- 11 Mayıs 2011
- 7.168
- 3.971
- 373
- Konu Sahibi garipbirhayat
@1var1yok gözünaydın. İnş kapattığın bu defterin hemen arkasına musmutlu olacağın güzel sayfalı yeni bi hayata başlarsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım bu dönemlerde hep iyi anılar akıla gelir, eğer hâlâ böyle iyi günler aklına gelip üzülüyorsan eline bir kağıt kalem al ve onun sana yaşattığı tüm olumsuzlukları falan yaz. İyi gelecektir.O kadar iyi geldi ki şu mesaj..
Bazen insanın aklına sadece iyi güzel şeyler geliyor,kötüleri göz ardı ediyor beyin.
Ama dediğiniz gibi gururumu kırışları,beni dava açmam İçin tetikleyişleri, kötü sözleri, tartıştı isek arabayı son hız kullanıp tehlike yaratışları...
Bunları düşününce insan devam etse yine bunlarla edecek,ben yine mutsuz olacaktım, ama şimdi mutlu olmak adına bir şansım var diyor.
Benim de hatalarım oldu başlangıçta ,kendisini sevmediğimi biliyordu benimle bunu bilerek evlendi ve sonradan sevmeyişim koydu ki bazı şeyleri sorun etmeye başladı.Bir evlilik için ne kadar mücadele verilebilirse verdiniz, bir ömür vicdanınız rahat olacak, keşke şunu da yapsaydım demeyeceksiniz.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah bundan sonrası.
Benim de hatalarım oldu başlangıçta ,kendisini sevmediğimi biliyordu benimle bunu bilerek evlendi ve sonradan sevmeyişim koydu ki bazı şeyleri sorun etmeye başladı.
Benim de onu üzdüğüm,kırdığım noktalar oldu. Yıprattım..
Şimdi vicdan muhakemesi yaptığımda bunlar İçin vicdanım rahat değil, ama Allah affeder mi ki
Ama şu noktada kabahatli olduğumu düşünmüyorum. Onu sevdikten sonra bu evlilik için mücadele ettim,elimden geleni yapmaya başladım, ama benim sevgimden emin olduktan sonra karşımdaki her şeyden elini eteğini çekti.. ondan sonrası zaten kaybetme korkusunu da yitirdi,beni mutlu etmek için hiçbir çaba sarfetmedi,beni günden güne hissettirdiği değersizlikle bitirdi..
Belki zamanında ben de ona böyle hissettirmiştim,belki de hak ettim bilmiyorum![]()
Çok teşekkür ederim, şu mesajınız o kadar rahatlattı ki. Sağlıklı düşünemiyorum şu aşamada..Sizin bütün konularınızı biliyorum, daha önce de yazmıştım, ben baştaki konularda da sizi hatalı bulmuyorum, gereksiz vicdan yapıyorsunuz. Öyle bir durumdasınız ki, o vicdansızın yapması gereken vicdanı da siz yapıyorsunuz. Sizin bir suçunuz yok, fazlasıyla katlandınız, içiniz rahat olsun.
Gelir mi.. gelecek mi ? İnşallah...
Canım konularını sürekli takipteydim, hakkında hayırlısı olsun, bundan sonraki hayatında çok mutlu olacağına inanıyorum, yeni tertemiz bir sayfa açıldı artık. Belki şimdi bunları düşünmenin zamanı değil ama aklıma gelmişken söylemek istiyorum, kendini kapatma yeni insanlara şans ver, ben zamanında aşk defterini kapattım diyerek kendimi kapattım ve şimdi çok pişmanım. Şimdi değil ama bir süre sonra karşına çıkacak olan kişileri reddetme.Merhaba hanımlar, biliyorsunuz bugün mahkemem vardı..
Saat 09.30 civarlarında anne babamla adliyede duruşma salonunun önündeydik.
Saat 10 gibi o geldi, kimliklerimizi görevliye verdik ve bizi çağırdılar girdik. İçeri girdiğimizde önlü arkalı yan yana olan oturma yerleri vardı, ben arka tarafa oturdum, o öne.
Tek kelime konuşmamız olmadı..
Bizden önce 2 çift vardı ve çekişmeliydi biri biraz uzun sürdü, bu arada eski eşim gözlerini ovuşturmaya başladı,sanırım ağladı..
Gözümden tek damla yaş akmadı, gayet güçlü,dirayetli durdum. Sanki çok mücadele etmiş,bu evlilik bitmesin diye çabalamış çırpınmış ta ben bitirmişim gibi ağlıyor birde..
Sonra biz geçtik,hakime hanım kararlı mısınız dedi evet dedim, ismim anne,baba adımızı sordu. Sonra hiçbir talebiniz var mı diye karşılıklı sordu,yok dedik.
Anlaşmalı olarak çiftlerin boşanmasına denildi ve bitti..
İmza attık,ben çıkabilir miyim dedim, 1 ay sonra gelmeniz lazım dedi ve çıktım..
Ardımdan o çıktı, gözleri sulu bir şekilde anne babama Allah a emanet olun dedi,gitti..
Sonrasında biz de çıktık..
bu arada mahkeme saatine 1 saat kala bu defa başka bir noterlikten mesaj geldi, ve babam kendisine eşyaları söyledi,Pazar günü alacağını söyledi..
Hislerim alınmış gibi,bir şey hissetmiyorum şuan.. 2-3 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum. Değişiklik olması İçin..
Bu konu da bu evlilikle ilgili son konumdu.
Vee bu defter burada kapandı..
Yok mu dersiniz pişman olmam gereken bir şey.Kendi adına hiç bir pişmanlığın olmayacak.
Bu çok iyi bir şey.
Mutluluklar dilerim..
Abla şimdi bunları zaten düşünecek durumda değilim de bilmiyorum ya, yıllar boyu olmaz gibi Yanımda bir insan.. henüz ona karşı duygularım bitmedi ki, ben bir başkasıyla nasıl olurum. Bir başkasının günahına nasıl girerim.. Ben böyle kıytırık bir konudan yarı yolda bırakılmışım bundan sonra kime nasıl güvenirim ben..Canım konularını sürekli takipteydim, hakkında hayırlısı olsun, bundan sonraki hayatında çok mutlu olacağına inanıyorum, yeni tertemiz bir sayfa açıldı artık. Belki şimdi bunları düşünmenin zamanı değil ama aklıma gelmişken söylemek istiyorum, kendini kapatma yeni insanlara şans ver, ben zamanında aşk defterini kapattım diyerek kendimi kapattım ve şimdi çok pişmanım. Şimdi değil ama bir süre sonra karşına çıkacak olan kişileri reddetme.
Çok teşekkür ederim .. inşallahFarklı iki insanlar olduğunuzu düşünüyordum konularinizdan. Umarım yeni hayatınızda çok mutlu olursunuz hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah.. siz de güçlü olun..Umarim benim günümde gelince bendr sizin gibi dirayetli olurum hiç ağlama...
Zira kendi aglamamdan da bıktım
Önümüzden çıktı bizim ama kayboldu resmen, adliye otoparkına doğru yürüdük arabayla vs çıkmadı ordan..Aklima bizim bosanmamiz geldi. O da durusmada agliyordu. Durusma bitikten sonra ciktik biz, arabaya bindik gidiyorduk. O da parka yuruyordu yanindaki ile kahkaha atarak...
Gecmis olsun.