her erkek pislik değil yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…