Ve bir defter burada kapandı.

Benim ki de fibrodenom du yanlış yazdım sanırım. Genç kadınlar da vücut kendi üretiyormuş. Şeklinden ağırlığından bile biliyorlarmış, iyi mi kötü mü canını sıkma...

Annen içinde inşallah korktuğun değildir. Patoloji sonucu temiz gelir.

Hanımlar , annemin patoloji sonucu çıktı dün, ve gösterdik . Duktal karsinoma in situ çıkmış. Doktoru kanser değil dedi ama kansere dönme ihtimali olan bir şeydi dedi, çok başında en başında müdahale ettik dedi bayramdan sonra gelin, onkolog dr arkadaşlarla görüşüp hormon tedavisine başlayalım , o memeyi ve diğer memeyi koruma amaçlı dedi. Takibi gerekli dedi .
Çok şükür ki çok kötü bir sonuç almadık
Şu ramazanın yüzü suyu hürmetine Allah tüm hastalara şifa versin, onların da yüzünü güldürsün
İnşallah 5 ay sonraki ultrasonda bende bulunan fibroadenomlar da büyümemiş, değişmemiş olur.
Üzüntümü paylaştım bugüne kadar hep burda 1 defa da Sevincimi paylaşmak istedim

Hanımlar biliyorsunuz boşanmıştım 3 Mayıs’ta. 1 ay önce gidip kararı almıştım ben. Ve karşı tarafa karar posta yoluyla gönderilecekmişti,öyle söylenmişti..
1 ay içinde karar kesinleşir, kimliğinizi değiştirirsiniz denilmişti.. ve ben sık sık kontrol ediyorum,hala onun soyadını taşıyorum..
Az önce adliyeyi aradım, karşı tarafa postalanıp postalanmadığına onun kararı alıp almadığına bakılamadı,sistemde arıza varmış. Kararın kesinleşmediğini söylediler..
Artık kimliğimi değiştirmek istiyorum, onun soyadını dahi görmek istemiyorum..

Eğer kararı almazsa bu hep sürüncemede mi kalacak böyle ? Bilen birileri yorum yaparsa çok sevinirim ya..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım
inşallah en kısa zamanda çözersin merhaba demek istedim

Canım malesef imzalaması lazım yoksa evet kesinleşmez. Ben boşandım adam yoktu avukatı vardı her yere de imza attırdım nüfustan da kontrol ettim eski soyadım artık.
Takip et aslında onun da süresi var 15 20 gün falan olması lazım. Sanşın bol olsun

Avukat vs yok bizde.
Ben onunla veya onun ailesinden biriyle kesinlikle muhatap olmam bu saatten sonra imzalasın diye.
Peki imzalamazsa ne olur ? Hiçbir zaman boşanma esinlenmiş olmaz mı yani :/

Nedense benimde gözlerim doldu Allah yolunu açık etsin umarım hayatın bundan sonra çok daha iyi olur umarım yarım kalan ne varsa tamamlarsin hayatında ruhunda...

Gecmıa olsun yenı hayatınızda ınlh cok mutlu olursunuz
Bende cok sorunlu bır evlılık yasıyorum
Yazdıklarınızı okuyunca kendımı koydum yerınıze ıcım burkuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…