O dönemde her şey yolundaydı evet. Dürüst de olamadım. Yargılanırım diye değil de, kendimi en çok ben yargıladığım için böyleydi. Evlenmeden önce bunu yaşamak beni hep üzmüştür ama karşı koyamadım. Tabi aradan yıllar geçti, arkasında dueuyorum elbet yaptıklarımın. Ama kendim rahatsız olduğum şeyleri böyle ört bas etmeye çalıştım işte. Teşekkür ederim yorumlar için. Bu konudan daha önemlisi ayrılık yaşamam ve bunu en zararsız şekilde kendimi suçlamadan atlatmam. Demen gibi fazla dengesizdi ve fazlaca seviliyordu, kaldıramadı sanırım. Önüme bakmam en iyisiHaklısınız şuan ondan böyle bi açıklama yapması zaten beklenemez şu durumda kaldıramayacağı tepkilerle karşılaşabilir ama evlilik ve hamilelik konuları seneler önce açılmış . Muhtemelen o dönemde iyi gidiyormuş ilişkisi hamile olduğu şüphesiyle yorum almak istemiş . Yani şuan içinde bulunduğu ruh halinde değilmiş o zamanlar o yüzden aslında açık sözlülükten yanayım dedim . Dün o eski konularda "sevgilimle birlikte oldum hamile olabilir miyim?" gibi bişeyle karşılaşsaydım dikkatimi çekmezdi ama burda aşk acısından sevgiliden terkedilmekten bahsedip orda evli olduğunu okuyunca yani kim olsa dikkatini çekerdi. Sonra daha önce başından evlilik geçmiş olabileceğini düşündüm ama ilişki uzun yıllara dayalı o dönemlerde de aynı kişiden bahsettiğini anladım. Bende biraz takıntılıyımdır dürüstlük konusunda. Tabiki bende suçlamıyorum kendince sebepleri vardır amacım burda konu sahibini yerden yere vurmak değil bu kimsenin haddi değil. Bir ilişkide yaşanması gereken neyse onu yaşamış. Malesef devam etmemiş bitmiş yaşadıklarının da acısının da arkasında durup önüne bakması gerektiğini düşünüyorum bundan sonra. Karşı taraf aşırı dengesiz bence çok daha iyilerini hakediyor.