Ve bir defter burada kapandı.

Hayırlısı olsun. İlla ki acıyı dibine kadar yaşadığınız ve emek verdiğiniz için hissizleşmeniz çok normal, o şahıs da orda gözlerini sulandırana kadar baştan oralara kadar getirmeyeydi.
İnşaAllah bundan sonra her şey harika olur.
Çok sağ olun.. inşallah.
Dediğiniz gibi, bana “beni tehdit etme,icraat göster,git ver imzalı kağıdı”dediğinde nasıl gururumu kırdığını hiç bilmeyecek..

Gelir mi.. gelecek mi ? İnşallah...
Soyle dusun. Evliyken mutlu degildin. Sana hakaretler eden, etrafa saldiran, seni anlamayan, mutu etmek icin cabalamayan bir adamla yasiyordun. Ama artik bu girdaptan kurtuldun. Emin ol o yasadigin gunlerden daha mutlu gunler seni bekliyor cunku sen bunun icin bir adin attin. Devamini getirmek de senin elinde.

Soyle dusun. Evliyken mutlu degildin. Sana hakaretler eden, etrafa saldiran, seni anlamayan, mutu etmek icin cabalamayan bir adamla yasiyordun. Ama artik bu girdaptan kurtuldun. Emin ol o yasadigin gunlerden daha mutlu gunler seni bekliyor cunku sen bunun icin bir adin attin. Devamini getirmek de senin elinde.
O kadar iyi geldi ki şu mesaj..
Bazen insanın aklına sadece iyi güzel şeyler geliyor,kötüleri göz ardı ediyor beyin.
Ama dediğiniz gibi gururumu kırışları,beni dava açmam İçin tetikleyişleri, kötü sözleri, tartıştı isek arabayı son hız kullanıp tehlike yaratışları...
Bunları düşününce insan devam etse yine bunlarla edecek,ben yine mutsuz olacaktım, ama şimdi mutlu olmak adına bir şansım var diyor.

Evliliğinizi bitirme konusunda haklı olduğunuzu aldığıniz kararların doğru olduğunu düşünüyorum..

Umarım bundan sonra her şey yolunda gider çok ama çok mutlu olursunuz..

hakkın da hayırlısı olsun yaşadığın dönemin şokunu atlat iyi ki demeye başlayacaksın bunu unutma sakın çokkkk mutlu ol yüzünden gülücükler eksik olmasın. daha çok gençsin hayatın yeni başlıyor mutlu bir ömrün olsun :)

Evliliğinizi bitirme konusunda haklı olduğunuzu aldığıniz kararların doğru olduğunu düşünüyorum..

Umarım bundan sonra her şey yolunda gider çok ama çok mutlu olursunuz..
Çok çok teşekkür ederim.. nasip böyleymiş demekki, bunları yaşayacakmıştım.
Bundan sonrası güzel olur, hayırlı olur inşallah.

hakkın da hayırlısı olsun yaşadığın dönemin şokunu atlat iyi ki demeye başlayacaksın bunu unutma sakın çokkkk mutlu ol yüzünden gülücükler eksik olmasın. daha çok gençsin hayatın yeni başlıyor mutlu bir ömrün olsun :)
Çok tatlısınız,çok teşekkür ederim 😊
Geçecek inşallah,ilk boşanan değilim,son da olmayacağım, atlatacağım Allah ın izniyle 😊

İçinizde elimden gelen herşeyi yaptım demenin vicdani rahatlığı var en güzeli.
Bu konuyu aşsanız bile o ailede yine başka bir problemde aynı duruma geliyor olurdunuz, sizin vesileniz olmuş.
Baharla beraber yeni hayatınızda da yeni çiçekler yeşerip, güneşli günler görün, içinizde de bahar gelsin umarım 😊

İçinizde elimden gelen herşeyi yaptım demenin vicdani rahatlığı var en güzeli.
Bu konuyu aşsanız bile o ailede yine başka bir problemde aynı duruma geliyor olurdunuz, sizin vesileniz olmuş.
Baharla beraber yeni hayatınızda da yeni çiçekler yeşerip, güneşli günler görün, içinizde de bahar gelsin umarım 😊
Ne güzel mesaj böyle. 😊 çok teşekkür ederim , inşallah..
Dediğiniz gibi en ufak meselede duvarlar örüp, konuşmayan,uğraşmayan,kendi dediği olması İçin direten bir insan beni yıpratırdı sadece..
İnşallah bundan sonrası güzel olur 😊

O kadar iyi geldi ki şu mesaj..
Bazen insanın aklına sadece iyi güzel şeyler geliyor,kötüleri göz ardı ediyor beyin.
Ama dediğiniz gibi gururumu kırışları,beni dava açmam İçin tetikleyişleri, kötü sözleri, tartıştı isek arabayı son hız kullanıp tehlike yaratışları...
Bunları düşününce insan devam etse yine bunlarla edecek,ben yine mutsuz olacaktım, ama şimdi mutlu olmak adına bir şansım var diyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu tür ayrılıkların sonunda akla genelde iyi yaşanılan şeyler gelip vicdan azabı üzüntü yanlış mı yaptım duyguları hakim oluyor. Sizin yerinizde olsam sizi ayrılığa iten sebepleri açık ve net bir şekilde size hatırlatacak tek bir kelime hepsini alt alta yazar ayrılışini her sorguladiginda okurdum. Bu dönemi atlattiktan sonra da o kağıdı yırtar atar asla geriye bakmazdım.

Çocuk meselesi yüzünden ayrılık yaşadığınızda barışmanız icin mesajlar yazmıştım :) ama son geldiğiniz nokta da bu evlilik sizi mutlu etmeyecekti artık. Kendiniz için en doğru kararı aldınız. Bundan sonrası gönlünüzden geçen şekliyle olur inşallah...

Annenize şifalar diliyorum.

Back
X