Ve bitti. Ayrıldık :(

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Olmuyordu. İki farklı insandık birbirini çok seven. Ama o kadar farklıydık ki ilişkide kendimiz olarak var olamıyorduk.zaten buraya ne zaman konu açsam birbirinize göre değilsiniz de deniyordu. Yıprabıyorduk kırıyorduk dağılıyorduk. Sevginin gücüne çok inanıyordum. Ama sevgi de yetmiyomu şanlaşmaya. Yapamadık. 4 senedir beraberdik. Bir sene ayrı kalmıştık. O zaman da buralarda az ağlamamıştım. Hatta ona yalvarmıştım kendimi küçük düşürmüştüm ama dönmemişti tam bir yıl sonra yapamayıp dönmüştü, fakat biliyorum ki bu ayrılık sondu.

İnanmıyordu bize. Yapamıyoruz diyordu. Bu kez yalvarmadım peki dedim. Hakkında hayırlısı olsun yolun açık oldun dedim sustum. O konuştu biliyorum pişman olucam dedi. Ama yapamıyorum belki yanlış yapıyoruz bu kararla ama olmuyor sevgi bize yetmiyor dedi. Ona da peki dedim. Yolun açık olsun dedim.

Acı çekiyorum şimdi. Severken ayrılmak zorunda kaldık ya acı çekiyorum. Her şeyim, ilkim, sevdiğim... Sanki bir ömür onu sevecek, kalbimde taşıyacak gibi hissediyorum. Acaba o da hep sever mi ki?

Neyse öyle ya da böyle yaşanacak, bu kez güçlü duracağım. Ama şu an napıcam bilmiyorum numarasını silmeli miyin sosyal medyadan çıkarmalı mıyım napmalıyım sizce. Dün vardı, yarın yok. Bana çok ilginç geliyor bu. İçten içe yine döner diye de bekliyorum sanırm. Bana ne önerirsiniz güçlü kalabilmek adına.

Gerçekten sevgi varsa bahaneler arkasina sıgınılmamalı diye düsünüyorum . Gercekten seven sen tüm bu sorunlara ragmen terketmeyip aşkına sahip cikmaya çalışırken olmuyo yapamiyorum diyip giden hep o olmus . Ben benzer seyler yasadim her soruna ragmen benden yillarca vazgecmeyen adam 1 hafta icin de vazgecti cok dusundum yapamiyoduk oda cok uzuldu belki onu da uzdum dedim kendimi sucladim surekli... ama o baskasina tutunmus bile tutunacak bi dalı olmasaydi beni birakamazdi zaten . Senin iliskin boyle olacak demiyorum . Ama sana mutluluk vermeyen senin icin senin kadar mucadele vermeyen adami birak güclü dur aci cektigini belli etme yeter . Bende cok yalvardim neler yaptim cok pismanim simdi kendime ettim . Bak sen bi guclu ol neler oluyoo

Eski konularına baktım da evliyim hamile olabilir miyim gibi konular açmışsın sonra bir anda 3 küsür yıllık ilişkide terkedilmeye sevgiliden ayrılmaya atlamış konular.. Herneyse açıkçası epey sorunlu bir ilişkiymiş ayrıl barış ben okurken yoruldum ikinizde kurtulmuşsunuz bnce önüne bak elbet karşına sevebileceğin biri çıkar yeniden.

Severek ayrılmak filmlerde olur . Gerçekten birseylerden Sıtkı sıyrılan ,bikan,sıkılan erkek tribi bu . Eminim çok daha güzel şeyler yaşayıp başkasıyla mutlu olcaksiniz ve bu günler için iyi ki bitmiş Diyeceksiniz.

Telefonunu sil sosyal medyadan engelle. Bir daha dönerse de kabul etme.

Eski konularına baktım da evliyim hamile olabilir miyim gibi konular açmışsın sonra bir anda 3 küsür yıllık ilişkide terkedilmeye sevgiliden ayrılmaya atlamış konular.. Herneyse açıkçası epey sorunlu bir ilişkiymiş ayrıl barış ben okurken yoruldum ikinizde kurtulmuşsunuz bnce önüne bak elbet karşına sevebileceğin biri çıkar yeniden.

neee :oha:

Gerçekten seven insan öyle kolay kolay vazgeçemez. Üstelik 1 yıl da ayrı kalmışsınız. Belki siz gerçekten seviyor olabilirsiniz, fakat karşı taraf için aynı şeyi söylemek zor... Yapacağınız en doğru karar; geçmiş acıları bırakın, hayatınıza kaldığınız yerden devam edin.

Gerçekten seven insan öyle kolay kolay vazgeçemez. Üstelik 1 yıl da ayrı kalmışsınız. Belki siz gerçekten seviyor olabilirsiniz, fakat karşı taraf için aynı şeyi söylemek zor... Yapacağınız en doğru karar; geçmiş acıları bırakın, hayatınıza kaldığınız yerden devam edin.
Evet zoruma gitti, böyle bir ayrılıktan sonra çok pişmanım diye karşıma çıktı ve şimdi yine yapamıyoruz dedi. Yalan yok ama gerçekten de yapamadık. Ben a dedim o b. Ve ciddi bir sevgi eksikliği yaşadım. O da beni sevgisine inandırmayı tercih etmedi. Çok şükür ki bir önceki ayrılık gibi yerlere atmadım kendimi. Kabullendim. Zamanla da daha iyi olacaktır her şey. Unutulmayan acı yok diyorlar. Haklılardır sanırım

Evet zoruma gitti, böyle bir ayrılıktan sonra çok pişmanım diye karşıma çıktı ve şimdi yine yapamıyoruz dedi. Yalan yok ama gerçekten de yapamadık. Ben a dedim o b. Ve ciddi bir sevgi eksikliği yaşadım. O da beni sevgisine inandırmayı tercih etmedi. Çok şükür ki bir önceki ayrılık gibi yerlere atmadım kendimi. Kabullendim. Zamanla da daha iyi olacaktır her şey. Unutulmayan acı yok diyorlar. Haklılardır sanırım
Buna benzer bir olay benim de başıma gelmişti. Beni gerçekten sevdiğine inandırıp, daha sonra zamanla ilgisizleşip ayrılmıştık. Ben de ayrılığın ardından çok üzülmüştüm. Ama hiç aramadım. Çalıştığımız kurumlar yakın olduğu için öğle yemeklerinde, iş çıkışlarında karşılaşıyorduk. Yaklaşık 1 yıl sonra benimle tekrar iletişime geçti. Beni unutamadığını, benim sevgimi ve ilgimi pek göstermediğimi o yüzden zamanla ilişkiden soğuduğunu söyledi. Tekrar denedik. Bu sefer elimden geldiğince ilgimi ve sevgimi daha fazla göstermeye çalıştım. İlk başlarda herşey iyi gidiyordu. Ama zamanla yine ilgisi buharlaşıp uçtu. mesajlara geç cevap vermeler, benim yerime arkadaşlarıyla plan program yapmalar vs.. Daha fazla dayanamadım ayrıldım. Seven insanın bahaneleri yoktur. Zamanla herşey unutuluyor. Tekrar deneyelim derse asla ve asla kabul etmem.

Buna benzer bir olay benim de başıma gelmişti. Beni gerçekten sevdiğine inandırıp, daha sonra zamanla ilgisizleşip ayrılmıştık. Ben de ayrılığın ardından çok üzülmüştüm. Ama hiç aramadım. Çalıştığımız kurumlar yakın olduğu için öğle yemeklerinde, iş çıkışlarında karşılaşıyorduk. Yaklaşık 1 yıl sonra benimle tekrar iletişime geçti. Beni unutamadığını, benim sevgimi ve ilgimi pek göstermediğimi o yüzden zamanla ilişkiden soğuduğunu söyledi. Tekrar denedik. Bu sefer elimden geldiğince ilgimi ve sevgimi daha fazla göstermeye çalıştım. İlk başlarda herşey iyi gidiyordu. Ama zamanla yine ilgisi buharlaşıp uçtu. mesajlara geç cevap vermeler, benim yerime arkadaşlarıyla plan program yapmalar vs.. Daha fazla dayanamadım ayrıldım. Seven insanın bahaneleri yoktur. Zamanla herşey unutuluyor. Tekrar deneyelim derse asla ve asla kabul etmem.
Evet benzer bir hikaye cidden. En başta her şey yoluna giriyor gibi ama yok biraz saman sonra herkes aynı. Huyu mu karakteri mi sevgisizliği mi sebep ne bilmiyorum ama üçüncü bir şansı olmayacağı kesin. Bence de denemeye gerek bile yok

Güçlü olmak zorundasın.
Sosyal medyadan sil,telefonunu sil.
İnsana öyle geliyor ilk sevdiği ilk aşkı hep sürecek sanıyor ama bitiyor
İnan bana biten bir ilişki asla eskisi gibi olmaz
Çünkü taraflar bir kere birbirinden vazgeçmiştir bunu göze almıştır
Çok sevsen vazgeçemezsin ama şu durumda inan yapacak bir şey yok
Arkana bakmadan gitmen lazım,bitirmen lazım içinde, yoksa günlerin ayların acı içinde geçecek.

Önceki konularına baktım da evliyim demişsin ama yalan belli ki evlenmeden ilişkiye girdiğini söylememek için ..
Neyse konuya gelecek olursak sen takıntılı mısın bu çocuğa o da bunun farkında ve birini bulamayınca sana geliyo sonra birini bulup yine tèrkediyo seni
Anladığım kadarıyla onunla birlikte olmuşsun ve başkasıyla olamıycağını düşünüyosun yapma bunu kendine o bunların farkında ki işi düşünce sana geliyo sonra yine terkediyo kullandırna kendini gör gerçeklèri ve uzak dur ondan etrafına bak mutlu olmaya çalış

bence bunun arkasında baska bırı cıkıcak. sımdılık ruhun duymuyordur ama o 1 yıllı kboslugunuz vardı ya o boslukta ılla baskalarıylada dolmuştur. bı ona bır buna bır sana. en cokta senı tanıdıgı ıcın vicdanen sende kalmayı tercıh edıyordur.bir erkek sevıyorsa hıcbır bahanesı olmaz cuınku senı kaybetmeyı goze almaz. o yuzden delı gıbı tutar bırakmaz.ama arkadas sureklı bahane sunuyormus sana demek kı bos degıl. sen olsanda olur olmasanda olur cunku sen onu affettın pesınde surundur onsuz yapamadıgını defalrca ona gosterdın. nasılsa yıne gelse yıne affedersın askından ölüp bitiyorsun oda bunu rahatlıgıyla kafasına gore sana gıdıp gıdıp gelecek.bence de bıtsın boyle gıt gellı rengı sagı solu bellı olmayan net olmayan erkekler ınsanı cook yoruyor cook . sevndim senın adına umarım bırdaha dönmez. sende heryerden cıkar sıl ne akdar cıddı oldugunu gorsun evet yıne pısman olur doner ama su yuzden doner ''bu kız benım pesımdeydı vazgecemıyordu nolduda tamamen yok oldu'' dıyıp yıne yoklamak amaclı doner sana . ozman bence affetme görmeye görmeye unutursun zaten kac yıllık olursa olsun ablam 6 yıllık ılıskısını bıtırdı 3 ayda toparlandı ve unuttu suan daha ıyı bırıyle nısanlı yanı.

bence bunun arkasında baska bırı cıkıcak. sımdılık ruhun duymuyordur ama o 1 yıllı kboslugunuz vardı ya o boslukta ılla baskalarıylada dolmuştur. bı ona bır buna bır sana. en cokta senı tanıdıgı ıcın vicdanen sende kalmayı tercıh edıyordur.bir erkek sevıyorsa hıcbır bahanesı olmaz cuınku senı kaybetmeyı goze almaz. o yuzden delı gıbı tutar bırakmaz.ama arkadas sureklı bahane sunuyormus sana demek kı bos degıl. sen olsanda olur olmasanda olur cunku sen onu affettın pesınde surundur onsuz yapamadıgını defalrca ona gosterdın. nasılsa yıne gelse yıne affedersın askından ölüp bitiyorsun oda bunu rahatlıgıyla kafasına gore sana gıdıp gıdıp gelecek.bence de bıtsın boyle gıt gellı rengı sagı solu bellı olmayan net olmayan erkekler ınsanı cook yoruyor cook . sevndim senın adına umarım bırdaha dönmez. sende heryerden cıkar sıl ne akdar cıddı oldugunu gorsun evet yıne pısman olur doner ama su yuzden doner ''bu kız benım pesımdeydı vazgecemıyordu nolduda tamamen yok oldu'' dıyıp yıne yoklamak amaclı doner sana . ozman bence affetme görmeye görmeye unutursun zaten kac yıllık olursa olsun ablam 6 yıllık ılıskısını bıtırdı 3 ayda toparlandı ve unuttu suan daha ıyı bırıyle nısanlı yanı.
Yani ben başka bir kızın varlığına, arada gelgit yaptığına gerçekten inanmıyorum. Ama bahaneler uydurduğu apaçık. Yeterince sevmediğini istemediğini arrık gördüm. O yüzden o dönse bile artık kabul etmeyeceğimi biliyorum.tek bir şeyde üzüntü duyuyorum. Bu ilişkiyi ben bitirmişim gibi davranıyor. sorunlu davranoşlarına dayanamadım, seni benden başka kimse de çekmez görürsün bile demişti kavga anında. Sanki elime yüzüme bulaştıran benmişim gibi. Hatalar bana yükleniliyo. Ben de kendimi sorguluyorum suçlu muydum sevdiğim insan benim yüzümden mi gitri diye ama bi yanım da hayır elinden geleni yaptın görmek istemeyen kötülüklere takılan oydu diyor.umarım bundan sonrası güzek olur

Muhtemelen burada "Evlenmeden seviştin miiiiii bir de hamile mi kaldınnn iyi olmuş geber o zaman" falan diyebilecek rezil namus kumkumalarından korunmak için evliyim demiştir.

Yani ben başka bir kızın varlığına, arada gelgit yaptığına gerçekten inanmıyorum. Ama bahaneler uydurduğu apaçık. Yeterince sevmediğini istemediğini arrık gördüm. O yüzden o dönse bile artık kabul etmeyeceğimi biliyorum.tek bir şeyde üzüntü duyuyorum. Bu ilişkiyi ben bitirmişim gibi davranıyor. sorunlu davranoşlarına dayanamadım, seni benden başka kimse de çekmez görürsün bile demişti kavga anında. Sanki elime yüzüme bulaştıran benmişim gibi. Hatalar bana yükleniliyo. Ben de kendimi sorguluyorum suçlu muydum sevdiğim insan benim yüzümden mi gitri diye ama bi yanım da hayır elinden geleni yaptın görmek istemeyen kötülüklere takılan oydu diyor.umarım bundan sonrası güzek olur
YOK CANM sen fazlasını yapmıssın zaten ama ayrılmaya bahane arayacak ya ıste senn sorunl udavranısların var bılmem ne bahane bulmus. onca zaman davranıslarını kabul etmıste sımdı sorunmu oldu. senn sorunlu dedıgı hareketlerın kımbılır baskaına tatlı gelecek

Muhtemelen burada "Evlenmeden seviştin miiiiii bir de hamile mi kaldınnn iyi olmuş geber o zaman" falan diyebilecek rezil namus kumkumalarından korunmak için evliyim demiştir.

Muhtemelen ama ben yaşadıklarının arkasında durması gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Evliliğin arkasına saklanmamalı insanlar bu konuda. Herkesin özgür iradesi kimsenin laf etmeye Hakkı yok eden olursa da bir kulağımdan girer diğerinden çıkar kime ne? Belki evlenmek istemiyorum ben 40 yaşıma kadar? Oturup bekleyecek miyim tabiki yaşamak istediğimi yaşıcam hayat benim hayatım. Kimsenin kimseye namus bekçiliği yapmaya hakkı yok. Tabiki gelecek tepkilerden çekinmiş olabilir o onun bakış açısı ama ben yine de açık sözlülükten yanayım. Ayıplayacak kınayacak olanlar da dönüp kendine baksın. :KK52:

Muhtemelen ama ben yaşadıklarının arkasında durması gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Evliliğin arkasına saklanmamalı insanlar bu konuda. Herkesin özgür iradesi kimsenin laf etmeye Hakkı yok eden olursa da bir kulağımdan girer diğerinden çıkar kime ne? Belki evlenmek istemiyorum ben 40 yaşıma kadar? Oturup bekleyecek miyim tabiki yaşamak istediğimi yaşıcam hayat benim hayatım. Kimsenin kimseye namus bekçiliği yapmaya hakkı yok. Tabiki gelecek tepkilerden çekinmiş olabilir o onun bakış açısı ama ben yine de açık sözlülükten yanayım. Ayıplayacak kınayacak olanlar da dönüp kendine baksın. :KK52:

Tabi ki öyle ama burada bir de normalde yüzüne gelip laf edemeyecek insanların anonimliğin arkasına sığınarak ettiği hakaretleri zaten ruh hali iyi olmayan birinin kaldırması kolay olmayabiliyor. Her ne kadar kimsenin bundan utanmasını, saklamasını istemesem de suçlayamıyorum.

Tabi ki öyle ama burada bir de normalde yüzüne gelip laf edemeyecek insanların anonimliğin arkasına sığınarak ettiği hakaretleri zaten ruh hali iyi olmayan birinin kaldırması kolay olmayabiliyor. Her ne kadar kimsenin bundan utanmasını, saklamasını istemesem de suçlayamıyorum.

Haklısınız şuan ondan böyle bi açıklama yapması zaten beklenemez şu durumda kaldıramayacağı tepkilerle karşılaşabilir ama evlilik ve hamilelik konuları seneler önce açılmış . Muhtemelen o dönemde iyi gidiyormuş ilişkisi hamile olduğu şüphesiyle yorum almak istemiş . Yani şuan içinde bulunduğu ruh halinde değilmiş o zamanlar o yüzden aslında açık sözlülükten yanayım dedim . Dün o eski konularda "sevgilimle birlikte oldum hamile olabilir miyim?" gibi bişeyle karşılaşsaydım dikkatimi çekmezdi ama burda aşk acısından sevgiliden terkedilmekten bahsedip orda evli olduğunu okuyunca yani kim olsa dikkatini çekerdi. Sonra daha önce başından evlilik geçmiş olabileceğini düşündüm ama ilişki uzun yıllara dayalı o dönemlerde de aynı kişiden bahsettiğini anladım. Bende biraz takıntılıyımdır dürüstlük konusunda. Tabiki bende suçlamıyorum kendince sebepleri vardır amacım burda konu sahibini yerden yere vurmak değil bu kimsenin haddi değil. Bir ilişkide yaşanması gereken neyse onu yaşamış. Malesef devam etmemiş bitmiş yaşadıklarının da acısının da arkasında durup önüne bakması gerektiğini düşünüyorum bundan sonra. Karşı taraf aşırı dengesiz bence çok daha iyilerini hakediyor.

Back
X