Çok teşekkür ederim soran merak eden herkese.
Boşanma konusu aklıma dahi gelmiyor, öyle şeyler yaşıyorum ki şuan.. ki bunlar olmasa idi bile aklıma gelmeyecekti, çünkü o kişiyle hiç evlenmemişim, o hayatıma hiç girmemiş gibi hissediyorum. Ona karşı ne sevgi,ne özlem ne başka bir şey. Mahkeme salonundan çıktıktan sonra hissizleştim zaten. Bu konuda merak edenler için çok iyiyim şükür..
Onun dışında ben de ultrason günü almıştım annemin isteği üzerine, ve ultrason çekilip elime kağıt verildi, radyologa göre iyi huylu olan bir sürü kitle vardı iki göğsümde de .. öyle kötü idi ki o an, anlatamıyorum..
Çıktım dr gösterdim, gel bi bakalım dedi ve kendisi muayene etti.. bir sürü kitle vardı iki göğsümde de , ama yaşımdan dolayı bunun normal olabileceğini söylediler..
Ertesi gün devlet hastanesinde başka bir dr daha göstermek istedim sonucumu, bunlar şimdilik kötü değil ama boyutları büyürse o zaman tehlikeli olabilir dedi, ben de biyopsi olabilir mi benim içim rahat etmez dedim.. bana dediği şey “iki göğsünü de alalım o zaman ,komple rahatla” oldu..
Ağlayarak çıktım odasından..
Öyle günler geçirdim ki....
Sonra meme cerrahisi olan iyi bir Prof araştırdım ve ona gittim.. kendisi sonucuma baktı, ve kendisi muayene etti bir de ,ultrason çekti.
Bunlar fibroadenom dedi, bakmaya bile gerek yok dedi, sınırları düzgün dedi.
6 ay sonra tekrar ultrasona gel dedi..
İçim rahatladı biraz kendi açımdan ve çıktım..
Ertesi gün gittiğim dr mesaj attım ve annemin durumundan bahsettim, çıkacak biyopsi sonucu var dedim ve benden tc,ad soyad istedi..
Verdim, sonrasında ertesi gün sordum..
“Sonuç Çıkmış,raporlanmamış dedi, ek cerrahi tedavi gerekmiyor, doktorunuz sizi onkoloji doktoruna yönlendirir dedi” ki o an kendimi kaybettim..
Sonuç kanser mi Yani dedim..
“Kanal içi kanser başlangıcı, tam kanser denilemez”dedi..
Dcis miş türü..
Ben anneme nasıl söylerim böyle bir sonucu dedim . Bana sen söyleme doktoru söylesin dedi..
İçim öyle bir yandı ki tarifi yok..
Henüz patoloji sonucu çıktı diye mesaj gelmedi bize. Ve benim gittiğim dr un yorumu bu..
O kadar çok araştırdım ki nette, gecem gündüzüm olmadı.. Evre 0 kanser başlangıcı imiş..
Kanal içinden çıkmamış vaziyetteymiş..
Şimdi patoloji sonucuna göre annemin kendi doktoru ne derse o yönde bir yol izleyeceğiz..
İsyan etmiyorum, ama her şey o kadar üst üste geldi ki...
İnşallah atlatırız,annem bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.. benim de 6 ay sonra tekrar ultrason var işte..
Ne olur dua edin bana ,bize,anneme