1.5 yıldır devam eden bir ilişkim vardı.Gerçekten çok güzel gidiyordu fakat sevgilimin kankası bana ilan-ı aşk edene kadar. Kankasıyla defalarca konuşup resti çektim çünkü sevgilimi çok seviyordum. Birgün dayanamayıp olanları sevgilime anlattım çok kötü kavga ettiler ve o kişiyle kankalığını bitirdi ama bendende ayrıldı. Sonra bir şekilde hata yaptığını benim bir suçum olmadığını söyleyip barıştık. Herşey yine yolunda giderken birgün arkadaşlarımla dışarı çıktığımızda beni bir erkekle gördü. Gördüğü erkek en yakın dostlarımdan biriydi.. Ortalığı yıktı o bana dememiş mi erkek arkadaş kanka dost yok ben onu takmıyormuşum diyip yine ayrıldı sonra hemen bir başkasıyla bir ilişkiye başladı. O anda bende bitmişti ama 1 hafta sonra geldi sevdiğini söyledi öyle hemen barışmadım ama sonra yine barıştım.Biraz önce daha 5 dakika önce eski mevzuları açıp deşip abartıp durdu artık dayanamayıp son noktayı koydum.Biraz önce bana mesaj attı ben onu hiç sevmemişim sevsem gitmezmişim gibi birsürü kendi kafasında kurguladığı şeyleri yazmış durmuş.Son zamanlarda benden uzaklaşan oydu.Aynı okuldayız yanıma bile gelmiyordu son birkaç gündür kızlarla konuşmaktan vakit bulamıyordu.. İnadına suçlu ben oluyorum ama ben kendime göre doğru olanı yaptım. Biten bir aşkı iteleye iteleye nereye kadar.. Üzüldüm üzülmedim değil ama zaten küle dönmüş bir aşkı alevlendirmeye çalışmaktı benimkisi olmadı er yada geç bitecekti ve bitti..! Yarın arkadaşları ve kendisiyle her ne kadar münakaşa yaşacak olsamda haklı olduğumu düşünüyorum.