Ve Benimde Bir Derdim Var:(

bebeği aldır ne demek ya bu basit bişey mi bi eşya mı cansız bir varlık mı bu her kavga edişinde git aldır diyecek kadar.. bir babaya yakışan sözler değil.. insanlar evlat sahibi olmak için ne kadar ugrasıyor.. eşin problemlı bi insan bence.

hangı erkek problemlı deılkı:ssz:sınırle soyledı o sozlerı o..hem unutma onlar bızım gbı deıl cocugu elıne aldıgı zaman baba oldugunu anlıycak suan onda babalık duygusu yokkı...

Yarın doktora gitmelimiyim sizce kızlar...
Doktorum bir saat uzaklıkta. Eşimde her zaman uzun süre izin alamadığı için bana yakında bi doktora gitmediğim için haksızlık yaptığımı söylemişti. Her anını babası olarak o da yaşamak istiyormuş. Kalp atışını duymak vs...
Şimdi bu söylenir mi ya:( bunları söyleyen biri çocuğu aldır der mi ya:((Yarın içinde izin almıştı oysaki...

Son düzenleme:
Yarın doktora gitmelimiyim sizce kızlar...
Doktorum bir saat uzaklıkta. Eşimde her zaman uzun süre izin alamadığı için bana yakında bi doktora gitmediğim için haksızlık yaptığımı söylemişti. Her anını babası olarak o da yaşamak istiyormuş. Kalp atışını duymak vs...
Şimdi bu söylenir mi ya:( bunları söyleyen biri çocuğu aldır der mi ya:((Yarın içinde izin almıştı oysaki...

tatlım bnm tabıkı gtceksın hem bak daha cok yenısın kendını bu kadar yıpratma cocuguna zarar verırsın allah muhafaza...yarın kalp atısını duyunca sokarsın sende lafını rahat rahat:9:

Yarın ortadan kaybol ...
Akşam eve gel, yat uyu. Birkaç gün öyle dolan. Elbet soracaktır.
Noldu filan diye. Dediğini yaptım bebeği aldırdım de bir bakalım nolacak.
Öyle ağzından çıkan kelimeleri dikkat etsin beyfendi. Her şey konuşmak kadar kolay değil.
Cinlerim tepeme çıktı haaa bu cümleye benim ...

aynen katılıyorum bir kaç saat birilerine git konuşma ağla aldırdım de bakim ne diyecek. bi dahada öyle boyundan büyük laflar etmesin. allah çarpar valla o çarpmazsa şu hamile halinle seni üzdüğpü için kadınlar klübü birleşip biz çarparız.

sinirlenince yarın doktora gitmiyorum dedim. Oda çokta umrumda dedi. Sonrasında Yarın git çocuğu aldır sonrada dava aç dedi... Diyorum ya eşim aslında çok iyi biridir benide çok sever. Ama sinirlede olsa bunlar söylenmez ki:((

(

üzmeyin güzel canınızı, üstelik bir bebek taşıyorsunuz... canınız da bir can daha var...
fazla hassas olduğunuzdan zorunuza gitti :34: böyle düşünün...

eşiniz elbette ki sizi ve bebeğini çok seviyor... sadece çok sinirlendi...
siz de hastaneye gitmiycem işte diye tepki verince, aman çok umrumda diye konuştu.... bakın hastane ve bebek konusunu aslında bir yerde siz hatırlattınız :34:

bilmiyorum yer li mi yersiz mi ama eşşeğin aklına karpuz soktunuz sanki :34:

üzülmeyin... eşiniz hatasını anlayacaktır.... :34:

Bazen düşünüyorumda bekarlık ne kolaymış kızlar ya:( Ve evlilik ne kdar zor...
Desteğiniz ve fikirleriniz için hepinize teşekkür ediyorum... Çok iyi geldniz bana

hangı erkek problemlı deılkı:ssz:sınırle soyledı o sozlerı o..hem unutma onlar bızım gbı deıl cocugu elıne aldıgı zaman baba oldugunu anlıycak suan onda babalık duygusu yokkı...

neden olmasın ki babalık duygusu ? normal bi insan bunu demez bence bi insan sinir anında git çocuğu aldır istemıyorum falan der mi ya bu kadar değersiz bi varlık mı bu ?

Başım çatlıyor resmen:( Biraz uyumaya çalıssam iyi olacak kızlar. Çok teşekkür ederim hepinize,vaktinizi ayırdınız:( Hakkınızı helal edin

neden olmasın ki babalık duygusu ? normal bi insan bunu demez bence bi insan sinir anında git çocuğu aldır istemıyorum falan der mi ya bu kadar değersiz bi varlık mı bu ?

yavrum bu zaten bılımsel bı calısma..adamlarda yok ıste bu duygu baba olmayı tam olarak cocuk dogdugunda kavrıyolar..tabı bu yaptıkları hıcbısey ıcın avantaj saglamaz ama boyle ıste...

Canim hic üzme kendini
erkekler bizim gibi degil iste, ince düsünemiyorlar
bazi insanlar sinirlenince agzina geleni sayar bu böyledir
bende sinirlenince cok igneleyici konusurum, cok laf sokarim
demek istemeyecegim seyleri söylerim

cok sinirle söylemis, tabikide yanlis ama, sinirle söyledigini kabul et,
kesinlikle cocugunuz hakkinda böle düsümüyodur, sanmam yani..

yarinki doktor randevunuzada tabiiki gidin, ihmal edilmez :)

Yani şimdi kime anlatsam ne yapsam bilmiyorum... Kimseyle paylaşamam... Kimseden akıl alamam... Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...
Eşimle saçma sapan bir konu yüzünden tartışmaya başladık... Şakanın arkası kaka oldu anlayacağınız:( Konu şu : Bu bizim ilk bayramımız ve benim ailem, babam bayram öncesi memlekete gittiği için onlarda cuma iş çıkışı memlekete gidiyor:( Pazara kadar beklemiş olsalardı bizde onlarla gidecektik ama kardeşim çalıştığı için 2 gün kaybetmek istemiyor. Eşimde babasıyla gitmek istiyor bayram namazına. İşler öyle bir karıştı ki:( kafayı yicem. Tartışmaya başladık. Ailemin örf adet bilmediğinden vs bahsetti. Bizi beklemiş olsalar memlekete gitmeleri sorun değil ama beklemedikleri için memlekete gitmeleri örf adet bilmemezlik olarak adlandırılıyor... Başladı tartışma büyüdü büyüdü... Saçma sapan bir sürü şey söylendi hatta iş s... git olayına kadar vardı. Küfretti... Yarın doktora git çocuğu da aldır dedi. 1.5 aylık hamileyim... Eşim çok iyidir aslında ama bazen nasıl böyle canavara dönüşüyor anlamıyorum. Her kavgada mutlaka ben onu yumuşatırım bir şekilde barışırım ama bu defa bebeği aldır demesi ve küfretmesi çok gücüme gitti:(
ne yapacağımı bilmiyorum...

kıyamam ya kimbilir ne kadar üzülmüşsündür.Bebeğin dünyaya geldiği zaman eşin bunu söylediğine bin pişman olmuş olacak zaten.Sen biraz sabret,üzülme hatasını anlayıp,kendini affettirmeye çalışacak bence.kolay mı öyle hamile eşi kırmak bebeği aldır demek ya.İnsanlar ne tedaviler görüyor.Baba yapacaksın onu onun yediği halta bak.

Merciminik canım benim
Gelişine deli gibi sevindiğimiz bebişe ne demiş öyle kocan :53::53::20:
Sinirle ağzından çıktığı çok belli. Ama biraz da sen başlatmışsın "doktora gitmiycem" diyerek. Bence eşin o dediğini çoktan unutmuştur.
Yalnız sana tavsiyem ağızdan çıkanlara daha dikkat etmesi gerektiğini bir güzel hatırlat ona, burnu biraz sürtsün. Zaten hamilesin kıyamaz sana.

Tartışmanıza gelince o kadar saçma ki ama malesef evlilikte işte bu ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler tartışma konusu olabiliyor. Kardeşini engelleyemezsiniz gitme diye ama konuşsaydınız bir durumunuzu anlatsaydınız belki kalır sizi beklerdi. Gittiğine göre artık yapacak bir şey yok. Ya kendinizi biraz maddi olarak zorlayacaksınız ya da gitmeyeceksiniz. İlk bayram olduğu için eşinin babasıyla namaza gitmek istemesi bayram sabahı onun yanında olmak istemesi çok normal.

Keşke imkanınız olsa ilk gün bayramlaştıktan sonra sizin memlekete geçseniz. :50:

Yarın ortadan kaybol ...
Akşam eve gel, yat uyu. Birkaç gün öyle dolan. Elbet soracaktır.
Noldu filan diye. Dediğini yaptım bebeği aldırdım de bir bakalım nolacak.
Öyle ağzından çıkan kelimeleri dikkat etsin beyfendi. Her şey konuşmak kadar kolay değil.
Cinlerim tepeme çıktı haaa bu cümleye benim ...

kesinlikle katılıyorum bi silkelemek lazım kendisine gelsin:49:

ne demek ya..babanız bayram programını damadın keyfine göre mi yapacak
kendisi çok örf adet biliyorsa babasıyla bayram namazını kılar biner otobüse gider memlekete
insanları bayram günü memleketinden akrabalarından alıkoymak mı örf adet bilmekmiş
başkasının imkanlarıyla ağalık yapmak kolay
binsin otobüse gitsin büyüklerinin elini öpmeye
büyükleri bekletmek adet değil..
bi de utanmadan saygısızca küfür etmiş bebeği aldır demeye kadar varmış.şimdi bu adam mı örf adet biliyor yani

ne demek ya..babanız bayram programını damadın keyfine göre mi yapacak
kendisi çok örf adet biliyorsa babasıyla bayram namazını kılar biner otobüse gider memlekete
insanları bayram günü memleketinden akrabalarından alıkoymak mı örf adet bilmekmiş
başkasının imkanlarıyla ağalık yapmak kolay
binsin otobüse gitsin büyüklerinin elini öpmeye
büyükleri bekletmek adet değil..
bi de utanmadan saygısızca küfür etmiş bebeği aldır demeye kadar varmış.şimdi bu adam mı örf adet biliyor yani

katılıyorum:19:

Zaten fosur fosur erkekler uyuyor kadinlar ise aptal gibi uzulup duruyorlar…

Arkadasin biri demis cocugu aldirmis gibi yap bakalim tepkisi ne olacak?

Agzindan cikani kulagi duysun.

bence bir anlık sinirle söylemiş, sonrasında gelip de noldu diye sorması da o yüzden. ben de böyleyim, erkek arkadaşımla tartıştığımızda hele bir de damarıma bastıysa her şeyi söylüyorum. gözüm hiç bir şey görmüyor. neler neler ya anlatamam. belki aynı durumda ben olsam, ben demiştim aldırıyorum yarın çocuğu diye. ama sonradan da pişman olmayı bırak sinirim geçince unutuyorum bile ne söylediğimi. çok da takılma ne söylediğine sadece al karşına. böyle böyle bir şey dedin ben buna çok kırıldım. kavga ayrı şey çocuk apayrı bi şey de. o anlar hatasını.

eşin kafasında bir plan yapmış. herkesin o plana uymasını istiyor.

ağbin, annen, baban, eşinin ailesi herkes bu plana uyacak.

bir pürüz çıktığında, pürüz çıkaran kişiye yada aileye ağzına geleni söylüyor.

5 yaşında istediği olmayan çocuk gibi tepiniyor, bağırıyor... üstelik terbiyesizlik ediyor.

ya kendi babasının işi çıksa ve oğlum bayram namazında burada değilim dese ne olacak?

akraba olabilirsiniz ama birbirinize göbekten bağlı değilsiniz.

para problemse gitmeyin memlekete...

öyle hemen affetmeyin. böyle sert geçen sözlerle yapılan tartışmalardaki tavrınız gelecekte eşinizin size nasıl davranacağını belirler.

yapacağınız şey eşiniz yokmuş gibi davranmak. soğuk durun. gerekmedikçe konuşmayın. taki gönül almak için çabalayana kadar...

gelecektede ağzına geleni söyleyip sonra ne varmış bunda tavrı almasını istemiyorsan iyi bir ders vermenin tam zamanıdır.

ayrıca 1,5 aylık hamilesin ve 8 saat araba yolculuğu planlıyorsun. bence doktoruna bir danış. bebeğini riske atma.

Son düzenleme:
Sizin adınıza çok üzüldümm. Hamilelik benim gözümde erkek tarafından şımartılarak, pohpohlanarak geçmesi gereken bi dönem. Eşinizin size söylediği laflara bakın.

Bir ders vermek lazım! Ama nasıl vereceğinizi siz bulun.

bence eşin iki arada bir dered kaldığı için bu kadar sinirlenmiş. evli erkeklerin çoğunda bu psikoloji vardır. bayramı senin ailenle geçireceği için kendi ailesini ihmal ettiğini düşünüp suçluluk hissettiği için bayram namazını babasıyla kılma konusuna bu kadar takmış olabilir. bir plan yapmışsınız o plana göre eşin hem seni kırmadan senin memleketine gidecek hem de ailesini ihmal etmemiş olacaktı. ama şimdi plan değişince birini tercih etmek zorunda kaldı. seni seçse ailesine karşı suçlu olacak ailesini seçse sen üzüleceksin. bu tarz ikilemler erkekleri çok sinirlendiriyor.

yine de söylediği sözler ve tavrı hoş değil. açıkça konuş söylediklerini ciddiye aldım aldırmaı düşünüyorum böyle şeyleri kaldıramam falan de. blof yap yani. bir dahakine daha dikkatli olması gerektiğini anlasın.

Back
X