Yani şimdi kime anlatsam ne yapsam bilmiyorum... Kimseyle paylaşamam... Kimseden akıl alamam... Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...
Eşimle saçma sapan bir konu yüzünden tartışmaya başladık... Şakanın arkası kaka oldu anlayacağınız

Konu şu : Bu bizim ilk bayramımız ve benim ailem, babam bayram öncesi memlekete gittiği için onlarda cuma iş çıkışı memlekete gidiyor

Pazara kadar beklemiş olsalardı bizde onlarla gidecektik ama kardeşim çalıştığı için 2 gün kaybetmek istemiyor. Eşimde babasıyla gitmek istiyor bayram namazına. İşler öyle bir karıştı ki

kafayı yicem. Tartışmaya başladık. Ailemin örf adet bilmediğinden vs bahsetti. Bizi beklemiş olsalar memlekete gitmeleri sorun değil ama beklemedikleri için memlekete gitmeleri örf adet bilmemezlik olarak adlandırılıyor... Başladı tartışma büyüdü büyüdü... Saçma sapan bir sürü şey söylendi hatta iş s... git olayına kadar vardı. Küfretti... Yarın doktora git çocuğu da aldır dedi. 1.5 aylık hamileyim... Eşim çok iyidir aslında ama bazen nasıl böyle canavara dönüşüyor anlamıyorum. Her kavgada mutlaka ben onu yumuşatırım bir şekilde barışırım ama bu defa bebeği aldır demesi ve küfretmesi çok gücüme gitti

ne yapacağımı bilmiyorum...